چاه آب پایتخت

پایتخت هر کشوری بخاطر اینکه جمعیتش از دیگر شهرها بیشتر است از اهمیت زیادی برخوردار است و مسئولین تمرکز زیادی بر روی پایتخت دارند.مسئله ای که ذهن مسئولین را درگیر کرده این است که چاه های آب تهران دارای نیترات بالایی هستند.صحبت های معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در این خصوص در ادامه خواهید خواند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه برخی از چاه‌های تهران نیترات آن بالا است،‌ گفت: نیروهای بهداشت محیط مانع از کشت سبزیجات از طریق آبیاری با فاضلاب می‌شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، محمد شریعتی در کارگروه سلامت و امنیت غذای استان تهران در ارتباط با موضوع نیترات در آب پایتخت اظهار داشت: آب سالم آبی بوده که مصرف کوتاه و بلندمدت آن موجب بیماری نشود و همچنین خوشگوار بوده و طعم، رنگ و بو نداشته باشد.

وی افزود: با نظارت دقیق حوزه بهداشت و شرکت آبفای تهران آب پایتخت از سلامت کامل برخوردار بوده و اگر کوچک‌ترین تهدیدی در این زمینه باشد، سریعاً پیگیری می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: برخی از چاه‌های تهران نیترات آب آن بالا بوده که شرکت آبفای تهران این چاه‌ها را دسته‌بندی کرده و اگر ناچار به استفاده از این آب‌ها شده‌ایم از چاهی استفاده خواهد شد که کمترین نیترات را داشته باشد. همچنین تلاش می‌شود با مخلوط کردن این آب با آب سد حداقل میزان نیترات در آب وجود داشته باشد.

شریعتی عنوان کرد: نیترات آب تهران در حد مجاز و سالم است همچنین در ارتباط با مزارع کشاورزی که گاهی گفته می‌شود با فاضلاب آبیاری می‌شوند باید توجه داشت که اگر گزارشی در این زمینه باشد، حتماً برخوردهای لازم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌نیروهای بهداشت محیط این زمین‌ها را شناسایی کرده و دستور امحاء و قلع و قمع مزرعه داده می‌شود. لذا با توجه به نظارت‌ها باید گفت که سبزی‌ها و آنچه در جنوب تهران کشت می‌شود سالم است، البته باید مراحل چهارگانه‌ شست‌وشوی سبزیجات را با دقت رعایت کنیم.

شریعتی خاطر نشان کرد: گل‌زدایی، انگل‌زدایی، ضدعفونی و آب‌کشی 4 مرحله شست‌وشوی دقیق سبزیجات بوده که در صورت توجه به آن می‌توان مطمئن شد که سبزی سالمی مورد استفاده قرار داده‌ایم.

منبع : سلامت نیوز

ارسال شده در 24 مهر 1395 توسط سلمان آرین با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • چه چیزهایی به کلیه های شما آسیب می رساند
  • عکس هایی از شیکر انکوباتور
  • بیماری های ناشی از خستگی دائم
  • افزایش سلامت اعضای خانواده
  • عینکی ها مراقب جوش صورت باشند
  • چای حاوی ناخالصی
  • اثرات جانبی کراتین
  • ریسک کدامیک بیشتر است؟ بیماری دیابت یا بیماری چربی
  • تاثیر نگرش افراد بر زندگی آنان
  • منشا اصلی روماتیسم و پادرد مشخص شد!
  • عمومی ترین بیماری های دخترانه
  • ماهی بخارپز با طعم فلفل
  • اطلاعات پزشکی درباره زگیل تناسلی
  • شکر پاره سیب
  • گول برخی از غذاهای رژیمی را نخورید
  • محبوبترین ها

  • با روش های سنتی رژیم گرفتن آشنا شوید
  • تاثیر پرخوری در بیماری آسم
  • با لیموترش همراه شوید
  • پلی فنول بخورید تا عمرتان زیاد شود
  • برای درمان کم خونی این داروهای خانگی فوق العاده است
  • نکاتی مهم و ضروری برای افرادی که اضافه وزن دارند
  • خوراکی های پیشگیری کننده از تحلیل عضلات
  • کسانیکه سحری را آخر شب میخورند و میخوابند بخوانند
  • آیا حقیقت دارد که غذای مغز ماهی است؟
  • مبتلایان به ام اس چه غذاهایی برایشان مفید و مضر است؟
  • دانستنی ها و نکات طلایی در رابطه با رژیم غذایی
  • برخی اشکالات رایج در رژیم‌های غذایی
  • گروه های تغذیه را بهتر بشناسیم
  • غذاهایی که به تعادل هورمونی زنانه کمک می کنند
  • هضم بهتر غذا با رعایت برخی نکات مهم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است