stop-wasting-food-ftr
بهتر است سعی کنید در تهیه مواد غذایی مختلف تعادل را رعایت کنید تا از اضافه ماندن غذا و دورریختن آن پیشگیری کنید متاسفانه آمار اسراف و دورریزی مواد غذایی مختلف بسیار بالاست با توجه به اینکه افراد زیادی غذا برای خوردن ندارند و گرسنگی در مناطق زیادی از دنیا بیداد میکند بهتر است از ایجاد ضایعات غذایی پیشگیری کنیم و در کمک به دیگران در زمینه خوراکی و تغذیه ای پیشقدم شویم .

دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شعار روز جهانی غذا که مصادف با 24 مهر ماه است، اظهار داشت: بر اساس گزارش فائو 870 میلیون نفر معادل یک هشتم جمعیت جهان غذای کافی برای خوردن ندارند. این در حالی است که بر اساس گزارش همین سازمان هر سال در خاورمیانه 290 کیلوگرم مواد غذایی به ازای هر نفر به هدر می‌رود که این آمار در ایران به ازای هر نفر معادل 375 کیلوگرم مواد غذایی در سال است.
وی 30 درصد مواد غذایی اسراف شده را معادل غذای 15 میلیون نفر خواند و افزود: اگر به طور متوسط تعداد اعضای هر خانوار را پنج نفر در نظر بگیریم، می‌توان گفت هر خانواده ایرانی به طور متوسط بیش از یک نفر ضایعات غذا دارد که این ضایعات به ترتیب شامل 25 تا 50 درصد میوه و سبزی 10 درصد برنج و 20 درصد خرما است.
عبدالهی ادامه داد: کاهش و کنترل مواد غذایی یکی از راهکار‌های مناسب برای تأمین امنیت غذایی کشور است که به همین مناسبت شعار امسال با توجه به کاهش آمار اسراف غذایی تعیین شده که فائو راهکار‌های حذف گرسنگی را کاهش ضایعات مواد غذایی، افزایش مصرف حبوبات، استفاده بهینه از آب، سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، تخصیص یارانه به مواد غذایی با ارزش تغذیه بالا، خرید مواد غذایی با ارزش تغذیه‌ای بالا و توسعه تحقیقات مرتبط با خشکسالی و تولید و معرفی گونه‌های گیاهی مقاوم خشکی پیشنهاد کرده است.
باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 19 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • جوانسازی چهره،چطور؟
  • اختلال جنسی با برخی درمان های دارویی
  • بررسی علل دزدی کودکان
  • به چه روشی در منزل پوست را آبرسانی کنیم؟
  • قرص اکسی لیت نخورید!
  • آشنایی با برخی گیاهان مفید برای سلامتی
  • این مشکلات مانع کاهش وزن شما می شود!!
  • پیامدهای و عارضه های جالب ناشی از باردار شدن
  • بررسی ویژگی های درمانی گیاه پنیرک
  • نگاهی کلی به تغذیه بانوان
  • تصاویری از لیزر اگزایمر
  • شبکه های اجتماعی و علاقه مردم به آن ها
  • سیر اختلال خوردن و پیامد آن سیر اختلال خوردن و پیامد آن
  • خواص و فواید بی نظیر برای فلفل
  • تاثیر ویتامین ها بر سردرد
  • محبوبترین ها

  • سندرم حساسیت سرفه مزمن
  • نقرس را چگونه برطرف کنیم
  • هر آنچه که باید درباره بیماری آنژین (Angina) بدانیم
  • چه میزان درباره لاغری عصبی می دانید؟
  • اندازه گیری سطح PSA در خون
  • آگاهی ازبهداشت جنسی و بيماري‌هاي جنسي
  • فارنژیت چه بیماری است؟
  • رفع مشکلات کلیوی به کمک طب سنتی
  • مهار واریس به کمک طب سنتی
  • اطلاعات کامل درباره افزایش یافتن آنزیم های کبدی
  • تفاوت های آلرژی با سرما خوردگی
  • گربه خانگی مانعی برای سرطان تخمدان در زنان
  • آشنایی با امراض مربوط به پا
  • سکته مغزی: علل، علائم و پیشگیری
  • علائم و درمان کلیه نعل اسبی را باهم مرور میکنیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است