ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

میکروب های تخم مرغ شستن تخم مرغ آیا نباید تخم مرغ را بشوییم؟

یکی از مواد غذایی پرکاربرد در هر خانه تخم مرغ میباشد که البته میتوان آن را در خانه های دانشجویی بیشتر دید.تخم مرغ علاوه بر استفاده راحتش،مزه خوبی دارد که البته باید بگوییم با غذاهای دیگر هم مخلوط میشود.نظریه ای که به تازگی عنوان شده این است که نباید تخم مرغ را قبل از مصرف شست،اما آیا این نظریه درست است؟

یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت: شستن تخم مرغ روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود.

دکتر فرزاد شیدفر افزود: بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، این کار باعث نفوذ بیشتر میکروبها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروبها از جمله سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم این است که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند .

وی در مورد تخ آبپز نیز خاطر نشان کرد: در تخم مرغ آبپز زرده نباید به بدنه تخم مرغ چسبیده باشد همچنین نباید زرده در تخم مرغ تازه و طبیعی هویدا باشد و باید میان سفیده مخفی شده باشد .

منبع : جام جم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • شیوه درست کردن سالاد مقوی عربی
  • آیا بیماری سیاه ششی علائم دارد؟
  • پیشنهادات خوراکی برای رفع سردرد
  • مرور خاطرات تلخ
  • درباره دهیدریشن بیماران دیابتی آگاهی خود را افزایش دهید
  • شنا و پیاده روی چه فوایدی برای کارمندان دارد
  • اهمیت تهیه میان‌ وعده سالم برای مدرسه
  • با کمک این غذاها زودتر سیر شوید!
  • محبوبترین ها

  • 8 مغز خوراکی و آجیل مفید برای درمان بیماری ها
  • اگر از مشکلات ریوی رنج می برید بخوانید
  • صبحانه ای سالم و همه پسند
  • بهترین و بدترین غذاها برای سلامت کبد شما (2)
  • قارچی مفید برای رفع احساسات منفی
  • نوشیدن چای برای چه افرادی مضر است
  • نکات مهم و جالب درباره ی ویتامین زمستانی
  • مواد غذایی تاثیرگذار بر دندان ها
  • رپورتاژ

  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • لیفتینگ با نخ
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x