20158420202280a

یکی از اعضای هیت علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طبق بررسی های انجام شده سن ابتلا به سکته های مغزی در ایران 10 سال کمتر از کشورهای پیشرفته شده است و این مورد بسیار نگران کننده می باشد.عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طبق بررسی های انجام شده سن ابتلا به سکته های مغزی در ایران 10 سال کمتر از کشورهای پیشرفته است.
دکتر سمیرا ذبیحیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مطالعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی بیش از 600 بیمار مبتلا به سکته مغزی طی سالهای گذشته، شیوع این بیماری بیشتر و سن ابتلا به آن نیز کمتر از کشورهای مزبور بوده است.
وی بی توجهی به عادات غذایی، افزایش مصرف چربی و روغن، چاقی و کاهش فعالیت های فیزیکی را از علل شیوع سکته های مغزی و کاهش سن ابتلا به آن عنوان کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سکته های مغزی در مردان شیوع بیشتری نسبت به زنان دارد، اظهار کرد: سکته های مغزی اغلب در سنین بالا رخ می دهد.
وی گفت: بیشتر سکته های مغزی بر اثر آمبولی و گرفتگی های عروق مغزی رخ می دهد و بخش کمتری نیز بر اثر پارگی عروق ایجاد می شود.
دکتر ذبیحیان با اشاره به علائم مهم سکته های مغزی افزود: اختلال ناگهانی تکلم و دید، سردرد شدید ناگهانی و افت ناگهانی سطح هوشیاری از علائم سکته های مغزی هستند که در صورت مشاهده این علائم بیمار باید بلافاصله به بیمارستان ارجاع داده شود.
دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی جراحی عروق مغز و نخاع اظهار کرد: ارائه تازه ترین یافته ها پیرامون تشخیص و درمان سکته های مغزی از جمله مباحث مورد بحث کنگره مزبور است که روزهای چهارم تا ششم آبان ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

منبع:سایت الف

ارسال شده در 25 مهر 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • مضر ترین مواد خوراکی برای عارضه اسهال
  • روش های طبیعی برای داشتن پوست شفاف
  • اختلال در رشد قد اطفال با این عوامل
  • شیر مادر و تاثیر آن بر وضعیت جسمی و روحی کودک
  • عادت های غذایی سالم
  • سیاه دانه و برطرف کردن سرطان ریه
  • عمل زیبایی بینی و آسیب های مغزی آن
  • روش های درمان تغذیه احساسی
  • شدت یافتن درد زانو با اضافه وزن
  • قارچ و فواید آن
  • دانستنی های ضروری درباره پوکی استخوان
  • 14 راه شگفت انگیز با استفاده ازمواد خانگی برای زیبایی
  • سخنان خیابانی بعد از عمل جراحی
  • کاربرد تصویربرداری مولکولی
  • چه بستنی ای مفید است ؟ به چه میزان؟
  • محبوبترین ها

  • مقایسه روغن سویا و روغن نارگیل
  • لاغر بودن افراد مقتصد در مقایسه با ولخرج ها،چرا؟
  • چه غذاهایی برای الکلی ها خوبست؟
  • چگونگی نظارت بر مصرف روغن های خوراکی
  • زغال اخته و این همه خاصیت محاله
  • تغذیه با کمک اتکینز
  • میزان مصرف شکلات برای هرنفر در هفته
  • عسل برای این رده سنی ممنوع است
  • ترفند ساده غذایی برای کم خونی
  • فست فود خوردن و این آسیب ها
  • ویتامین K2-7 و سرنوشت کلسیم مصرفی در بدن
  • شیوه غلط زندگی از عوامل عمده مرگ ایرانی ها
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • نقش وضعیت روحی بر وزن افراد
  • در سال های اول زندگی عادات غذایی شکل می گیرند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است