دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

 مصرف ماکارونی سبوس‌دار مصرف ماکارونی ماکارونی‌های غنی‌شده با آهن ماکارونی سبوس‌دار ماکارونی

 وقتی ماکارونی تهیه می کنید پیشنهاد می کنیم ماکارونی سبوس دار تهیه کنید این نوع ماکارونی خاصیت های بی شماری برای بدن به همراه دارد ماکارونی‌های غنی‌شده با انواع ویتامین‌ها مانند آهن ، اسیدفولیک یا گاها ویتامینD برای کودکان و افراد مسن بسیار مناسب هستند همچنین برای بیماران دیابتی انتخاب مناسبی هستند بیماری‌های قلبی-عروقی، کبدچرب و همچنین چاقی را از شما دور خواهند کرد.

 یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی تاکید کرد که در بین انواع مختلف ماکارونی، استفاده از نوع سبوس‌دار آن اولویت دارد.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و جزو دانشمندان یک درصد برتر دنیا، در این‌باره گفت: «با گسترش روزافزون صنعت موادغذایی، امروزه تنوع زیادی از موادغذایی از جمله ماکارونی در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها دیده می‌شود؛ ماکارونی‌های غنی‌شده با انواع ویتامین‌ها یا ماکارونی‌های تهیه شده از غلات کامل و سبوس‌دار و…  که در بین انواع مختلف آن، استفاده از نوع سبوس‌دار اولویت دارد.»

وی در ادامه افزود: «ماکارونی جزو موادغذایی است که در گروه غلات قرار می‌گیرد و از آنجا که ارزش غذایی این ماده غذایی، به میزان کربوهیدرات و ویتامین‌های موجود در آن بستگی دارد، ماکارونی‌هایی که از آرد سبوس‌دار تهیه‌ شده‌اند، در مقایسه با ماکارونی‌هایی که در تهیه آنها از آرد سفید استفاده شده و ویتامین‌ها و فیبرموجود در آن نیز اندک است، ارزش غذایی بالاتری داشته و میزان فیبر، منیزیم و ویتامین‌های گروه b و برخی املاح دیگر و همچنین کربوهیدرات آن بیشتر است.»

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین تاکید کرد که مصرف ماکارونی سبوس‌دار می‌تواند به سلامت افراد کمک قابل‌توجهی کند و خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی-عروقی، کبدچرب و همچنین چاقی را به‌طور قابل توجهی کاهش دهد. درحالی که استفاده از ماکارونی‌های سفید و بدون سبوس‌، خطر ابتلا به تمام این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.»

دکتر اسماعیل‌زاده درنهایت با اشاره به اینکه نوع دیگر ماکارونی‌های موجود در فروشگاه‌ها، ماکارونی‌های غنی شده با آهن، اسیدفولیک یا گاها ویتامین D است، گفت: «با توجه به اینکه کمبود آهن در بین زنان (به‌ویژه در زنان سنین بالا) شایع است، گنجاندن ماکارونی‌های غنی‌شده با آهن و اسیدفولیک در سفره غذایی می‌تواند گزینه مناسبی باشد.»

سلامانه

5 1000
ارسال شده در 20 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه , دیابت

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x