دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
20158230341970a
به افراد دیابتی توصیه می کنیم از مصرف نذورات شیرین پرهیز کنند بهتر است مصرف حلوا و شله زرد را فراموش کنند و از نوشیدن شربت های نذری و چای های شیرین که به مردم تعارف می شود پرهیز کنند مراقب خورد و خوراک خود باشند چون شیرینی این مواد خوراکی بسیار بالاست و می تواند قندخون این افراد را بالاببرد برنج و خورشت  های نذری نیز غالبا با روغن های جامد و  تهیه میشوند که برای مبتلایان به امراض قندی بسیار مضر و خطرناک هستند.

اردشیر ممتازمنش پزشک عمومی درباره افراد دیابتی اظهار کرد: مهمترین توصیه متخصصین به افراد با سابقه بیماری دیابت مصرف کم کربوهیدرات‌ها، کالری‌ها، چربی‌ها و همچنین کاهش وزن است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در ایام ماه محرم مصرف شله زرد، شربت و نذوراتی که غالبا بر پایه برنج می‌باشد بیشتر است، به بیماران دیابتی توصیه می‌شود در مصرف این گروه‌های غذایی دقت و توجه بیشتری داشته باشند.
این پزشک عمومی بیان کرد: حجم بالای نذورات موجب جذب و تشویق افراد به مصرف بیشتر آن می‌شود، لذا افراد دیابتی باید در مصرف خوراکی‌ها طبق دستور پزشک خود عمل نموده و توصیه می‌شود افراد سعی کنند به سبب حجم بالای توزیع، حجم زیادی غذا مصرف نکنند.
ممتازمنش گفت: همچنین توصیه می‌شود از هر گروه غذایی حجم کم و در فواصل زمانی طولانی‌تری مصرف شود.
وی ادامه داد: افرادی که دیابت دارند از مصرف مواد کربوهیدرات‌دار مانند قند و شکر که در غذاهایی همچون شله زرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، پرهیز کنند.
این پزشک عمومی اظهار داشت: از آنجا که مواد نشاسته دار نیز قند آزاد می‌کنند توصیه می‌شود افراد دیابتی در مصرف غذاهایی مانند برنج و سیب زمینی محدودیت قائل شده و در صورت امکان از مصرف برنج بپرهیزند و یا به مصرف دو تا سه قاشق اکتفا کنند.
ممتازمنش بیان کرد: اضافه وزن مهمترین علت در ایجاد دیابت می‌باشد و به دلیل  این که در  این ایام غذاها با حجم زیاد پخت می‌شود میزان چربی در آن افزایش یافته و ممکن است مشکلاتی را برای افراد دیابتی ایجاد کند.
این پزشک عمومی توصیه کرد: هرچند معتقدیم با یک یا دوبار مصرف برنج و یا نذورات شیرین اتفاقی نمی‌افتد ولی بهتر است برای جلوگیری از مشکلات بعدی در مصرف این گروه‌های غذایی مراعات بیشتری کنیم.
5 1000
ارسال شده در 19 مهر 1395 توسط با موضوع دیابت
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x