medical-student
سرطان را می توان نوعی خود ایمنی دانست که بر اساس آن سلول های بدن بدون هیچگونه کنترلی شروع به تکثیر شدن می کنند و توده ای از سلول های سرطانی را به وجود می آورند. از جمله سرطان های شایع در بین زنان می توان به سرطان سینه اشاره کرد که علل مختلفی برای ابتلا به آن وجود دارد. با دکتر سلام همراه باشید.
 
دانشمندان در جدید ترین تحقیقات به این نتیجه رسیدند که بین کار شبانه و ابتلای زنان به سرطان سینه ارتباطی وجود ندارد.

 

سازمان بهداشت جهانی در سال 2007 براساس آزمایش هایی که روی انسان و حیوان صورت گرفته بود ، اعلام کرد که کار در شیفت شب ممکن است با ابتلا به سرطان سینه مرتبط باشد؛ اما نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که کار شبانه با ابتلای زنان به سرطان سینه رابطه ای ندارد.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) وابسته به سازمان ملل متحد، سال 2007 اعلام کرده بود که کار در شیفت شب که “ساعت بدن” را مختل می کند و به همین دلیل ممکن است یکی از دلایل احتمالی ابتلا به سرطان باشد.

سایت تحقیقات سرطان انگلیس خاطرنشان کرد در دسته بندی سال ۲۰۰۷ شواهد اندکی برای بررسی خطر ابتلا به سرطان سینه در انسان‌ها وجود داشت و این دسته بندی عمدتا بر اساس ترکیب نتایج تحقیقات روی حیوانات و تحقیقات آزمایشگاهی صورت گرفت.

در پژوهش جدید ۱۰ تحقیق دیگر روی یک میلیون و ۴۰۰ هزار زن از آمریکا، چین، سوئد، هلند و بویژه انگلیس صورت گرفت تا مشخص شود آیا شیفت کاری شبانه خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان را افزایش می دهد یا خیر.

بررسی کارشناسان نشان داد که خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که در شیفت شب کار کرده اند از جمله کسانی که به مدت ۲۰ تا ۳۰ سال شبانه کار کرده اند، در مقایسه با آنهایی که هرگز در شیف شب کار نکرده اند، هیچ افزایشی نشان نمی دهد.

 

منبع: دکتر سلام