قلب جراحی آلودگی

طبق گزارش مقامات بهداشت آمریکا  برخی از ابزارها و وسایل خنک‌کننده‌ای که در حین جراحی قلب باز، مورد استفاده قرار می‌گیرند ممکن است به باکتری‌هایی آلوده شوند که بیماران را در معرض عفونت‌های باکتریایی خطرناک قرار دهند.

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد دستگاه‌های خنک کننده و گرم کننده‌ای که در اتاق عمل و حین جراحی قلب مورد استفاده قرار می‌گیرند احتمال آلوده شدن به نوعی باکتری خطرناک موسوم به «مایکروباکتریوم کایمرا» را دارند.

به گزارش سلامت آنلاین به نقل از یو پی آی، محققان مرکز پیشگیری و کنترل از بیماری‌های آمریکا معتقدند افرادی که تحت عمل قلب باز قرار می‌گیرند، باید بعد از عمل تحت مراقبت‌های ویژه باشند تا در صورت بروز علائم عفونت مانند تعریق شبانه، دردهای عضلانی، کاهش وزن، خستگی و تب بدون علت اقدامات لازم صورت گیرد.

پژوهشگران اعلام کرده‌اند که مسئولان بیمارستان و پزشکان باید خطرات احتمالی را به بیماران گوشزد کنند و آنها را در جریان این قبیل مشکلاتی که ممکن است بعد از عمل ایجاد شود، قرار دهند. این کار به ارزیابی سریع‌تر و درمان موفق‌تر بیمار کمک می‌کند.

طبق آمارهای به دست آمده، هر سال در آمریکا بیش از ۲۵۰ هزار عمل بایپس قلب انجام می شود که در آنها دستگاه‌های خنک‌کننده و گرم‌کننده به کار می‌رود. این دستگاه جریان خون و اندام‌ها را در طول عمل جراحی در درجه حرارت خاصی نگه می‌دارد.

حدود ۶۰ درصد عمل‌های بایپس قلب با استفاده از دستگاه‌های خنک‌کننده و گرم‌کننده انجام می‌شود که احتمال آلودگی آنها به باکتری «مایکروباکتریوم کایمرا» وجود دارد. در بیمارستان‌هایی که یک عفونت شناسایی شده باشد، احتمال ابتلای بیماران نیز وجود دارد و به طور تقریبی از هر هزار بیمار، یک بیمار مبتلا به عفونت می‌شوند. بیمارانی که از دریچه‌ها و دستگاه‌های مصنوعی در قلب آنها استفاده می‌شود بیشتر در معرض ابتلا به عفونت قرار دارند.

 

ارسال شده در 25 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت , پزشکی , تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی , قلب و عروق

پیشنهاد سردبیر

  • مشکلات زنانه و مراجعه به پزشک زنان
  • از دیورتیکولیت غافل نشوید!
  • چگونه زنی را از عشقتان لبریز کنید
  • ترک این خوراکی ها مساوی با خواب خوش
  • صورتتان را با این کرم پودرها از خستگی دربیاورید
  • تحمل عمل جراحی چشم
  • واکنش والدین دربرابر رفتارهای بد فرزندان
  • بررسی پنج نوع گوشت از نظر خاصیت و معایب
  • محبوبترین ها

  • استفاده از این ویتامین ها را در هوای آلوده فراموش نکنید
  • بهترین مزایای یک لیوان چای
  • پیامدهای منفی مصرف هات داگ
  • از کجا بدانیم ویتامین ث بدنمان کم شده
  • مضرترین خوراکی ها برای کودکان بیش فعال
  • غذاهای پر الیاف
  • سرطان روده بزرگ را با این نان از خود دور کنید
  • 10 دلیلی که نمیگذارند چربی شکم کاهش یابد
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است