نشاسته کربوهیدرات ها غلات

کربوهیدرات منبع اصلی انرژی بدن هستند. شما در حال دوچرخه سواری، دویدن، شنا، و یا حتی به سادگی نشستن و تنفس یا هر جنبه ای دیگر از تغذیه به کربوهیدرات نیاز دارید.

البته خوردن کربوهیدرات بیش از حد و یا خیلی کم، باعث مشکلاتی می شود. در اینجا به رایج ترین سوالات در مورد این ریزمغذی های ضروری پاسخ داده می شود:

 

کربوهیدرات های خاص “خوب” یا “بد” هستند؟

یک راه بهتر برای شناسایی خوب یا بد بودن کربوهیدرات ها، برچسب روی آن هاست.

کربوهیدرات های خوب پردازش یا فرآوری نشده و در انتخاب دوم غلات سبوس دار، سبزیجات نشاسته ای، میوه ها، و حبوبات هستند. این کربوهیدرات ها سرشار از فیبر می باشند و از آنجا که حداقل پردازش را دارند، شامل مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها هستند.

 

در حالی که کربوهیدرات فرآوری، مثل نان سفید و محصولات پخته شده، حاوی فیبر و مواد مغذی کمتری هستند، که باعث سرعت هضم و در نتیجه افزایش قند خون می شوند.

میوه می تواند یک انتخاب خوب برای ورزشکاران باشد چون به راحتی هضم می شوند و قندهای ساده را برای تولید انرژی ارائه می دهد.

آیا کربوهیدرات ها چاق کننده هستند؟

 

وقتی شما کربوهیدرات را به طور کامل قطع می کنید،کالری از دست می دهید، در نتیجه باعث کاهش وزن می شود. ولی خوردن مقدار مناسبی از کربوهیدرات ها مخصوصاً برای درگیر شدن در فعالیت های بالا مانند دوچرخه سواری ضروری است.

چند درصد از کربوهیدرات ها برای یک سبک زندگی فعال مورد نیاز است؟

 

این به شما بستگی دارد زیرا ممکن است بر اساس سطح فعالیت به مقدار بیشتر یا کمتر این مواد نیاز پیدا کنید. با شروع یک دسته کوچک موسیقی جاز 50 تا 60 درصد کربوهیدرات، 15 تا 20 درصد پروتئین و 25 تا 30 درصد چربی برای تنظیم بدن مورد نیاز است. اگر شما بعد از غذا، به سرعت احساس گرسنگی داشته باشید، چربی و پروتئین اضافه می شود.

اگر احساس سنگینی بیش از حد دارید باید تعادل غذایی در هر وعده داشته باشید که این تعادل منجر به تعادل سطح قند خون و سطوح انرژی پایدار می شود. شما برای پر کردن وعده ی غذایی خود نیم صفحه از آن را با میوه یا سبزیجات، یک چهارم را با کربوهیدرات و فیبر بالا، یک چهارم را با پروتئین و کمی چربی با کیفیت بالا برای عطر و طعم آن پر کنید.

5 1000
ارسال شده در 22 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کهیر کوتاه مدت تحت تاثیر چه عواملی روی می دهد؟
  • معرفی نوعی اسپری برای رفع آفت دهان
  • افراد با فشار خون بالا از این خوراکی ها مصرف کنند
  • وقتی ناشتا هستید؛ خوردن این مواد غذایی ممنوع!
  • پیشگیری از رشد و تکامل اطفال
  • پیام دکتر هاشمی برای روز جهانی ایمنی و سلامت کار
  • برای خوردن کربوهیدرات چه زمانی خوب است؟
  • سالاد ترب و ارده
  • محبوبترین ها

  • میگو همراه با عطر و طعم سبزیجات
  • مرغ سرخ کرده با طعم تند
  • نکات ریز آشپزی برای تهیه ماهی آردی
  • غذای فلفلی با عدس و تخم‌ مرغ
  • اک مک با نشاسته ذرت
  • خوراکی از تره فرنگی و پرتقال
  • اک مک زیتون
  • کوفته پروتئین
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما