471901_736
اگر شما هم تمایل به مصرف اسپاگتی دارید می توانید آن را باشینسل مرغ همراه کنید می خواهیم دستوالعمل تهیه این غذای لذیذ را در این مطلب به شما آموزش دهیم مرغ،اسپاگتی،تخم مرغ،آردسوخاری ،ریحان و سیر و پوره گوجه فرنگی مواد استفاده شده در این غذای مقوی هستند این غذا برای کودکان بسیار پرخاصیت است و مطمئنا از خوردن آن لذت خواهند برد.

 شنیسل مرغ با اسپاگتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

مواد لازم:

  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     ریحان  ۱/۲ دسته
  •     پوره گوجه فرنگی  ۴۰۰ گرم
  •     فیله مرغ  ۲ تکه
  •     آرد  ۱۰۰ گرم
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
  •     پنیر پارمزان  ۳۰ گرم
  •     اسپاگتی  ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:1-مقداری روغن در ماهیتابه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید و سیر و ساقه های خرد شده ریحان را در آن برای حدود ۲ دقیقه تا طلایی شوند، تفت دهید.

2-پوره گوجه فرنگی را به همراه ۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه قل بزند و حجم آن کم شده و غلیظ شود.
3-آرد را در بشقابی بریزید، تخم مرغ زده شده را در بشقاب دوم و آرد سوخاری و نیمی از رنده پنیر پارمزان را در بشقابی دیگر بریزید.
4-فیله ها را در آرد، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بزنید به صورتی که تمام سطح آن را بپوشاند.
5-مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط ریخته و فیله ها را برای ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف، تا طلایی و مغزپخت شوند، بپزید.
6-سس گوجه را به اسپاگتی آبکشی شده اضافه کنید و در صورت تمایل آن را مقداری از آن اسپاگتی رقیق کنید.
7-اسپاگتی را با شینسل های مرغ ترد، باقیمانده پنیر پارمزان و برگ های ریحان سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی شنیسل مرغ با اسپاگتی:

1- سیر را پوست بگیرید و آن را نازک برش دهید.

2- برگ های ریحان را جدا کنید و ساقه های آن ها را خرد کنید.
3- از ۲ عدد فیله مرغ هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنید. آن ها را بین دو لایه سلفون قرار داده و با بیفتک کوب و یا هر وسیله ی مسطح دیگری بکوبید تا به پهنای ۵ میلی متر باز شود.
4- تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.
5- پنیر پارمزان را ریز رنده کنید.
6- اسپاگتی را طبق دستور العمل روی بسته بندی آن بپزید و آن را آبکشی کنید.
وب‌سایت آشپزباشی:

ارسال شده در 18 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • شنا در استخر عمومی را محدود کنید
  • عدم دریافت کارانه پزشکان در شش ماه اخیر
  • گاز co2 و رفع چین و چروک پوست
  • میکاپ گرم و شیوه انجام آن
  • شکر و افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان
  • کمک های اورژانسی هنگام وقوع حمله صرع
  • نکاتی در رابطه با هوش و هیجان
  • اگر این نشانه ها را دارید شما دچار استرس هستید
  • در هوای آلوده از چای کم رنگ و بدون قند استفاده نماییم
  • کودکی که سکته قلبی را از رو برد!
  • ارتباط احساسی والدین با اطفال
  • همه خطرات خواب آلودگی
  • استفاده از کرم های صورت باید به چه ترتیبی باشد؟
  • کاهش احتمال نازایی با این روشها
  • شیوه درست کردن شیربرنج به سبک ترکیه
  • محبوبترین ها

  • کیک خیس اسفناج
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • با پنیر و کاری خورش اسفناج درست کنید
  • سالاد بروکلی با ماست و فلفل کبابی
  • کدوحلوایی با کرم پرتقال را بیاموزید
  • رولت کدوی کم کالری
  • مارمالادی ساده با زردآلو
  • آبمیوه طبیعی برای از بین بردن سلولیت
  • آموزش تهیه توپک سیب زمینی تخم مرغی
  • سالاد ماست و شلغم
  • با گلابی هم پودینگ درست کنید
  • کیک تره فرنگی و هویج
  • پارفه با سس شکلاتی
  • شیرینی اسپیرال دو رنگ به سبک ترکیه
  • شکم پاره سیب زمینی و بلغور
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است