temp57f63033006658-90473937

نوشیدنی که با زنجبیل تهیه شود طعم تند و تیزی دارد که حاوی خاصیت های زیادی برای سلامتی ماست با استفاده از این نوشیدنی می توانید از خاصیت های مختلف زنجبیل بهره مند شوید در ادامه مرحله به مرحله روش تهیه این نوشیدنی را به شما آموزش میدهیم.با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

این رسپی در واقع به عنوان یه سس خوشمزه و سالم برای سبزیجات و سالاد ها و همچنین طعم دهنده و چاشنی غذاهاست. طعم تند زنجبیل باعت میشه استفاده زیادی توی غذاها نداشته باشه ولی بخاطر فواید بسیار بسیار زیاد بد نیست توی منوی غذایی گنجونده بشه.

این مکمل طعم تند وشیرین متعادلی داره که باعت میشه بتونید توی سالاد، برای رقیق کردن سس ها و…. استفاده کنید.

در رسپی از سرکه برنج استفاده شده که توی ایران پیدا نمیشه پس با سرکه سفید جایگزینش کنید کسایی هم که خارج از ایران هستند از سرکه برنج استفاده کنند.

مواد لازم:

  • زنجبیل رنده شده 1ق غ
  • فلفل سیاه 1/8 ق چ
  • نمک به میزان لازم
  • عسل 1/3فنجان
  • روغن گیاهی 1/2فنجان
  • سرکه برنج (از سرکه سفید استفاده کنید) 1/2فنجان

 

1007468_416

1-زنجبیل تازه رو پوست بکنید و رنده کنید.

2-همه مواد رو داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.

3-خیلی خیلی خوب تکان دهید.

4-حالا آماده مصرفه.

نکات:

1-از شیشه کاملا تمیز که داخل آب جوشیده استفاده بشه.

2-پیشنهاد میکنم حتما زنجبیل رو داخل رژیم غذاییتون جا بدید چون فوق العاده برای بدن مفیده.

3-حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید نه پودر زنجبیل .

خبرفارسی

ارسال شده در 16 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • قاتل و از بین برنده موهای سر
  • با پیچ خوردن شست و پنجه پا چکار کنیم
  • برای افراد مبتلا به دیابت نوع 1 این 5 توصیه ورزشی را بخوانید
  • علل بروز حملات هراس کدامند؟
  • پس از جدایی از همسر این سفارشات را مد نظر قرار دهید
  • چه مواد غذایی یک صبحانه سالم را تشکیل میدهند؟
  • همه عوارض کار با کامپیوتر تا پاسی از شب
  • سندرم تنفسی مزمن در اطفال نارس
  • انقلاب غذایی
  • تاثیر هیجان در حافظه
  • فواید متفورمین بر کنترل سندرم تخمدان پلی کیستیک
  • باورها و اعتقادات نادرست در زمینه بیش فعالی
  • بروز ضربه مغزی وعلائم آن
  • چگونگی تشخیص پیچک و بلوط سمی
  • نوشیدنی مفید و مقوی برای کودکان
  • محبوبترین ها

  • غذاهایی که خوردن روزانه ی آنها ضروری است
  • فیبر زیاد مصرف کنید تا جلوگیری از یبوست شود
  • با خواص باور نکردنی نخود فرنگی آشنا شوید
  • مقدار پروتئین موجود در یک عدد تخم مرغ
  • خورد و خوراک یک خانم شیرده
  • مواد مغذی برای یک صبحانه سالم
  • ارزش غذایی و مراقبت های لازم برای ترشی جات
  • با این موادغذایی انرژی کسب کنید
  • دانستنی های مهم در رابطه با انواع جویدنی ها
  • ساندویچی سرشار از خاصیت
  • موسیر و این فواید بی نظیر
  • اگر می خواهید قند خونتان بالا نرود از این غذاها دوری کنید
  • ورزشکاران دو میدانی انگور بخورند
  • سوختن منیزیم خون با این کارها
  • ما ایرانی ها در این موارد قهرمانیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است