jamnewsimage19460913

تغذیه و دانه ای که برای پرورش مرغ و استفاده آن به کار می رود بسیار مهم است و اگر این دانه شامل مواد شیمایی و آلوده باشد می تواند تخم مرغ را آلوده نماید و خطرات زیادی برای مصرف کنندگان این ماده پر ارزش غذایی ایجاد نماید.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از سلامت آنلاین، دکتر فرزاد شید فر متخصص تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه افرادی که تخم مرغ محلی را تولید می کنند، باید به سلامت مرغ اهمیت زیادی بدهند افزود: آب و غذایی که مرغ استفاده می کند باید پاک و عاری از فضولات باشد چرا که در غیر این صورت تخم مرغ نیز آلوده خواهد شد.

وی در مورد وجود ویتامین های اضافه شده در تخم مرغ های صنعتی اظهار داشت: اگر مرغی که تخم مرغ را تولید می کند ویتامین و مکمل های تغذیه ای مناسب مطابق نیاز را  بخورد، به شرط کنترل علمی  مشکلی وجود نخواهد داشت و این امر کمک به کیفیت تخم مرغ می کند.

شیدفر در رابطه با نشانه های تخم مرغ سالم  گفت: تخم مرغ ماده غذایی ارزشمندی است و به خاطر آنکه مواد تغذیه ای زیادی دارد می تواند در معرض آلودگی هایی بسیاری قرار بگیرد و خیلی زود آلوده  شود .

وی افزود: عوامل متعددی می توانند سلامت تخم مرغ را تهدید کنند که با اعمال برخی از شرایط می توانیم این آلودگی ها را به حداقل برسانیم.

شیدفر با تاکید بر اینکه تخم مرغ باید در شرایط بهداشتی تولید شود، تصریح کرد : باید محیط نگهداری تخم مرغ، دستگاهی که تخم مرغ را در داخل ظرف قرار می دهد پاکیزه باشد. همچنین افرادی که با بسته بندی تخم مرغ سروکار دارند بهداشت فردی را رعایت کنند و توجه داشته باشند که تخم مرغ عاری از فضولات مرغ باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه کسانی که تخم مرغ خریداری می کنند حتما به تاریخ انقضای تخم مرغ توجه داشته باشند، اظهار داشت : مردم باید از خرید تخم مرغ هایی که تاریخ تولید و انقضا ندارد خوداری کنند و ترجیحاً سعی نمایند که از تخم مرغ های بسته بندی شده که نظارت بهداشتی را دارند، استفاده کنند . همچنین توجه داشته باشند که تخم مرغ حتما باید در محیط یخچال نگهداری شود و فروشندگان از نگهداری تخم مرغ در محیط خارج از یخچال خوداری کنند .

ارسال شده در 18 مهر 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • خطرات ایجاد ارتباط خارج از محدوده زناشویی
  • روغن زرده تخم مرغ را چگونه درست می کنند + فواید آن
  • شادی و خوشحالی در زندگی
  • ورزش های مناسب برای رفع چاقی شکمی
  • روش تهیه حلیم با طعم مرغ
  • 6 راه برای خوردن قهوه ای سالم
  • تصاویری از وسیله کاتتر تخلیه
  • گاهی اوقات گریه لازم می شود
  • نفخ شکم – تعریف و علل
  • واکسن آنفلوآنزا و این پرسش های متداول
  • برای گرم مزاجها بابونه زیان دارد
  • بررسی انواع مشکلات معده
  • توصیه های خوراکی پس از ترک سیگار
  • مشکلات جنسی در محل کار
  • به گریه کودکان اهمیت ندهید
  • محبوبترین ها

  • بررسی علل دزدی کودکان
  • راههای مفید در جهت تقویت هوش و حافظه کودکان
  • مناسب ترین راههای تشویق و تربیت اطفال
  • درون گرایی اطفال با این بیماری
  • پزشک کودک خود باشید
  • قایم شدن اطفال در پشت والدین
  • علائم ناشناخته اوتیسم در دختربچه ها
  • روزه گرفتن در سنین پایین
  • سنگ ساز شدن کلیه ها در سنین پایین
  • باهوش تر شدن کودکان با این بازی ها
  • مضرترین مواد غذایی برای خردسالان
  • رایج ترین سوالات والدین در مورد نقاشی کودکان دارند
  • دل درد خطرناک در خردسالان
  • چطور ایده پردازی در کودک را تقویت کنیم؟
  • کودکان سه تا پنج ساله چه خصوصیاتی دارند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است