کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

تفاوت تخم مرغ صنعتی با محلی تخم مرغ صنعتی با محلی تخم مرغ صنعتی

تغذیه و دانه ای که برای پرورش مرغ و استفاده آن به کار می رود بسیار مهم است و اگر این دانه شامل مواد شیمایی و آلوده باشد می تواند تخم مرغ را آلوده نماید و خطرات زیادی برای مصرف کنندگان این ماده پر ارزش غذایی ایجاد نماید.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سلامت آنلاین، دکتر فرزاد شید فر متخصص تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه افرادی که تخم مرغ محلی را تولید می کنند، باید به سلامت مرغ اهمیت زیادی بدهند افزود: آب و غذایی که مرغ استفاده می کند باید پاک و عاری از فضولات باشد چرا که در غیر این صورت تخم مرغ نیز آلوده خواهد شد.

وی در مورد وجود ویتامین های اضافه شده در تخم مرغ های صنعتی اظهار داشت: اگر مرغی که تخم مرغ را تولید می کند ویتامین و مکمل های تغذیه ای مناسب مطابق نیاز را  بخورد، به شرط کنترل علمی  مشکلی وجود نخواهد داشت و این امر کمک به کیفیت تخم مرغ می کند.

شیدفر در رابطه با نشانه های تخم مرغ سالم  گفت: تخم مرغ ماده غذایی ارزشمندی است و به خاطر آنکه مواد تغذیه ای زیادی دارد می تواند در معرض آلودگی هایی بسیاری قرار بگیرد و خیلی زود آلوده  شود .

وی افزود: عوامل متعددی می توانند سلامت تخم مرغ را تهدید کنند که با اعمال برخی از شرایط می توانیم این آلودگی ها را به حداقل برسانیم.

شیدفر با تاکید بر اینکه تخم مرغ باید در شرایط بهداشتی تولید شود، تصریح کرد : باید محیط نگهداری تخم مرغ، دستگاهی که تخم مرغ را در داخل ظرف قرار می دهد پاکیزه باشد. همچنین افرادی که با بسته بندی تخم مرغ سروکار دارند بهداشت فردی را رعایت کنند و توجه داشته باشند که تخم مرغ عاری از فضولات مرغ باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه کسانی که تخم مرغ خریداری می کنند حتما به تاریخ انقضای تخم مرغ توجه داشته باشند، اظهار داشت : مردم باید از خرید تخم مرغ هایی که تاریخ تولید و انقضا ندارد خوداری کنند و ترجیحاً سعی نمایند که از تخم مرغ های بسته بندی شده که نظارت بهداشتی را دارند، استفاده کنند . همچنین توجه داشته باشند که تخم مرغ حتما باید در محیط یخچال نگهداری شود و فروشندگان از نگهداری تخم مرغ در محیط خارج از یخچال خوداری کنند .

5 1000
ارسال شده در 18 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x