1432385301382_13749_644-th3

آب لیموترش چگونه باید نگهداری شود برای پیشگیری از فساد آبلیمو از چه روش هایی می توانیم کمک بگیریم نگهداری لیموترش و آبلیموی تازه همراه با حفظ خاصیت های آن چگونه امکانپذیر خواهد بود بهتر است مصرف لیموترش را ترویج کنیم و در میان مردم درباره استفاده و دریافت خاصیت های آن اطلاع رسانی کنیم البته اهمیت رعایت اصول بهداشتی برای تهیه آبلیمو بسیار حائز اهمیت و مهم است .

در حالی که در هفته‌های پایانی برداشت لیموترش از باغ‌های کشور هستیم، مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت کشاورزی از تولید حدود ۵۰۰ هزار تنی لیموترش خبر داد و گفت: مردم برای نگهداری آبلیمو و جلوگیری از فسادپذیری آن، توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

ابوالقاسم حسن‌پور در گفت‌وگو  اظهار کرد: براساس برآوردهای صورت گرفته امسال ۴۸۰ هزار تا ۵۰۰ هزار تن لیموترش در کشور تولید می‌شود که بخش زیادی از آن محقق شده و بخشی از آن نیز در استان فارس و شهرستان‌های جهرم، مبارک‌آباد، کازرون و غیره همچنان ادامه دارد.

وی با بیان این‌که سطح زیرکشت باغات لیموترش در سال گذشته حدود ۴۲ هزار هکتار بود که به حدود ۳۰ هزار هکتار رسیده است، افزود: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سطح زیر کشت باغات لیموترش در مناطقی که آفت جاروک جادوگر لیموترش وجود نداشته باشد توسعه پیدا خواهد کرد که می‌توان به باغ‌های احداث شده در استان بوشهر، فارس و غیره اشاره کرد و آنقدر تقاضا برای احداث باغ زیاد است که با محدودیت نهال مناسب، استاندارد و گواهی شده مواجه هستیم، چرا که هر نهالی اجازه کشت پیدا نمی‌کند.

مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی درباره عوامل شناسایی و نگهداری لیموترش و آبلیموی تازه اظهار کرد: توصیه می‌شود مردم آبلیموی تازه را در ظرف‌های شیشه‌ای و نه یکبار مصرف پلاستیکی به صورت کاملا سر پر و با کمی روغن زیتون نگهداری کنند و در صورت امکان ظرف‌های کوچکی را انتخاب کنند که مدت کمی از باز شدن در این بطری‌ها و مصرف آن نگذشته باشد. همچنین ظروف شیشه‌ای بهتر است تیره باشد و در جای خشک و تاریک نگهداری شود.

حسن‌پور ادامه داد: مصرف لیموترش در ایران به چند دلیل افزایش پیدا کرده که می‌توان به افزایش جمعیت، افزایش میزان مصرف فست‌فود، فرهنگ‌سازی و ترویج مصرف لیموترش به خاطر خواص ضد سرطانی از سوی شبکه‌های اجتماعی و تمایل مردم برای تامین لیموترش و آبلیموی تازه مصرف سالیانه خود از جمله این عوامل است.

وی همچنین در خصوص وضعیت آفت جاروک جادوگر لیموترش در باغ‌های کشور گفت: تا حدود زیادی آفات کنترل شده تا از حالت طغیانی دور باشد، گرچه بسیاری از درختان آلوده نیز به این آفت حذف شدند و علیه ناقل این آفت مبارزه‌های شیمیایی و غیرشیمیایی در حال اجراست.

سلامانه

 

ارسال شده در 20 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • چند حرکت ساده برای مشکل سیاتیک
  • بدن شما هنگام عصبانیت چه واکنش هایی را نشان می دهد
  • از کجا بدانیم رفیق بدی داریم؟
  • تاثیرمصرف شیرینی جات بر ریزش مو
  • 3 دلیل تعجب آور که خدا را شکر کنید که فرد مضطربی هستید
  • اهمیت مصرف کمتر از مواد نشاسته دار
  • به شکل چشم ژله درست کنید
  • وداع با اضافه وزن
  • روش های اصلاح عدم تقارن در پلک
  • نظر بهزاد زیبائی، در مورد پرسش و پاسخ های پزشکی
  • میوه های موثر در زیبایی، نرم و روشن شدن پوست
  • 2000 نوع ویروس عامل ایجاد سرماخوردگی
  • نکات مهم درباره ماندگارشدن سفیدی دندان
  • تاثیر آب و هوا برای انتخاب غذای سگ
  • به کمک آووکادو غذاها را سالم تهیه کنید
  • محبوبترین ها

  • دانستینهایی درباره پرده های سفید داخل انار
  • با طب سنتی و توصیه های آن برای لاغرشدن
  • معجونی سبز و پرفایده برای دیابتی ها
  • کاهش فشار خون و جلوگیری از سکته قلبی با این خوراکی ها
  • ویتامین های سرنوشت ساز برای بانوان
  • خاصیت های خیار چنبر
  • آشنایی با زردآلو و هسته این میوه
  • درباره خواص و مزایای درمانی خرمالو چه میدانید
  • 7 کلید طلایی منحصر به فرد برای لاغری
  • خواص درمانی متعددی از موسیر
  • معرفی یکی از مفیدترین سبزیجات پاییزی
  • طالبی مناسب برای آسمی ها
  • چغاله بادام و مصرف آن در حاملگی
  • یعنی کدو تنبل اینهمه خاصیت دارد؟
  • خاصیت هایی از میوه پاپایا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است