کدوی سرخ کرده دیپ سیراکای تند دیپ افزایش متابولیسم با سس تند اسنک کم کالری و خوشمزه
 این اسنک خوشمزه می تواند جایگزین مناسبی برای سیب زمینی سرخ شده که بسیار پرکالری و چرب و مضر است باشد پیشنهاد می کنیم آن را برای یک بار تهیه کنید و مطمئن باشید سیب زمینی سرخ کرده را کنار خواهید گذاشت این اسنک با کدوحلوایی و دیپ سیراکای تند سرو می شود برای فرزندانتان خواستنی و جذاب خواهد بود موادلازم برای تهیه آن کدو، روغن زیتون و نمک ،سیراکا و ماست یونانی هستند .

فکر می کنید که کدو حلوایی نمی تواند جذاب باشد؟ این جایگزین سیب زمینی سرخ کرده، دستور پختی است که نظرتان را کاملا عوض خواهد کرد. حلقه های کدوی کابوچای شیرین حدود یک ساعت در فر پخته می شوند و به شما حلقه های ترد و طلایی قهوه ای می دهند که سیب زمینی سرخ کرده قدیمی کسل کننده را از مد افتاده خواهد کرد. این اسنک کم کالری و خوشمزه، سرشار از ویتامین A و C است و در تمام طول زمستان، سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و از آنجا که دیپ سیراکای تند، حاوی کپسایسین و پروتئین است، این سس تند، متابولیسم شما را افزایش داده و درعین حال ماست یونانی، گرسنگی را برطرف می کند و شما را سیر نگه می دارد.

کدوی کابوچای سرخ شده با سیراکای ماست یونانی تند

مواد لازم برای کدوی سرخ کرده

  • ۱ عدد کدوی کابوچای بزرگ که با پوست، برش طولی داده شده، دانه هایش با یک قاشق خارج شده و به شکل هلال های ۲۳ گرمی بریده شده باشد.
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا

مواد لازم برای دیپ

  • ۳/۴ فنجان ماست یونانی بدون چربی
  • ۱ قاشق چایخوری سیراکا (بسته به تندی مورد نظر، از مقدار کمتر یا بیشتر استفاده کنید)
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا (اختیاری)

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۱۹۰درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

۲- کدو و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب بهم بزنید تا کدو با روغن پوشانده شود. کدو را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر پهن کنید و مطمئن شوید که هر بخش با سینی فر در تماس است تا به طور یکنواخت برشته شود. روی آن نمک دریا بپاشید.

۳- آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر کباب کنید، سپس پشت و رو کرده و برای ۲۵ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.

۴- درجه حرارت را به ۲۶۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۵ دقیقه دیگر تا زمانی که هر دو طرف کدوی کابوچا قهوه ای طلایی و ترد شود، پخت را ادامه دهید.

مجله تناسب اندام

ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • انواع جوش و ارتباط آن با حالات مختلف روحی
  • عارضه های رایج در گلو و تهدیدات آنها برای سلامتی
  • چکارکنیم که بچه ها از مدرسه متنفر نشوند
  • دانستنی هایی مهم در مورد مکمل های غذایی (4)
  • چرا باید در تابستان از فلفل سبز استفاده کرد
  • درمان سر درد های میگرنی
  • جلب نظر دیگران با این رفتارها
  • میان وعده شیرین سالم برای کودک
  • محبوبترین ها

  • چگونه باید از کودکان مراقبت شود تا رشد سالمی داشته باشند؟
  • درمان گرفتگی در بینی خردسالان
  • چاره لکنت زبان در سنین پایین
  • چطوری با بچه 18 ماهه بازی کنیم که هوش او بالا برود
  • راه هاي حل مشكل دروغگويي كودكان
  • حقایقی که باید درباره بچه های مبتلا به ADHD بدانید
  • برای کودکان مهربان مبتلا به سندروم داون
  • اضافه وزن در خردسالان و چاق شدن آن ها
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است