افراد باهوش

افراد باهوش معمولاً اخلاق و رفتارشان در مقایسه با دیگران متفاوت است.اینگونه افراد در حرف زدن مهارت خاصی دارند و میدانند که چه موقع و چطور از کلمه ها استفاده کنند.شاید شما هم کنجکاو شده باشید که چرا افراد باهوش در معرض دید هستند و مورد توجه قرار میگیرند.یکی از دلایلش همین طرز حرف زدن و استفاده درست از کلمات است.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بارز افراد باهوش، مهارت بسیار زیاد در استفاده بجا و به‌موقع از کلمات است. آنها راه را از چاه می‌شناسند، می‌دانند کی و کجا باید چه جمله‌ای استفاده کنند، قدرت کلمات ساده را می‌دانند و برای پیشبرد اهداف خود از آنها استفاده می‌کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه وقایع اتفاقیه، «در نظرسنجی‌ها، رأی افراد باهوش، ضریب بیشتری دارد و امتیازش چند برابر حساب می‌شود.» این یکی از معروف‌ترین جملات بیل‌ گیتس است. به اعتقاد او، افراد جامعه همیشه برای افراد باهوش ارزش و احترام بیشتری قائل می‌شوند، آنها را جدی می‌گیرند و در تصمیم‌گیری‌ها از ایده‌هایشان استفاده می‌کنند اما یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بارز افراد باهوش، مهارت بسیار زیاد در استفاده بجا و به‌موقع از کلمات است. آنها راه را از چاه می‌شناسند، می‌دانند کی و کجا باید چه جمله‌ای استفاده کنند، قدرت کلمات ساده را می‌دانند و برای پیشبرد اهداف خود از آنها استفاده می‌کنند. وارن بافت، یکی از معروف‌ترین سرمایه‌گذاران و کارآفرینان آمریکایی، معتقد است که افراد باهوش، ادبیات خاص خودشان را دارند و فرهنگ لغاتشان، کلماتی دارد که دیگران توجهی به آنها نمی‌کنند.
اینها هشت جمله ساده اما معجزه‌آسا به پیشنهاد سایت خبری INC است. جملاتی که افراد باهوش با استفاده بسیار زیاد از آنها، هدفشان را پیش می‌برند و راه‌های ارتباطی‌خود با دیگران را تقویت می‌کنند.

متشکرم

تشکرکردن از دیگران، باعث می‌شود آنها تمایل بیشتری برای کمک به شما از خود نشان دهند. افراد باهوش، برای هر کار کوچکی که دیگران برایشان انجام می‌دهند از آنها تشکر می‌کنند. معجزه کلماتی مانند «لطفا» و «متشکرم» را فراموش نکنید.

ببخشید

انسان جایزالخطاست؛ این کلیشه‌ای‌ترین جمله‌ای است که تا‌به‌حال درباره انسان‌ها گفته شده است اما همین جمله کلیشه‌ای، می‌تواند شروعی برای موفقیت‌های بزرگ باشد. اشتباه‌کردن، نشان‌دهنده پایین‌بودنِ ضریب هوشی آدم‌ها نیست اما اگر بابت اشتباه رخ‌داده، معذرت‌خواهی نکنیم، این نمایانگر پایین بودنِ میزان هوش ماست. افراد باهوش، به‌راحتی به اشتباهاتشان اعتراف می‌کنند و خیلی زود با جمله ساده «ببخشید»، دید آدم‌ها را نسبت به خودشان تغییر می‌دهند.

من اشتباه کردم

برخلاف ارتکاب به اشتباه ناگهانی، گاهی پیش می‌آید که افراد، تصمیماتی آگاهانه بگیرند که خروجی اشتباهی داشته باشد. خیلی‌ها در این شرایط فکر می‌کنند اعتراف به اینکه تصمیم‌ یا فکرشان اشتباه بوده، می‌تواند اعتبار آنها را کم کند اما روش افراد باهوش متفاوت است. آنها به‌راحتی به فکر اشتباه یا تصمیم نادرست خود اعتراف می‌کنند و هیچ ابایی از قضاوت آدم‌ها ندارند.

حق با شماست

این سخت‌ترین اعترافی است که مردم معمولا زیربار آن نمی‌روند و دوست ندارند آن را به‌زبان بیاورند. حس اولیه‌ای که خیلی‌ها با گفتن این جمله نصیبشان می‌شود، این است که آنها با گفتن جمله حق با شماست، در واقع، به ناتوانی خودشان اعتراف می‌کنند. این درحالی است که افراد باهوش، خیلی راحت توانایی دیگران را می‌بینند و اگر در مسئله‌ای حق با آنها باشد، آن را به زبان می‌آورند. این موضوع، باعث می‌شود اطرافیان حس خوبی پیدا کنند و از معاشرت‌های بعدی لذت ببرند. خودخواهی، خودبزرگ‌بینی و تمام واژه‌های هم‌خانواده دیگر، حکم سم کشنده‌ای دارد که بیشترین آسیب را به روابط آدم‌ها وارد می‌کند. افراد باهوش، به‌سادگی با بیان جملات ساده، پادزهر آماده‌ای برای این سم‌ها دارند.

مشکلی نیست

یکی از مهم‌ترین عواملی که باعث می‌شود ارتباط بین آدم‌ها به‌خوبی حفظ شود، القای حس اطمینان، امنیت و راحتی است. جمله «مشکلی نیست» یکی از معجزه‌آساترین جملاتی است که اجازه می‌دهد آدم‌ها به‌راحتی به اشتباهات خود اعتراف کنند، آنها را بپذیرند و با روی گشاده، به ادامه رابطه تمایل نشان دهند.

نظر شما چیست؟

دعوت از دیگران، برای مشارکت در مسائل و امور مختلف، یکی از مهم‌ترین وصله‌های حفظ رابطه است. افراد باهوش، به‌راحتی با پرسیدنِ نظر دیگران، درباره همه‌چیز با آنها مشارکت می‌کنند. پذیرش و استقبالِ از ایده‌ها و نظرات دیگران باعث می‌شود، بهترین راه‌حل ممکن پیدا شود. از قدیم می‌گویند هر مغزی، ایده و فکری مخصوص به خودش دارد. افراد باهوش با پرسش نظرات دیگران سعی می‌کنند از تمام ایده‌ها استفاده کنند.

بیایید امتحان کنیم

تجزیه و تحلیلِ درست هر مشکلی و پیدا کردن امن‌ترین راه‌حل، سخت‌ترین کاری است که می‌تواند گرهی بازنشدنی برای هر مشکلی ایجاد کند. افراد باهوش اما به جای اینکه خودشان را درگیر این موضوع کنند، ایده‌های مطمئنی که روی میز قرار می‌گیرد را امتحان می‌کنند. بدون شک، در هر کدام از آنها، درس‌هایی برای حل مشکل نهفته که به‌این‌ترتیب نمایان می‌شوند.

سکوت

گاهی اوقات، سکوت، بهترین جواب برای همه‌چیز است. قرار نیست حالا که تعداد کلمات بسیار زیاد است، همیشه از آنها استفاده کرد و تا سرحد مرگ آنها را به کار برد. خیلی‌ وقت‌ها، سکوت بهترین عکس‌العملی است که آدم‌ها می‌توانند در مقابل یکدیگر نشان دهند. افراد باهوش، قدرتِ سکوت را می‌دانند و به‌خوبی از آن استفاده می‌کنند.

منبع : سلامت نیوز