resized_631539_187

این خرچنگ رعب آور در میان مردم ژاپن طرفداران زیادی دارد آن ها از گوشت این حیوان ابزی در خوراکی هایشان استفاده می کنند این چنگال های دستان توانمندی دارد و قدرت بالایی در مهار دشمنان و افرادی که به وی حمله می کنند داراست این خرچنگ ژاپنی به تازگی توسط دوستداران محیط زیست حفاظت شده و از شکارآن پیشگیری می شود در ادامه تصاویر جالب از این خرچنگ ترسناک آورده ایم با ما همراه باشید.

فکت – خرچنگ عنکبوتی ژاپنی گونه‌ای خرچنگ بومی آب‌های اطراف ژاپن است که بزرگ‌ترین خرچنگ جهان از نظر فاصله‌ی پاهاست. این خرچنگ بیشتر در عمق ۵۰ تا ۳۰۰ متری اقیانوس زندگی می‌کند. طول پاهای آن می‌تواند به ۵٫۵ متر و بدنش به ۴۰ سانتی‌متر برسد. خرچنگ عنکبوتی در سال ۱۸۳۶ کشف شد. این بندپا چنگال‌های قوی داشته و می‌تواند صدمات جدی به انسان بزند.

این خرچنگ به عنوان ماده‌ی غذایی نیز استفاده می‌شود و در بسیاری از بخش‌های ژاپن آن را خوشمزه می‌دانند. جمعیت این خرچنگ‌ها به خاطر خورده شدن آن‌ها توسط انسان کاهش پیدا کرده است و تلاش‌های زیادی برای حفاظت از آن‌ها انجام شده است.

resized_631538_711resized_631537_875

ارسال شده در 25 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع علمی

پیشنهاد سردبیر

  • اضطراب خود را با این خوراکی ها کاهش دهید
  • راز و رمز پنهان کردن چروکهای اطراف چشم
  • تلفن همراه و ضربه به محصلین
  • شرکت های ایرانی پیشگام در تولید دارو
  • افسرده شدن با این عارضه ها
  • درمان های موثر برای شلی پوست
  • از چه غذاهایی فیبر دریافت کنیم
  • اگر میخواهید قند خونتان ثابت بماند میان وعده ها را فراموش نکنید
  • بالا بردن کیفیت زندگی مبتلایان به زوال عقل
  • دانه های سیاه روی بینی را چطوری محو کنیم؟
  • همه چیز درباره شربت بنفشه و طرز تهیه آن
  • استامینوفن و این تاثیرات مخرب روحی
  • عدم بارورسازی موقت مردان با قرص ضد بارداری
  • داروهای خانگی برای درد زانو
  • ساندویچ سریع و خوشمزه و کم کالری
  • محبوبترین ها

  • برگه سیب دارچینی را چگونه درست کنیم
  • ران مرغ با رویه خمیر میلفوی در فر
  • پاستای حلزونی
  • خوراک کلم قمری و پرتقال با روغن زیتون
  • یک نوشیدنی قدرتمند سبز بر علیه خستگی
  • مرغ پخته شده در سس زنجبیل
  • نارگیل با ماهی کاری و برنج قهوه ای
  • خوراکی از لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده
  • بادمجان تابه ای در فر
  • کیک کاکائویی زغال اخته
  • بیسکویت بدون تخم مرغ مخصوص گیاهخواران
  • چگونه می شود پیتزا را کم کالری کرد (آموزش)
  • دسر کدو حلوایی با پودر نارگیل
  • شکلات داغ با بوی نعناع
  • سالاد لبو و گندم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است