مشاوره زیبایی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
مواد لازم برای تهیه کیک هلو کیک هلو روش طبخ کیک هلو روش تهیه کیک هلو آموزش تهیه کیک هلو
کیک هلو جزو خوشمزه ترین کیک هایی است که می توانید در منزل به راحتی تهیه کنید تزیین این کیک با استفاده از مارمالاد می تواند طعم و مزه دلچسبی به آن بدهد این کیک انتخاب خوبی برای میان وعده ،عصرانه صبحانه فرزندتان می باشد و در بازکردن اشتهای آن ها تاثیر زیادی میگذارد شما به هلو،وانیل ،بادام ،تخم مرغ ،آرد ،کره ،شکر و مارمالاد برای طبخ این کیک نیاز دارید پیشنهاد می کنیم با روش طبخ این کیک آشنا شوید.

هلو ۴ عدد

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

بادام ۶۰ گرم

بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری

آرد ۲۲۵ گرم

تخم مرغ ۶ عدد

کره ۲۵۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

مارمالاد به میزان لازم

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.

آشپزی

5 1000
ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x