دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

 

عوارض الکل خطرات الکل الکل و بیماری قلبی الکل اعتیاد به الکل و بیماری قلبی

الکل نوشیدنی بسیار پرخطر و مضری است که سلامتی افراد مصرف کننده را در خطر می اندازد کبد یکی از اعضای آسیب پذیر بدن در برابر این نوشیدنی به شمار می رود بهتر است از مصرف این نوشیدنی پرهیز کنید تا دچار سرطان های اوروفارنکس، حنجره، مری، کبد، روده بزرگ، راست روده و پستان نشوید نوشیدنی‌های الکلی سلامتی تان را به خطر خواهند انداخت.

برطبق کار گزارشات جنی کانر از دانشگاه  Otago نیوزیلند، شواهد پیشنهاد می‌کند که مشروبات الکلی باعث بروز سرطان‌های دهان و گلو، حنجره، مری، کبد، روده بزرگ، شکم و پستان نیز شود.
این پژوهش هنوز در مورد چگونگی و یا  اینکه چرا الکل باعث می‌شود که جهش‌های مورد نیاز برای  ایجاد سرطان فراهم شود، اطلاعاتی ندارد  اما کانر دراین‌باره می‌گوید: “این یافته‌ها بیانگر آنست که در این فرآیند بیش از یک ارتباط تصادفی وجود دارد.” وی همچنین در ادامه افزود: “شواهد قوی وجود دارد  که الکل باعث بروز سرطان در هفت نقطه بدن می‌شود. حتی بدون داشتن دانش کامل از مکانیسم‌های بیولوژیکی، شواهد اپیدمیولوژیک می‌تواند ازاین مورد حمایت کند که الکل باعث سرطان اوروفارنکس، حنجره، مری، کبد، روده بزرگ، راست روده و پستان می‌شود.”
برای رسیدن به  این نتیجه گیری، کانر بسیاری از مطالعات عمده سرطان مبتنی بر الکل را از دهه گذشته تاکنون مورد تجزیه و تحلیل  قرار داد و ارتباط بین آنها را بررسی کرد.
در پایان، او به این نتیجه رسید که ارتباط بین الکل و شکل گیری سرطان وابسته به دوز مصرفی آن می‌باشد. به این معنی که هر چقدر یک فرد بیشتر الکل مصرف کند، بااحتمال بیشتری به سمت  برخی سرطان‌ها گام برمی‌دارد. این پژوهشگر از لحاظ میزان توزیع مشروبات درجمعیت مصرف کنندگان می‌گوید: “بالاترین خطرات  در افرادی است که میزان مصرف بسیار بالایی دارند. اما  مصرف کنندگانی با  میزان مصرف کم تا متوسط به صورت قابل توجهی کماکان این اثرات رانشان می‌دهند.”

قوی‌ترین نوع ارتباط بیماری‌ها، میان مصرف الکل و سرطان دهان بود . برطبق نتایج این آزمایشات، مصرف ۵۰ گرم الکل در روز می‌تواند خطرابتلای  یک فرد به سرطان دهان را  تا هفت بار نسبت به کسی که مصرف ندارد، افزایش دهد.
برای درک بهتر این رابطه و به دلیل اینکه الکل را نمی‌توان با گرم به خوبی اندازه‌گیری نمود، موسسه ملی سوء استفاده از الکل می‌گوید که یک نوشیدنی به طور متوسط – چیزی شبیه به یک آبجویا شراب طبیعی – تقریبا ۱۴ گرم الکل دارد؛ که بدان معنی است برای رسیدن به آن عامل خطر، یک فرد باید چهار بار در روز مصرف داشته باشد. هر چند کانر معتقد است که حتی مصرف کمتر از این مقدارنیز خطر را افزایش می‌دهد.
به گفته مقامات بهداشتی در انگلستان، هیچ کدام از میزان مصرف منظم الکل سالم و بدون خطر نیست. آنها همچنین اظهار داشتند زنانی که پنج واحد در روز الکل مصرف می‌کنند، به  احتمال ۴۰ درصد بیشتراز افرادی که مصرف الکل ندارند، در خطر ابتلا به سرطان پستان هستند.
برای روشن ترشدن این مطلب، این تحقیق به خودی خود جدید نیست واین مورد تنها نتیجه گیری یک دانشمند نمی‌باشد. اما محققان دیگر نیز با کانر در این زمینه موافق هستند. به عنوان مثال سوزانا براون، مدیر برنامه‌های علمی برای صندوق جهانی سرطان گفت: “ما شاهد خطرابتلا به سرطان با  افزایش مقدار مصرف الکل هستیم و همچنین یقین داریم که شواهد قطعی برای این نتیجه گیری وجود دارد که  مصرف الکل به طور مستقیم باعث سرطان می‌شود.” وی همچنین اضاف کرد: “برای پیشگیری از سرطان، ما توصیه می‌کنیم  که افراد اصلا نوشیدنی‌های الکلی مصرف نکنند. اما ما می‌دانیم که این کار در سخن راحت است تا در عمل.”
یکی از فرضیه‌های مشهور این است که الکل ممکن است به  DNA آسیب برساند،  که منجر به جهش‌هایی شده که باعث ایجاد سلول‌های سرطانی در افراد می‌شود. اما باید پژوهش‌های تکمیلی در این زمینه صورت گیرد.

به عنوان مثال، به مدت طولانی تصور می شد‌ که قهوه سرطان زا است، اما یک بررسی جدید توسط محققان سازمان بهداشت جهانی (WHO)   نشان داد که علت واقعی سرطان مصرف نوشیدنی‌های خیلی داغ است  که گلوی فرد را سوزانده و منجر به جهش در رشد سلول‌ها می‌شود. هر چند قهوه و الکل به طور کامل نوشیدنی‌هایی در سطوح مختلف هستند، اما مطالعات جدید نشان می‌دهد که دانش جدید واقعا می‌تواند یافته‌های پیشین را نوسان دهد.

 

منبع: مجله علمی ایران
5 1000
ارسال شده در 16 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چه زمانی تخمه بخوریم ، چه زمانی نخوریم
  • خطر دیابت در اشخاص متفاوت است
  • پیامدهای منفی کمبود آب در بدن کودکان
  • رابطه مصرف انجیر و این همه خواص طلایی برای حفظ سلامتی
  • اساسی ترین اطلاعات درباره آندوسکوپی
  • برای ایجاد استقلال در فرزند
  • زاویه دار کردن فک و صورت با امواج رادیوئی و تزریق ژل
  • هوای دمی نشان دهنده سطح سلامت شما است
  • محبوبترین ها

  • ایجاد اختلال در کبد را جدی بگیرید
  • چگونه از سرطان پروستات در امان بمانید
  • روش های درمانی متفاوت برای کبد چرب
  • عوارض بیماری های تیرویید در سنین گوناگون
  • بالا آوردن صفرا
  • سنگ کلیه و مشکلات مربوط به آن
  • درمان سرماخوردگی کودکان با یک لیوان شیر و زردچوبه!
  • بررسی انواع مشکلات معده
  • رپورتاژ

  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x