dn27828-1_800

محققین به بررسی گل رز از لحاظ ژنتیک پرداختند و به دنبال عامل انتشار بوی آن بودند برخی گل های رز طبیعی و برخی دیگر پرورشی هستند پژوهشگران به تحقیق برای کشف ژن اصلی ایجاد کننده بوی گل روز پرداختند و نتایج جالبی به دست آوردند که در ادامه مطلب به مطالعه آن خواهیم پرداخت ،شما هم جزو طرفدارن گل رز هستید یا خیر؟

 

بیشتر مردم بوی گل رز را به خوبی تشخیص می‌دهند. با این وجود نسل جدید گل‌های رز که به صورت پرورشی به تولید می‌رسند، بوی خوشایند همیشگی را ندارند.

گروهی از محققان برای آنکه راز این گل خوشبو را کشف کنند پس از دو سال بررسی توانستند ژن اصلی که باعث می‌شود گل رز به این صورت عطرافشانی کند را شناسایی کردند. این ژن که عامل اصلی انتشار بوی گل رز محسوب می‌شود، می‌تواند به پرورش‌دهندگان گیاه مذکور کمک کند آنها را خوشبوتر کنند.

هنگام بو کردن گل رز مخلوطی از صدها ترکیب شیمیایی که به این بوی دلپذیر اضافه شده است را استنشاق می‌کنید. بخش اعظم ترکیبات شیمیایی که از طریق بینی آنها را حس می‌کنید نوعی الکل به نام مونوترپن است.

با این وجود رزهای پرورشی مانند مدل طبیعی خود حجم گسترده‌ای از مونوترپن را ندارند. رزهای طبیعی با استفاده از این ترکیبات شیمیایی که عطر شیرین هم شامل آنها می‌شود سعی می‌کنند حشرات گرده‌افشان را به سمت خود جذب کنند. اما زمانی که این گل به صورت پرورشی تولید می‌شود،‌ بخش‌های مختلف این ترکیبات تغییر می‌کند.

پروفسور «فیلیپ هوگونی» که مدیریت این تحقیقات را برعهده داشت توضیح داد: «پرورش‌دهندگان رز فقط روی خواصی از این گل تاکید دارند که برای بازار تجاری اهمیت دارد. ولی کشف ژن اصلی بوی شیرین گل رز می‌تواند به آنها کمک کند محصول بهتری روانه بازار کنند».

خبرفارسی

ارسال شده در 16 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • عوارض مصرف نابجا و بی رویه آمپول دگزامتازون
  • از میوه دوریان چه میدانید؟
  • قوانین و مقررات و آموزش ورزش سپک تاکرا
  • مصرف هندوانه برای این افراد مضر است
  • از شکستن مچ دست خود جلوگیری کنید
  • گياه خارخاسك باعث كاهش قند خون بيماران ديابتي مي‌شود
  • اضافه وزن هم میتواند یکی از علتهای کمر درد باشد
  • احساس کسالت و بی حالی به این دلایل
  • شیر حیات زندگی را از یاد نبرید
  • مواجهه با مشکلات مختلف زندگی با این قوانین
  • متد جدید لاغری سه روزه
  • مقدار ویتامین D و سالم ماندن بدن
  • رسپی خوراک مرغ با مزه باور نکردنی
  • 9 فایده شیر بادام
  • رفع اشتهای زیاد با این توصیه ها
  • محبوبترین ها

  • تجربه لاغری به کمک راهنمایی های دکتر اوز
  • نه اشتباه نادرست درباره سالاد
  • ابتلا به کم خونی با این سبک تغذیه ای
  • لیستی از انواع میوه های قند دار و مقایسه آنها
  • وداع با اضافه وزن
  • نوتلا و این کلاهبرداری بزگ
  • ید در رشد انسان چه تاثیری دارد؟
  • ارزش تغذیه ای پروتئین های گیاهی
  • با کمک ماهی افسردگی تان را سرکوب کنید
  • توصیه های مهم برای کاهش وزن/ بخش ششم
  • قند! شیرینی خانمان سوز
  • آیا می دانید غذای پر نمک ام اس می آورد
  • غذا هایی که با هم ناسازگار هستند را بشناسید
  • بیماری های ناشی از مصرف آیس پک
  • اشتهای کاذب و پیامدهای آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است