شستن تخم مرغ

یکی از مواد غذایی پرکاربرد در هر خانه تخم مرغ میباشد که البته میتوان آن را در خانه های دانشجویی بیشتر دید.تخم مرغ علاوه بر استفاده راحتش،مزه خوبی دارد که البته باید بگوییم با غذاهای دیگر هم مخلوط میشود.نظریه ای که به تازگی عنوان شده این است که نباید تخم مرغ را قبل از مصرف شست،اما آیا این نظریه درست است؟

یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت: شستن تخم مرغ روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود.

دکتر فرزاد شیدفر افزود: بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، این کار باعث نفوذ بیشتر میکروبها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروبها از جمله سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم این است که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد .

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند .

وی در مورد تخ آبپز نیز خاطر نشان کرد: در تخم مرغ آبپز زرده نباید به بدنه تخم مرغ چسبیده باشد همچنین نباید زرده در تخم مرغ تازه و طبیعی هویدا باشد و باید میان سفیده مخفی شده باشد .

منبع : جام جم آنلاین

ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط سلمان آرین با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • قبل از جداشدن بخوانید!
  • آسیب به سلامت ناخن با برداشتن کوتیکول ناخن
  • در فصل پائیز متخصص پوست خود باشید
  • چگونگی رشد زبان
  • رفع تهوع در بارداری با این توصیه ها
  • همه نشانه های فقر فیبر در بدن
  • عوارض و بیماری های کیک شیرینی و شکلات
  • عامل گلودرد چرکی (آنژین)
  • شناخت افراد با اعتماد به نفس ضعیف
  • برای جلوگیری از خوش اشتهایی این میوه ها را بخورید
  • هرگز دارو را با این مایعات میل نکنید
  • دریافت آهن مورد نیاز برای بدن
  • عادت‌های نادرست مضر برای گوش
  • برای چاق شدن از مصرف مواد غذایی چرب مضر بپرهیزید
  • غذاهایی که وجودشان در رژیم غذایی کودک بسیار مفید است
  • محبوبترین ها

  • چرا باید در تابستان از فلفل سبز استفاده کرد
  • هات داگ راه ورودی سرطان روده!
  • هشدار های تغذیه ای برای سالمندان
  • اگررژیم غذاییتان را تغییر دهید نیازی به استفاده از مکمل نیست
  • از کجا بدانیم چربی بدنمان کم است؟
  • کالری مناسب برای هر شخص به چه صورت باید باشد
  • رژیم غذایی گیاهی و پیامدهای مفید پیروی از آن
  • دستور ویژه تهیه فسنجون با گوشت اردک
  • هنگام خرید هندوانه مراقب باشید
  • مراقبت های لازم برای تهیه دمنوش
  • حین مصرف مکمل ورزشی بخوانید
  • مصرف شیرینی جات و افزایش چربی شکمی
  • تمام بدی ها و خوبی های عصاره های مرغ و گوشت
  • با این راهکار ها به کودک خود سبزی بدهید
  • افزایش گلتون همراه با افزایش التهاب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است