روغن مناسب پخت و پز بهترین روغن خوراکی

از روغن آووکادو گرفته تا روغن هسته انگور و روغن کنجد از انواع متنوع روغن های پخت و پز هستند. در اواسط دهه ی 80، استفاده از واژگانی مانند “دوستدار قلب” و “رژیم مدیترانه ای” سبب شد تا انواع گوناگون این روغن ها در قفسه ی فروشگاه ها جای بگیرند.

بعضی روغن ها در حرارت بالای 100 یا 200 درجه فارنهایت، نه ساختار خود را از دست می دهند و نه اکسید می شوند و این به معنی اثر گذاری ساختار شیمیایی آن ها است.

 

روغن دود می کند، بعد استفاده می کنید؟

درجه حرارتی که روغن در آن شروع به فاسد شدن می کند، به “نقطه دود” معروف است. روغن آووکادو با بالاترین نقطه ی دود، از جمله روغن هایی است که به علت غیر اشتعالی بودن و غنی بودن از ویتامین E خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش و به ایمنی بدن کمک می کند.

از شیشه های تیره برای نگهداری روغن استفاده کنید.

نکته ی مهم دیگر استفاده از بطری های شیشه ای تیره به جای انواع پلاستیکی آن ها است. زیرا این بطری ها از تخریب روغن در برابر نور خورشید محافظت می کنند.

روغن مناسب پخت و پز بهترین روغن خوراکی   روغن مناسب پخت و پز بهترین روغن خوراکی

یک قاشق چایخوری از هر نوع روغنی شامل 5 گرم چربی و 45% کالری است. آنچه مهم است، چربی اشباع شده یا اشباع نشده ی روغن است. در واقع بعضی از چربی ها برای بدن کاملاً مفید هستند. مانند روغن نارگیل که دارای چربی اشباع شده ی متوسطی به نام تری گلیسیرید است، که به معنای آن است که این روغن، در برابر اکسیداسیون در دمای بالا مقاوم است که از این نوع روغن ها برای سرخ کردن استفاده می شود

از روغن های محلی و تازه به جای برندهای صنعتی استفاده کنید.

روغن های دیگری مانند روغن زیتون وجود دارند که عصاره ی آن ها از طریق فشار و بدون استفاده از روش های شیمیایی به دست می آیند که این نوع روغن ها برای هر چیزی غیر از پخت و پز مناسب هستند و به خاطر ایمنی و سلامت آن ها امروزه در اکثر فروشگاه ها ی جهان عرضه می شوند و تاکنون روند رو به افزایشی در سبد خانوار های کشاورزی و تعاونی ها داشته اند.

ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , پرسش و پاسخ , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پیامدهای مفید ورزش های قدرتی در جوانی
  • خطرناکترین بیماری های کشنده بدون علامت!
  • علت مقاومت پرستاران نسبت به ابتلا به بیماری ها
  • نوشیدنی تشکیل شده از دانه کتان برای لاغر شدن شکم
  • معرفی یک گیاه معجزه گر مخصوص خانمها
  • حلیم بادمجان با طعم لوبیا سفید
  • چگونه لبوی خوش طعم و رنگی بپزیم
  • كمبود داروهاي MS به دليل افراط بيماران در ذخيره و انبار دارو است
  • محبوبترین ها

  • ساخت داروی کاهش اندازه غده پروستات در مردان
  • ویتامین A بیش از حد عملکرد سیستم ایمنی بدن را مختل می کند
  • تجويز داروي خارج از فهرست رسمي كشور ممنوع است
  • تغییر سن واکسیناسیون MMR
  • احتمال عقب ماندگي ذهني کودک با قطع يکباره داروهاي ضد بارداري
  • داروهای ضد افسردگی ؛، عوارض جانبی، تداخلات دارویی …
  • فواید ژلوفن و استامینوفن
  • تاثیر عوامل ژنتیکی روی مسکن های کدئین دار
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)