میکروب های تخم مرغ شستن تخم مرغ آیا نباید تخم مرغ را بشوییم؟

یکی از مواد غذایی پرکاربرد در هر خانه تخم مرغ میباشد که البته میتوان آن را در خانه های دانشجویی بیشتر دید.تخم مرغ علاوه بر استفاده راحتش،مزه خوبی دارد که البته باید بگوییم با غذاهای دیگر هم مخلوط میشود.نظریه ای که به تازگی عنوان شده این است که نباید تخم مرغ را قبل از مصرف شست،اما آیا این نظریه درست است؟

یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت: شستن تخم مرغ روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود.

دکتر فرزاد شیدفر افزود: بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، این کار باعث نفوذ بیشتر میکروبها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروبها از جمله سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم این است که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند .

وی در مورد تخ آبپز نیز خاطر نشان کرد: در تخم مرغ آبپز زرده نباید به بدنه تخم مرغ چسبیده باشد همچنین نباید زرده در تخم مرغ تازه و طبیعی هویدا باشد و باید میان سفیده مخفی شده باشد .

منبع : جام جم آنلاین

ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • این سالادها اضافه وزن می آورند
  • در مورد طلاق عاطفی بدانید
  • سوپ سبز- برای از بین بردن چربی و سلولیت
  • کنترل اختلالات قاعدگی با رژیم غذایی مناسب
  • چطوری بدانیم که ریزش موها طبیعی نیست؟
  • طرز تهیه سوپ چربی سوز برای ورزشکاران
  • چطوری در مدت سی روز لاغر شویم؟
  • میوه های مناسب برای آقایان
  • محبوبترین ها

  • ادویه های چربی سوز
  • کله پاچه در ماه رمضان میل نکنید
  • آناناس، یک استوایی پرفایده !
  • بررسی کالری انواع پنیر
  • چندش ترین چیزهایی که تا بحال در غذاها دیده شده
  • ماست یونانی برای ورزشکاران بسیار مفید است
  • همه چیز درمورد مراقبت های غذایی پس از سکته
  • پرسش و پاسخهایی در ارتباط با خوراکیهای کپک زده
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لیفتینگ با نخ
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    مزایای استفاده از هل

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است