خواص انجیر

انجیر با نام علمی Ficus carica در استان لرستان بخش زیودار-استان فارس روستای آبسرد-استان فارس شهرستان استهبان-استان فارس شهرستان نی ریز-استان فارس روستای کرفت-استان فارس روستای شاخون-استان مازندران شهرستان گلوگاه-استان لرستان شهرستان پلدختر(روستای امامزاده بابازید)-استان مازندران شهرستان گلوگاه (بخش مرکزی گلوگاه) و استان خراسان جنوبی شهرستان طبس روستای چیروک کاشت میشود.

مصرف انجیر چه به صورت تازه و چه به صورت خشک حاوی فواید متعددی است.

به گفته محققان دانشگاه اینسبروک اتریش، میوه کاملا رسیده انجیر که در آستانه خراب شدن باشد حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان است. در ادامه به برخی فواید انجیر برای سلامت اشاره می شود.

حفظ رطوبت پوست

خوردن انجیر کمک می کند تا پوست جوان و شاداب به نظر برسد. اسیدهای چرب اُمگا-۳ موجود در انجیر از پوست حفاظت می کنند؛ با علائم پیری مقابله می کنند؛ و قرمزی مربوط به آکنه و سایر مشکلات پوستی ناشی از ترکیبات ضدالتهابی را کاهش می دهند.

کمک به هضم غذا و کاهش وزن

انجیر منبع عالی فیبر رژیمی بوده که به هضم غذا و کنترل وزن کمک می کند. میزان فیبر بالای این میوه، آب را جذب می کند و دفع مدفوع را راحت تر می نماید. این میوه بهترین گزینه برای درمان یبوست است. همچنین وجود آنزیم موسوم به فیسین در انجیر قادر به متابولیز پروتئین به اسیدآمینه است که می تواند منجر به کاهش وزن شود.

مقابله با سرطان پوست

انجیر حاوی فیتوشیمیایی موسوم به «بنزآلدئید»، عنصر فعال موجود در عصاره آب این میوه، است که دارای قابلیت های مقابله با سرطان است. در مطالعه سال ۲۰۱۲ مشخص شد انجیر منبع خوب ترکیبات بیواکتیو نظیر فنولیک، کومارین و اسیدهای چرب است که می تواند در درمان سرطان های پوست بجز ملانوم موثر باشد. بعلاوه، انجیر حاوی کومارین های است که برای سرطان های پوست و پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.

کاهش فشار خون

انجیر منبع غنی پتاسیم است، عنصری که به کنترل فشارخون کمک می کند. پتاسیم می تواند تاثیرات منفی ناشی از نمک بر روی فشارخون را کنترل کند. بسیاری از افراد به قدرکافی میوه و سبزیجات مصرف نمی کنند اما میزان بالای سدیم در قالب نمک استفاده می کنند که می تواند منجر به کمبود پتاسیم شده و احتمالا بروز فشارخون بالا را به همراه دارد.

محققان هشدار می دهند مصرف نمک موجب افزایش میزان سدیم خون شده و در نتیجه توانایی کلیه ها در دفع آب کاهش می یابد. این آب اضافی در بدن موجب افزایش فشارخون می شود.

منبع : جام جم آنلاین

ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط سلمان آرین با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • 5 درمان خانگی برای جلوگیری از شوره سر
  • مراقب عواقب انواع جراحی های زیبایی باشید
  • مادر باردار و هشدارهایی برای قند خون
  • حرکات ورزشی برای تناسب اندام بیشتر در منزل
  • منبع و منشا تهوع در بارداری و از بین بردن آن
  • مناسب ترین ماده خوراکی هنگام آلودگی هوا
  • بارداری چه نشانه هایی دارد
  • موهای سر را چگونه به بهترین روش خشک کنیم
  • رفع افسردگی با مصرف خوراکی سالم
  • یک شیوه نوین در استفاده پروتئین برای مردم عادی
  • وقتی فردی دچار تشنج شد چکار کنیم
  • ارتباط مصرف ویتامین D مادران با بیش فعالی کودکان
  • دسر متفاوت فنجانی ترکیه
  • آشنایی با مسکن های طبیعی برای عضلات
  • ایجاد تحول در زمینه نزدیکی با همسر
  • محبوبترین ها

  • بهترین راه مبتلا نشدن به بیماری های جنسی
  • همه خواسته های جنسی زوجین از یکدیگر
  • خشکی واژن در بانوان
  • تاثیر تابستان روی سلامت اسپرم
  • مردان برای بهبود باروری توجه کنند
  • هرآنچه درباره اپیزیوتومی باید بدانید
  • شناخت اولیه مشکل جنسی در زوجین
  • سرطان دهانه رحم را چگونه تشخیص دهیم
  • اطلاع رسانی به اطفال در مورد مسائل جنسی
  • روش برگزیدن شریک زندگی و شریک جنسی مناسب
  • یائسگی و نشانه های شروع آن
  • انواع بیماری های جنسی قابل انتقال در روابط زناشویی
  • دانستنیی هایی در مورد رازهای جنسی زنان
  • در رابطه جنسی یاد بگیریم که چطوری تنوع ایجاد کنیم
  • مشکلات جنسی با این عادات غذایی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است