57368564

با استفاده از این دستگاه می توانید طعم غذایتان را به هر مزه ای که دوست داشتید تغییر دهید برخی افراد علاقه مند به مصرف غذاهای شور و شیرین و یا کم نمک هستند با استفاده از این اختراع جدید قادر به تغییر مزه غذا خواهید بود این دستگاه با کمک جریان الکتریسیته می تواند واکنش بزاق دهان به مزه غذا را تغییر دهد این روش کاملا مصنوعی انجاممی شود و شما در واقع طعم واقعی غذا را نخواهید چشید.

دانشمندان دانشگاه لندن یک دستگاه جدید ارائه کرده‌اند که غذاهای کم‌شیرین را شیرین‌تر نشان می‌دهد و رژیم‌های غذایی را برای دارندگان‌ آن‌ها آسانتر می‌کند.

این ابداع موسوم به “Taste Buddy” یک جریان الکتریکی سطح پائین را به غدد بزاقی وارد می‌کند تا دهان طعم‌های شیرین یا شور را حتی در صورت عدم شکر و نمک دریافت کند.

به گزارش تلگراف، این دستگاه در نهایت می‌تواند برای استفاده در ابزارهای روزمره مانند قاشق و چنگال، فنجان و قوطی مهندسی شود و محققان در حال حاضر نمونه اولیه‌ای از یک قاشق را طراحی کرده‌اند.

آن‌ها مدعی هستند که با بهبود بیشتر این ابداع، در آینده می‌توان از آن برای تغییر طعم غذا به مزه دلخواه استفاده کرد و برای مثال سبزیجات را با طعم شکلات به خورد کودکان داد.

در این ابداع از واکنش‌های شیمیایی دهان در زمان خوردن سوءاستفاده شده است. طعم‌های شور و شیرین زمانی که گیرنده‌های طعم روی زبان، واکنش بین بزاق و اسیدیته هیدروژن یا سدیم را درک می‌کند، تشخیص داده می‌شوند.

محققان با استفاده از تحریک برقی توانستند فرکانسی را پیدا کنند که بطور مصنوعی این واکنش را تقلید می‌کرد.

برای طعم‌های شیرین یک کانال به نام TRPM5 وجود دارد که به دما حساس است، از این رو زمانی که غذا داغ‌تر است، طعم شیرینی آن بیشتر حس می‌شود. دستگاه جدید برای تقلید از طعم‌های شیرین‌تر، دمای زبان را به سرعت از 25 درجه سانتیگراد به 40 درجه سانتیگراد می‌رساند.

خبرفارسی

 

ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • معرفی یک داروی گوش همراه با جزئیات
  • یادگیری مهارت در کمترین زمان
  • گرمی هوا و نوشیدنی های مناسب
  • بي تاثير بودن مصرف قرص روي هنگام ابتلا به سرماخوردگي
  • آسیب های روحی به اطفال پس از جدایی والدین
  • هلال سفید انتهای ناخن‌ ها چیست
  • توزيع داروهاي ويتامينه و مکمل غذايي در مدارس ممنوع
  • پیشگیری از توزیع مواد مخدر در بین زندانی ها
  • اهمیت تناسب اندام با خوراکی های سفت
  • احساس خشنودی بیشتر در زندگی
  • مراقب خواب و بیداری تان باشید!
  • غبغب را اینگونه محو کنید!
  • نوآوری جالب در زمینه بخیه
  • زینک درون این مواد غذایی یافت می شود
  • تأثيرات انواع داروها بر کبد
  • محبوبترین ها

  • کاهش سرم برای دیالیزی ها
  • داروهای کاهش علائم بیماری آلزایمر در موارد پیشرفته بی اثر هستند
  • مصرف بي رويه استامينوفن به کليه آسيب مي زند
  • داروی پنی سیلین و این تصورات رایج
  • کشف واکسني که آشفتگي‌هاي مغزي را در بيماران آلزايمري متوقف مي‌کند
  • مصرف كلسيم و ويتامين D در كاهش فشار خون نقشي ندارد
  • قرص هاي اكستازي به توانايي صحبت كردن آسيب مي رساند
  • برخورد محتاطانه اداره نظارت‌بر موادغذايي و دارويي آمريكا با داروهاي‌جديد
  • نیاز به ویتامین D در افراد با اضافه وزن زیاد و مبتلا به استئوآرتریت
  • قرصي براي بيماران مبتلا به سرطان ريه
  • مصرف ویتامین B12، راهی برای تقویت حافظه
  • دارو های ممنوعه
  • مصرف طولاني آمفتامين‌ها باعث كاهش وزن مي‌شود
  • گلوتازون، داروي جديد درمان ديابت
  • متفورمین شیوه ای برای جلوگیری و معالجه پره اکلامپسی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است