کدوی سرخ کرده دیپ سیراکای تند دیپ افزایش متابولیسم با سس تند اسنک کم کالری و خوشمزه
 این اسنک خوشمزه می تواند جایگزین مناسبی برای سیب زمینی سرخ شده که بسیار پرکالری و چرب و مضر است باشد پیشنهاد می کنیم آن را برای یک بار تهیه کنید و مطمئن باشید سیب زمینی سرخ کرده را کنار خواهید گذاشت این اسنک با کدوحلوایی و دیپ سیراکای تند سرو می شود برای فرزندانتان خواستنی و جذاب خواهد بود موادلازم برای تهیه آن کدو، روغن زیتون و نمک ،سیراکا و ماست یونانی هستند .

فکر می کنید که کدو حلوایی نمی تواند جذاب باشد؟ این جایگزین سیب زمینی سرخ کرده، دستور پختی است که نظرتان را کاملا عوض خواهد کرد. حلقه های کدوی کابوچای شیرین حدود یک ساعت در فر پخته می شوند و به شما حلقه های ترد و طلایی قهوه ای می دهند که سیب زمینی سرخ کرده قدیمی کسل کننده را از مد افتاده خواهد کرد. این اسنک کم کالری و خوشمزه، سرشار از ویتامین A و C است و در تمام طول زمستان، سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و از آنجا که دیپ سیراکای تند، حاوی کپسایسین و پروتئین است، این سس تند، متابولیسم شما را افزایش داده و درعین حال ماست یونانی، گرسنگی را برطرف می کند و شما را سیر نگه می دارد.

کدوی کابوچای سرخ شده با سیراکای ماست یونانی تند

مواد لازم برای کدوی سرخ کرده

  • ۱ عدد کدوی کابوچای بزرگ که با پوست، برش طولی داده شده، دانه هایش با یک قاشق خارج شده و به شکل هلال های ۲۳ گرمی بریده شده باشد.
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا

مواد لازم برای دیپ

  • ۳/۴ فنجان ماست یونانی بدون چربی
  • ۱ قاشق چایخوری سیراکا (بسته به تندی مورد نظر، از مقدار کمتر یا بیشتر استفاده کنید)
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا (اختیاری)

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۱۹۰درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

۲- کدو و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب بهم بزنید تا کدو با روغن پوشانده شود. کدو را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر پهن کنید و مطمئن شوید که هر بخش با سینی فر در تماس است تا به طور یکنواخت برشته شود. روی آن نمک دریا بپاشید.

۳- آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر کباب کنید، سپس پشت و رو کرده و برای ۲۵ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.

۴- درجه حرارت را به ۲۶۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۵ دقیقه دیگر تا زمانی که هر دو طرف کدوی کابوچا قهوه ای طلایی و ترد شود، پخت را ادامه دهید.

مجله تناسب اندام

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پیری زودرس با قرص های ضدبارداری
  • کوچک کردن شکم هم راهکارهایی دارد- قسمت2
  • سبزیجاتی که خون را افزایش میدهند
  • غذا هایی که وجودشان در رژیم غذایی ضروری است
  • در آزمایشگاه چگونه فسفر خون سنجیده می شود؟
  • علت مرگ زودرس برخی مردان
  • مقابله با کابوس و عوامل دیدن آن
  • افزایش شیوع شپش در مدارس
  • محبوبترین ها

  • چکاب شهر به شهر مردم توسط وزارت بهداشت
  • نکات مورد توجه در حمام کردن خانم ها
  • رابطه درد کمر با مشکل در کانال نخاعی
  • توصیه های مختلف در مورد شیر مادر
  • با ذهن پروتز دست مصنوعی قابل کنترل است
  • فهرست سالم ترین کشورهای جهان
  • رنگ موی لانکوم نخرید!
  • بررسی تازه ترین آمار اهدای خون در کشور
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • الو دکتر

    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است