تفاوت تخم مرغ صنعتی با محلی تخم مرغ صنعتی با محلی تخم مرغ صنعتی

تغذیه و دانه ای که برای پرورش مرغ و استفاده آن به کار می رود بسیار مهم است و اگر این دانه شامل مواد شیمایی و آلوده باشد می تواند تخم مرغ را آلوده نماید و خطرات زیادی برای مصرف کنندگان این ماده پر ارزش غذایی ایجاد نماید.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سلامت آنلاین، دکتر فرزاد شید فر متخصص تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه افرادی که تخم مرغ محلی را تولید می کنند، باید به سلامت مرغ اهمیت زیادی بدهند افزود: آب و غذایی که مرغ استفاده می کند باید پاک و عاری از فضولات باشد چرا که در غیر این صورت تخم مرغ نیز آلوده خواهد شد.

وی در مورد وجود ویتامین های اضافه شده در تخم مرغ های صنعتی اظهار داشت: اگر مرغی که تخم مرغ را تولید می کند ویتامین و مکمل های تغذیه ای مناسب مطابق نیاز را  بخورد، به شرط کنترل علمی  مشکلی وجود نخواهد داشت و این امر کمک به کیفیت تخم مرغ می کند.

شیدفر در رابطه با نشانه های تخم مرغ سالم  گفت: تخم مرغ ماده غذایی ارزشمندی است و به خاطر آنکه مواد تغذیه ای زیادی دارد می تواند در معرض آلودگی هایی بسیاری قرار بگیرد و خیلی زود آلوده  شود .

وی افزود: عوامل متعددی می توانند سلامت تخم مرغ را تهدید کنند که با اعمال برخی از شرایط می توانیم این آلودگی ها را به حداقل برسانیم.

شیدفر با تاکید بر اینکه تخم مرغ باید در شرایط بهداشتی تولید شود، تصریح کرد : باید محیط نگهداری تخم مرغ، دستگاهی که تخم مرغ را در داخل ظرف قرار می دهد پاکیزه باشد. همچنین افرادی که با بسته بندی تخم مرغ سروکار دارند بهداشت فردی را رعایت کنند و توجه داشته باشند که تخم مرغ عاری از فضولات مرغ باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه کسانی که تخم مرغ خریداری می کنند حتما به تاریخ انقضای تخم مرغ توجه داشته باشند، اظهار داشت : مردم باید از خرید تخم مرغ هایی که تاریخ تولید و انقضا ندارد خوداری کنند و ترجیحاً سعی نمایند که از تخم مرغ های بسته بندی شده که نظارت بهداشتی را دارند، استفاده کنند . همچنین توجه داشته باشند که تخم مرغ حتما باید در محیط یخچال نگهداری شود و فروشندگان از نگهداری تخم مرغ در محیط خارج از یخچال خوداری کنند .

5 1000
ارسال شده در 18 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی | 778 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • جدا کردن شیرخوار از سینه مادر
  • نمک یک شوینده سالم و بی ضرر
  • نکاتی در مورد مواد غذایی و نگهدارنده های آنها
  • شغل تا چه حد بر شخصیت افراد تاثیر گذار است؟
  • قواعد نوشیدن شیر
  • کش مو و مچ بند خود را استریل کنید
  • همه چیز درباره سندرم پای دیابتی
  • عوارض مخرب هروئین، تریاک و حشیش برای بدن
  • محبوبترین ها

  • قلیان یکبار مصرف و این آسیب ها
  • ارتباط نارسایی قلبی نوزاد با اعتیاد مادر
  • زمینه ارثی برای مصرف مواد مخدر
  • شرحی درباره ماده مخدر «کروکدیل»
  • مقابله با تهدید مواد مخدر برای افراد جامعه
  • خر و پف سیگاری ها بیشتر است
  • دقیقه های عمرتان را با سیگار کاهش ندهید
  • تمایز میان مصرف و سوء مصرف دارو
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما