از روغن آووکادو گرفته تا روغن هسته انگور و روغن کنجد از انواع متنوع روغن های پخت و پز هستند. در اواسط دهه ی 80، استفاده از واژگانی مانند “دوستدار قلب” و “رژیم مدیترانه ای” سبب شد تا انواع گوناگون این روغن ها در قفسه ی فروشگاه ها جای بگیرند.

بعضی روغن ها در حرارت بالای 100 یا 200 درجه فارنهایت، نه ساختار خود را از دست می دهند و نه اکسید می شوند و این به معنی اثر گذاری ساختار شیمیایی آن ها است.

 

روغن دود می کند، بعد استفاده می کنید؟

درجه حرارتی که روغن در آن شروع به فاسد شدن می کند، به “نقطه دود” معروف است. روغن آووکادو با بالاترین نقطه ی دود، از جمله روغن هایی است که به علت غیر اشتعالی بودن و غنی بودن از ویتامین E خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش و به ایمنی بدن کمک می کند.

از شیشه های تیره برای نگهداری روغن استفاده کنید.

نکته ی مهم دیگر استفاده از بطری های شیشه ای تیره به جای انواع پلاستیکی آن ها است. زیرا این بطری ها از تخریب روغن در برابر نور خورشید محافظت می کنند.

یک قاشق چایخوری از هر نوع روغنی شامل 5 گرم چربی و 45% کالری است. آنچه مهم است، چربی اشباع شده یا اشباع نشده ی روغن است. در واقع بعضی از چربی ها برای بدن کاملاً مفید هستند. مانند روغن نارگیل که دارای چربی اشباع شده ی متوسطی به نام تری گلیسیرید است، که به معنای آن است که این روغن، در برابر اکسیداسیون در دمای بالا مقاوم است که از این نوع روغن ها برای سرخ کردن استفاده می شود

از روغن های محلی و تازه به جای برندهای صنعتی استفاده کنید.

روغن های دیگری مانند روغن زیتون وجود دارند که عصاره ی آن ها از طریق فشار و بدون استفاده از روش های شیمیایی به دست می آیند که این نوع روغن ها برای هر چیزی غیر از پخت و پز مناسب هستند و به خاطر ایمنی و سلامت آن ها امروزه در اکثر فروشگاه ها ی جهان عرضه می شوند و تاکنون روند رو به افزایشی در سبد خانوار های کشاورزی و تعاونی ها داشته اند.

5 1000
ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , پرسش و پاسخ , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اصول رسیدگی به خویشتن
  • بی حوصلگی و ماندگاری طولانی اش
  • سالمندان با کمک این حس به طول عمر دست می یابند
  • با موهای سفید چیکار کنیم؟
  • ارتباط سوخت‌وساز بدن با حالات روحی و روانی
  • اگر خواهان سلامت فرزندتان هستید بخوانید
  • پیش بینی وقوع سیل در جنوب و جنوب غرب در اسفند ماه
  • راه های رسیدن به ارگاسم چندگانه در رابطه جنسی
  • محبوبترین ها

  • تمایلات زناشویی و باورهای غلط در این باره
  • ناهنجاری “اسپرم سر گرد” در ایران
  • چگونه از یک رابطه جنسی سالم لذت ببریم
  • معجزه این خوراکی در توان جنسی اقایان
  • مردان و زنان در رابطه جنسی چه انتظاراتی دارند
  • رایج ترین اختلالات جنسی شایع در مردان
  • اهمیت برخورد خانواده در مقابل بلوغ دختران
  • مشکل رایج در بیضه
  • رپورتاژ

  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • دندان تاجی از زیبایی
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما