دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد کلم کشمشی سالاد کلم روش تهیه سالاد کلم

سالاد کلم انواع مختلفی دارد و تقریبا میتوان گفت تمام دنیا از این سالاد خوشمزه بهره میبرند. همانطور که میدانید هر کشوری سبک متفاوتی در درست کردن این سالاد دارد؛ به طور مثال در جامائیکا سالاد کلم را خیلی ساده درست میکنند ولی در سالاد کلم ژاپنی باید از انواع کلم و کاهو استفاده کرد. امروز قصد سبک محبوب این سالاد یعنی سالاد کلم کشمشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

چی لازم داریم؟

  • کلم سفید 1 عددهویج متوسط 5 عدد

    شکر نصف لیوان

    کشمش بدون دم 1 لیوان

    سس مایونز 1 لیوان

    نمک  1 قاشق چایخوری

    فلفل نصف قاشق چایخوری

    روغن کنجد 1 قاشق

    سرکه سفید نصف قاشق

    آبلیمو 1 قاشق

    پودر شوید خشک 1 قاشق چایخوری

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

چگونه سالاد کلم کشمشی درست کنیم؟

کلم سفید را روی تخته آشپزی قرار دهید و از یک گوشه شروع به خرد کردن کنید. سپس آنها را شسته و آبکشی کنید. هویج ها را بشوئید و رنده کنید. کلم و هویج را باهم در یک کاسه بریزید. ظرفی را برای آماده کردن سس حاضر کنید. سس مایونز را در آن بریزید. آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کنید و هم بزنید. شکر را به سس اضافه کنید و آنقدر خوب بهم بزنید تا شکر کاملا در سس حل شود. در نهایت نمک و فلفل و سپس پودر شوید را اضافه کنید. کشمش ها را روی مخلوط سالاد بریزید و سس را اضافه کنید. روغن کنجد را در آخر روی سالاد بریزید و سالاد را به مدت 2 یا 3 ساعت قبل از سرو کردن درون یخچال قرار دهید.
منبع: وب سایت آشپزی

5 1000
ارسال شده در 21 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x