کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
tasvirezendegi-ir1659
حلوای تیره چگونه تهیه می شود اگر حلوا با رنگ تیره دوست دارید بهتر است به این مطلب نگاهی بیندازید تا با روش تهیه آن آشنا شوید ،شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل مواد لازم برای تهیه این حلوا هستند این روزها حلوای نذری بسیار در بین مردم توزیع می شود و کیفیت و روش تهیه و تازگی آن بسیار حائز اهمیت است می توانید از حلوا به عنوان دسر نیز استفاده کنید.

  • آرد سفید 2 لیوانشکر 1 لیوان

    آب  1 و 1/2 لیوان

    گلاب 1/3 لیوان

    کره 50 گرم

    روغن مایع 1 لیوان

    زعفران آب کرده 5 قاشق غذاخوری

    پودر هل 1/4 قاشق چایخوری

  • برای: 8 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

برای تهیه شیره حلوا باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید. آرد را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود. بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود. حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 20 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • لزوم وجود مواد پروتئینی در غذای ورزشکاران
  • رعایت اصول بهداشتی برای استراحت
  • عادت های از بین برنده پوست
  • طرح نو در نحو در روانشناسی
  • تقویت ذهن سالمندان
  • تاثیر روغن ویتامین E برای درمان زخم
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • باورهای مختلف در جامعه در زمینه تشکیل زندگی مشترک
  • محبوبترین ها

  • غفلت از کودک و سوء استفاده جسمانی از کودک
  • آیا آموزش مهارت های زندگی توسط سیستم آموزشی ما انجام میگیرد؟
  • روانکاوی خواستگار با نگاه کردن
  • کنترل و مدیریت ایجاد خشونت در خانواده
  • استرسی ها منتظر آلزایمر باشید
  • بالا رفتن دمای بدن افراد عاشق
  • راه و روش تزریق انرژی مثبت در کارهای روزمره
  • تلقین احساس افسردگی
  • رپورتاژ

  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • محصولات پزشکی و بهداشتی شرکت رهاورد دانش پزشکی
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x