why-you-should-never-microwave-your-food-fb-1
استفاده از مایکرویو برای گرم کردن مواد غذایی به خصوص درون ظروف یکبار مصرف بسیار مضر و خطرناک است می تواند افراد مختلف را در معرض انواع بیماری های سرطانی قرار دهد  هرچند عدم انتقال آلودگی های میکروبی، انگلی و قارچی  با استفاده از ظروف یکبار مصرف امکانپذیر است اما قرار دادن غذاهای گرم در این ظروف برای سلامت مصرف کنندگان مضر است و می تواند مواد شیمیایی درون این ظروف را به غذا انتقال دهد .

به هیچ عنوان ظروف یکبار مصرف را داخل ماکروویو قرار ندهید. سرد و گرم کردن مواد غذایی داخل ظروف یکبار مصرف بسیار کار نادرست و  خطرناکی است و توصیه می شود افراد از ظرف های گیاهی به جای ظرف های پلاستیکی استفاده کنند.
 به دلیل طبیعی بودن و تجزیه پذیربودن ظروف گیاهی، مصرف آنها از سوی وزارت بهداشت تایید و توصیه شده است . بهترین ظروف یکبار مصرف، ظروفی است  که از مواد سلولزی که ریشه گیاهی دارد، ساخته شده باشد .
دکتر ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه بیان کرد : ظرف های یکبار مصرف از نظر عدم انتقال آلودگی های میکروبی، انگلی و قارچی بسیار مفید است اما به شرطی که از هر ظرف یکبارمصرف بجا و با توجه به نوع مواد غذایی یا نوشیدنی ها استفاده کنیم. این ظروف برای نوشیدنی های سرد در نظرگرفته شده است و اگر بخواهیم با این ظرف ها مواد داغ را سرو کنیم طبیعتا اثرات گرما می تواند مونومرها را از این مواد داخل نوشیدنی کند که طی آزمایش های انجام شده این مواد سرطان زاست .
مظهری تاکید کرد: همان طور که نوشیدنی و مواد غذایی داغ نباید در این ظرف ها ریخته شود، یخ بستن نوشیدنی و مواد غذایی هم نباید در آن ها صورت گیرد چرا که بیماری های خطرناکی از جمله سرطان را در پی دارد .
زندگی آنلاین