سیستم عصبی جنین سوخاری کردن مرغ و ماهی روغن کنجد راه رفتن و تکلم کودک خواص دانه‌های کنجد
می توانید از کنجد و فرآورده های آن در دوران بارداری بیشتر استفاده کنید و جنین خود را از فواید این دانه پرخاصیت بهره مند سازید برای تقویت مغز و هوش جنینتان پیشنهاد می کنیم از کنجد در وعده های غذایی تان بیشتر استفاده کنید مس، منگنز، فسفر و منیزیم فراوانی در روغن کنجد یافت می شود و کمبود آهن مادر و جنین را تامین میکند همچنین ویتامین B1 و B2 و اسید فولیک و کلسیم موجود در این دانه باعث بهبود سلامت جنین و ارتقای هوش وی خواهد شد .

خوشبختانه امروزه استفاده از روغن کنجد بسیار رایج شده است و مردم به طعم آن عادت کرده‌اند و در سالادها و همچنین همراه با پودر سوخاری برای سوخاری کردن مرغ و ماهی استفاده می‌شود.
هر 300 گرم دانه کنجد حدود 160 کالری به ما انرژی می‌دهد، همچنین 2 گرم اسید چرب اشباع، 5 گرم پروتئین و 3 گرم فیبر را شامل می‌شود و منبع بسیار خوبی از کلسیم و آهن به شمار می‌رود. علاوه بر این دانه‌های کنجد منبع خوبی از مس، منگنز، فسفر و منیزیم است.
در سه ماهه‌ی سوم بارداری که سیستم عصبی جنین در حال تکمیل می‌باشد و توانایی‌هایی مثل خندیدن، راه رفتن و تکلم در او شکل می‌گیرد، باید پیام‌های عصبی از طریق مغز ارسال گردد و برای این که مغز سالم شکل گیرد به املاح و ویتامین‌های متعددی نیاز است که یکی از آنها کلسیم می‌باشد که 30 گرم دانه کنجد حدود 25 درصد کلسیم مورد نیاز را تأمین می‌کند که معادل یک سوم لیوان شیر است. پس دانه کنجد می‌تواند به عنوان منبع کلسیم مناسب به شمار رود. ویتامین‌های موجود در دانه‌های کنجد، ویتامین‌های خانواده B از جمله ویتامین B1 و B2 و اسید فولیک است که هر سه عضو خانواده ویتامین B برای تکامل جنین و ارتقاء سلامتی مادر باردار بسیار مفید است. دانه کنجد در بین گزینه برای زنان باردار جهت تأمین میزان پروتئین مورد نیاز برای خود و جنین می‌باشد.: یکی از مسائلی که زنان باردار با آن مواجه هستند، کمبود آهن می‌باشد، بنابراین نیاز به مصرف آهن در این دوره به شدت افزایش می‌یابد.حجم خون در دوره‌ی بارداری تقریباً دو برابر می‌شود، همچنین سلول‌های خونی جنین و جریان خون‌ آن در این دوره در حال شکل‌گیری می‌باشد، بنابراین مصرف 30 گرم کنجد به صورت روزانه یک پنجم نیاز آهن را تأمین خواهد کرد.
منبع:باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 24 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تصاویری از تخت های مخصوص اورولوژی
  • اشتباهات تاثیرگذار بر لاغری
  • نکاتی در رابطه با تیک عصبی
  • افزایش نسبی چربی در رژیم غذایی
  • برای بیماران دندان‌پزشکی چه زمانی می‌توانیم کورتیکواسترویید تجویز کنیم؟
  • با این روش های ساده و ابتدایی لاغر شوید!!
  • داروهاي ضد افسردگي داراي خاصيت بي حس کننده موضعي هستند
  • تغییرمیزان و حجم سنگ کلیه با این کارها
  • محبوبترین ها

  • نکاتی برای به حداقل رساندن وقوع یا تشدید ms
  • علل اصلی سرگیجه کدامند؟ روش های درمان آن چیست؟
  • جلوگیری از سرماخوردگی در پاییز و زمستان با این چند خوراکی
  • سندرم پای بی قرار و روش های کاهش درد آن (بخش اول)
  • برای آلزایمر بخوانید
  • آپاندیس و نقش آن در بدن
  • عفونت های مردان
  • چه عواملی خطر ابتلا به ایدز را افزایش می دهند
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما