روغن مناسب پخت و پز بهترین روغن خوراکی

از روغن آووکادو گرفته تا روغن هسته انگور و روغن کنجد از انواع متنوع روغن های پخت و پز هستند. در اواسط دهه ی 80، استفاده از واژگانی مانند “دوستدار قلب” و “رژیم مدیترانه ای” سبب شد تا انواع گوناگون این روغن ها در قفسه ی فروشگاه ها جای بگیرند.

بعضی روغن ها در حرارت بالای 100 یا 200 درجه فارنهایت، نه ساختار خود را از دست می دهند و نه اکسید می شوند و این به معنی اثر گذاری ساختار شیمیایی آن ها است.

 

روغن دود می کند، بعد استفاده می کنید؟

درجه حرارتی که روغن در آن شروع به فاسد شدن می کند، به “نقطه دود” معروف است. روغن آووکادو با بالاترین نقطه ی دود، از جمله روغن هایی است که به علت غیر اشتعالی بودن و غنی بودن از ویتامین E خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش و به ایمنی بدن کمک می کند.

از شیشه های تیره برای نگهداری روغن استفاده کنید.

نکته ی مهم دیگر استفاده از بطری های شیشه ای تیره به جای انواع پلاستیکی آن ها است. زیرا این بطری ها از تخریب روغن در برابر نور خورشید محافظت می کنند.

روغن مناسب پخت و پز بهترین روغن خوراکی   روغن مناسب پخت و پز بهترین روغن خوراکی

یک قاشق چایخوری از هر نوع روغنی شامل 5 گرم چربی و 45% کالری است. آنچه مهم است، چربی اشباع شده یا اشباع نشده ی روغن است. در واقع بعضی از چربی ها برای بدن کاملاً مفید هستند. مانند روغن نارگیل که دارای چربی اشباع شده ی متوسطی به نام تری گلیسیرید است، که به معنای آن است که این روغن، در برابر اکسیداسیون در دمای بالا مقاوم است که از این نوع روغن ها برای سرخ کردن استفاده می شود

از روغن های محلی و تازه به جای برندهای صنعتی استفاده کنید.

روغن های دیگری مانند روغن زیتون وجود دارند که عصاره ی آن ها از طریق فشار و بدون استفاده از روش های شیمیایی به دست می آیند که این نوع روغن ها برای هر چیزی غیر از پخت و پز مناسب هستند و به خاطر ایمنی و سلامت آن ها امروزه در اکثر فروشگاه ها ی جهان عرضه می شوند و تاکنون روند رو به افزایشی در سبد خانوار های کشاورزی و تعاونی ها داشته اند.

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , پرسش و پاسخ , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اطلاعاتی پیرامون مصرف برنج
  • عرق سوزی و این راههای درمانی
  • استفاده از نمک را کنترل کنید
  • با این پنج خوراکی خوشمزه سلامتی خود را حفظ کنید!!
  • ذرت مکزیکی استفاده نکنید
  • روزه تان را با آب و خرما باز کنید
  • برای سلامت دکتر عباسقلی دانشور،جراح سرشناس کشورمان دعا کنیم
  • هرآنچه درمورد استرس و افسردگی در کودکان باید بدانید
  • محبوبترین ها

  • آنچه که باید در خصوص فوبی بدانید
  • استرس چه پیامدهایی در بردارد؟
  • علت مرور دائم آهنگ در حافظه
  • بازی کردن چه تاثیری بر رشد کودک دارد؟
  • اسم ها وهویت ها
  • منشا پرخاشگری و بد اخلاقی والدین کجاست؟
  • عامل تعیین کننده نحوه واکنش ما در برابر استرس چیست؟
  • خشم و خشونت در این فصل
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است