دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
alternative-potato-990x556
 این اسنک خوشمزه می تواند جایگزین مناسبی برای سیب زمینی سرخ شده که بسیار پرکالری و چرب و مضر است باشد پیشنهاد می کنیم آن را برای یک بار تهیه کنید و مطمئن باشید سیب زمینی سرخ کرده را کنار خواهید گذاشت این اسنک با کدوحلوایی و دیپ سیراکای تند سرو می شود برای فرزندانتان خواستنی و جذاب خواهد بود موادلازم برای تهیه آن کدو، روغن زیتون و نمک ،سیراکا و ماست یونانی هستند .

فکر می کنید که کدو حلوایی نمی تواند جذاب باشد؟ این جایگزین سیب زمینی سرخ کرده، دستور پختی است که نظرتان را کاملا عوض خواهد کرد. حلقه های کدوی کابوچای شیرین حدود یک ساعت در فر پخته می شوند و به شما حلقه های ترد و طلایی قهوه ای می دهند که سیب زمینی سرخ کرده قدیمی کسل کننده را از مد افتاده خواهد کرد. این اسنک کم کالری و خوشمزه، سرشار از ویتامین A و C است و در تمام طول زمستان، سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و از آنجا که دیپ سیراکای تند، حاوی کپسایسین و پروتئین است، این سس تند، متابولیسم شما را افزایش داده و درعین حال ماست یونانی، گرسنگی را برطرف می کند و شما را سیر نگه می دارد.

کدوی کابوچای سرخ شده با سیراکای ماست یونانی تند

مواد لازم برای کدوی سرخ کرده

  • ۱ عدد کدوی کابوچای بزرگ که با پوست، برش طولی داده شده، دانه هایش با یک قاشق خارج شده و به شکل هلال های ۲۳ گرمی بریده شده باشد.
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا

مواد لازم برای دیپ

  • ۳/۴ فنجان ماست یونانی بدون چربی
  • ۱ قاشق چایخوری سیراکا (بسته به تندی مورد نظر، از مقدار کمتر یا بیشتر استفاده کنید)
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا (اختیاری)

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۱۹۰درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

۲- کدو و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب بهم بزنید تا کدو با روغن پوشانده شود. کدو را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر پهن کنید و مطمئن شوید که هر بخش با سینی فر در تماس است تا به طور یکنواخت برشته شود. روی آن نمک دریا بپاشید.

۳- آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر کباب کنید، سپس پشت و رو کرده و برای ۲۵ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.

۴- درجه حرارت را به ۲۶۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۵ دقیقه دیگر تا زمانی که هر دو طرف کدوی کابوچا قهوه ای طلایی و ترد شود، پخت را ادامه دهید.

مجله تناسب اندام

5 1000
ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درد معده را با این روش خانگی درمان کنید
  • منیزیم و اثرات آرامبخش آن
  • کاهش وزن اطفال با نوشیدن آب
  • پیشگیری و معالجه صدمات ناشی از بدمینتون
  • مکمل های کاهنده مضرات گوشت قرمز
  • رد شایعه استفاده از پالم در شیر و لبنیات
  • نگهداری و فروش این ماده مرگ آور
  • اطلاع رسانی درباره بیماری تب کریمه کنگو باید بیشتر شود
  • محبوبترین ها

  • سرماخوردگی کودکان، عامل تکامل سیستم ایمنی بدن
  • ساده ترین وظایف یک پدر در قبال پسرش
  • آشنایی با بیماری هیلاری کلینتون
  • شش مورد از دروغ های رایج درباره رژیم لاغری
  • دردسر مردی جوان با وارد کردن دو حلقه انگشتر
  • موسسه ای مختص کمک به نوزادان نارس
  • مادر علی مسعودی معروف به علی مشهدی درگذشت
  • حفاظت تنفسی و این راهکارها
  • رپورتاژ

  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x