جوش

شب میخوابید،صبح بیدار میشوید و جوشی را در صورت تان میبینید.حالا باید چیکار کرد؟جوش علل گوناگونی دارد و یکی از آن ها چربی بدن است.اگر از آن افراد هستید که پوست برایشان اهمیت زیادی دارد ولی با وجود مراقبت از پوست تان باز هم صورت تان جوش میزند،پس باید دلیل جوش زدن را در تغییرات هورمونی پیدا کنید.

کارشناسان اعتقاد دارند فعل و انفعالات هورمونی اثری بسیار قوی بر صورت دارد و باعث ایجاد جوش بر روی صورت می شود.
براساس تحقیقات، خانم‌هایی که جوش صورت آنها منشاء هورمونی دارد باید یک تقویم ماهانه برای خود داشته باشند و بر اساس تغییرات هورمونی، اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز جوش صورت را انجام دهند.
توصیه کارشناسان به بانوان در این زمان استفاده از کرم مرطوب کننده مناسب و نیز شوینده های ضد باکتری برای صورت است تا از ایجاد آکنه جلوگیری شود.
ترشح برخی هورمون ها دراین زمان در بدن بانوان باعث افزایش تولید چربی بر سطح پوست و بروز آکنه و جوش های سرسفید می شود.
انجام ورزش منظم، مصرف انواع میوه و سبزیجات تازه، نوشیدن مایعات به میزان کافی، خودداری از خوردن مواد غذایی چرب و شیرین به خصوص شکلات می تواند مانع ازبروز آکنه های بزرگ و مقاوم به درمان درخانم ها شود.
علاوه بر چرخه ماهانه، صورت خانم ها، چرخه روزانه نیزدارد، که براساس آن، اوایل صبح پوست صورت به شدت حساس و مستعد انواع آلرژی ها است و اگرفرد مبتلا به آلرژی پوستی باشد دراین زمان مشکل او تشدید می شود.
پوست صورت خانم ها  در بعد از ظهرها بیشتر از صبح مستعد بروز آکنه است زیرا در این زمان پوست صورت گرم و حرارت آن بالا می رود و در اثر آن بیشتر دچار تعریق و ایجاد جوش می شود.
کارشناسان توصیه می کنند برای جلوگیری از بروز آکنه، خانم ها در صورت امکان عصرها با آب گرم استحمام کنند تا میکروب ها و باکتری های سطح پوست از بین بروند و زمینه برای ایجاد آکنه فراهم نشود.
همچنین در بازه زمانی بین ۹ شب تا ۱۲ شب، پوست به شدت نسبت به هیستامین ها واکنش نشان می دهد و می تواند باعث سرخی، التهاب، خشکی، خارش و تورم شود.
کارشناسان به بانوانی که دچار چنین مشکلات پوستی هستند، توصیه می کنند علاوه بر مشاوره با متخصص پوست، حتماٌ تحت نظر یک آلرژیست نیز قرار بگیرند زیرا علاوه بر تغییرات هورمونی، آلرژی نیز در بروز مشکلات پوستی در چهره آنها موثر است.

منبع : قدس آنلاین