کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

میکروب های تخم مرغ شستن تخم مرغ آیا نباید تخم مرغ را بشوییم؟

یکی از مواد غذایی پرکاربرد در هر خانه تخم مرغ میباشد که البته میتوان آن را در خانه های دانشجویی بیشتر دید.تخم مرغ علاوه بر استفاده راحتش،مزه خوبی دارد که البته باید بگوییم با غذاهای دیگر هم مخلوط میشود.نظریه ای که به تازگی عنوان شده این است که نباید تخم مرغ را قبل از مصرف شست،اما آیا این نظریه درست است؟

یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت: شستن تخم مرغ روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود.

دکتر فرزاد شیدفر افزود: بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، این کار باعث نفوذ بیشتر میکروبها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروبها از جمله سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم این است که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند .

وی در مورد تخ آبپز نیز خاطر نشان کرد: در تخم مرغ آبپز زرده نباید به بدنه تخم مرغ چسبیده باشد همچنین نباید زرده در تخم مرغ تازه و طبیعی هویدا باشد و باید میان سفیده مخفی شده باشد .

منبع : جام جم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • روش های طبیعی برای سفید کردن دندان ها
  • توصیه هایی برای استفاده مواد غذایی در بچه ها
  • از استامینوفن، دشمن کلیه ها و کبد، دوری کنید
  • بررسی مسئله نگرانی از جدایی در کودکان
  • درمان پوسته پوسته شدن نوک انگشتان دست
  • آیا تغذیه پدر هم بر سلامت روان نوزاد تاثیر دارد؟
  • گیاهان التیام بخش
  • نیش عقرب! شفا دهنده یا کشنده؟
  • محبوبترین ها

  • یک بینی الکترونیک قادر است سرطان پروستات را مشخص کند
  • خمیازه روشی برای برقراری ارتباط با کسانی است که خسته هستند
  • ارتباط کشت تراریخته ها و افزایش مصرف سموم
  • سرعت پیری سلولی با کادمیوم
  • عطسه و این اطلاعات جالب
  • مفید بودن نیکوتین برای مغز،درست یا غلط؟
  • روشی تازه برای تولید آب آشامیدنی
  • برتری ژنی افراد نابغه نسبت به دیگران
  • رپورتاژ

  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • خواب راحت مادرها در دوران بارداری
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x