caffeine-pregnancy

 

به  خانم هایی که به تازگی متوجه بارداری خود شده اند توصیه می کنیم از مصرف نوشیدنی های کافئین دار اجتناب کنند چون احتمال سقط جنین در سه ماهه اول بارداری بیشتر است همچنین این قبیل نوشیدنی ها بر ایجاد ناهنجاری در جنین نیز نقش زیادی ایفا می کنند بهتر است به توصیه های متخصصین زنان و زایمان در زمینه پرهیزات غذایی موثر در این زمینه دقت کنند تا جنین سالم و بدون هیچ معلولیتی به دنیا بیاورند.

طی مطالعه‌ای که در مرکز مطالعات کایسر در آمریکا انجام شده، مشخص شده مصرف بیش از 200 میلی ‌گرم کافئین در روز، در ماه‌های اول بارداری، می ‌تواند احتمال سقط جنین را افزایش دهد.این مطالعه تنها به نقش قهوه اشاره ندارد، بلکه میزان کافئین مصرفی روزانه را مورد بررسی قرار داده است. کافئین می‌ تواند در نوشیدنی‌های مختلف وجود داشته باشد، از جمله در چای, نوشابه‌های کولادار ،, نوشابه‌های موسوم به ” نوشابه های انرژی ‌زا” و همچنین شکلات.بنابراین نتایج این بررسی، باید در مورد همه این نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها، تعمیم داده شود. هم ‌اکنون مراکز ارائه استانداردهای غذایی، مانند اداره استاندارد تغذیه‌ای انگلستان، میزان کافئین مجاز مصرفی برای زنان باردار را، 300 میلی‌ گرم اعلام کرده‌اند و تصریح شده که مقادیر کمتر از این برای زنان باردار هیچگونه خطری ندارد. این میزان کافئین تقریباً معادل 4 فنجان متوسط قهوه معمولی است.از آنجا که احتمال سقط جنین، به خصوص در ماه‌های اول، بسیار زیاد است، به همه زنان باردار توصیه می‌ شود در این دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار اجتناب کنند.

در مطالعه جدید مقادیر کمتر هم خطرناک توصیف شده، چنانکه مجریان آن می‌ گویند مطالعاتشان نشان داده احتمال سقط جنین در بین زنانی که تا هفته بیستم بارداری، 200 میلی ‌گرم کافئین دریافت می ‌کردند، 15 درصد بود، در حالی که این رقم در بین سایرین، 12 درصد بود و با افزایش میزان کافئین دریافتی، احتمال سقط جنین نیز تا 25 درصد بیشتر می‌ شد.بر اساس مطالعات گوناگونی که پیش از این انجام شده بود، مشخص شده که کافئین از جفت عبور می ‌کند و به جنین می ‌رسد. با این حال اثر آن در کاهش رشد جنین هنوز اثبات نشده و حتی در برخی مطالعات رد شده بود، به عنوان مثال، مطالعه‌ای که سال 2003 در مؤسسه تحقیقاتی کارولینسکای سوئد و با همکاری دانشگاه “اوپسالا” انجام شده بود، تأثیر کافئین و قهوه را بر کاهش رشد جنین رد کرده بود.با وجود دقت و جامعیت این مطالعه خاص، باز هم اداره استانداردهای تغذیه‌ای انگلستان اعلام کرده که قصد ندارد در محدوده مجاز مصرف کافئین برای زنان باردار تجدید نظر کند. به گفته کارشناسان این اداره، برای تعیین استانداردهای تغذیه‌ای، باید مطالعات متعدد صورت بگیرد تا فایده محدودیت‌های بیشتر، روشن‌تر شود.اما همان‌طور که اشاره شد، این مطالعه جدید، که در آخرین شماره نشریه “بیماری‌های زنان و زایمان آمریکا” منتشر شده، هشدارهای جدی‌ می ‌دهد.به گفته این محققان، از آنجا که احتمال سقط جنین، به خصوص در ماه‌های اول، بسیار زیاد است، به همه زنان باردار توصیه می‌ شود در این دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار اجتناب کنند.

 

منبع:بیتوته

ارسال شده در 21 مهر 1395 توسط writer.m با موضوع زنان و زایمان , مراقبت های دوران بارداری

پیشنهاد سردبیر

  • آیا افزودنی های رنگی می تواند دردسرساز باشد؟
  • مکمل ریبوز در چه مواردی مصرف می شود؟
  • علاقه مندان به پیتزا بخوانند
  • زیاده روی در مصرف کلسیم
  • ویتامین C و تحریک سیستم ایمنی:
  • طرفداران ساندویچ بخوانند
  • انسولین زنی و توصیه هایی دراین باره
  • ابتلا به سرطان و مرگ زودرس با نوشیدن الکل
  • روش تهیه هویج پلو در کشور لبنان
  • مصرف بیش از اندازه از مسکن ها میگرن را تشدید می کند
  • خوراکی هایی که در پیشگیری از سرما مفید اند
  • پیش از ماه رمضان؛سونوگرافی از کلیه ها ضروری ست
  • هر مزاجی چه نوع خلقیاتی دارد
  • شرح نحوه زایمان طبیعی
  • افراد با مزاج سرد دقت کنند
  • محبوبترین ها

  • کودکان استان فارس بر روی گونه شان سالک دارند
  • چه میزان در روز برای شکمتان وقت می گذارید
  • خوردن آب و فواید ان برای لاغری
  • نخستین معالجه یک تومور استخوانی یک بچه با بکارگیری از اولتراسوند پرقدرت
  • هر چیزی که برای سلامت اقایان مضر است
  • شیوع گسترده ی سیاه زخم در سیبری
  • مضرات اسید سیتریک مصنوعی درون لواشک ها
  • متادون خوراکی جدید برای نوزادان در تهران!
  • چای کیسه ای اصل و تقلبی را از هم تشخیص دهید
  • افتتاح اولین شبکه اجتماعی سلامت
  • نمره دانستنی های پزشکی افراد مختلف
  • اختلافات مغزی بین جنس مذکر و مونث
  • عمده ترین علت طلاق در کشورمان
  • آمار نگران کننده مصرف آنتی بیوتیک در کشور
  • بیماران مبتلا به آرتروز با شیوه جدید درمان می شوند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است