خواص انار خاصیت انار انار جه خاصیتی دارد؟

انار میوه ای متفاوت،خوشمزه،زیبا و محبوب است که هر کس آن را میخورد دیگر پشیمانی از خوردنش نخواهد داشت.این میوه با نام علمی Punica Granatum یکی از اولین گیاهانی میباشد که اهلی شده است.بزرگترین تولید کننده انار در جهان ایران است و بعد از ایران هندوستان در رده دوم قرار دارد.رب انار،مربای انار،آب انار و لواشک انار از میوه انار درست میشوند.

یک متخصص طب سنتی گفت: بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه (بخش‌های سپیدرنگ و کمی تلخ) میان دانه‌ها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود همچنین آب انار ترش‌وشیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر برای تقویت معده و رفع خارش مفید است
ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی درباره انار اظهار داشت: انار شیرین، دارای طبیعت سرد مایل به اعتدال، و تولیدکننده خون نیکو در بدن است.
انار بازکننده گرفتگی‌های بدن و ادرارآور است
به‌گفته رضایی‌پور انار، نفّاخ است و در افراد گرم‌مزاج، موجب تقویت قوای جنسی می‌‌شود، همچنین انار باعث بازشدن و گشایش گرفتگی‌های بدن و ادرارآور است.
بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه میان دانه‌ها بخوریم
این متخصص طب سنتی افزود: بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه (بخش‌های سپیدرنگ و کمی تلخ) میان دانه‌ها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود.
انار باعث تولید خون کم و خوب می‏‌شود
رضایی‌پور ادامه داد: طبیعت انار، سرد و تر است و هرچه رسیده‌تر و شیرین‌تر باشد، به اعتدال نزدیک‌تر می‌شود. انار باعث تولید خون کم و خوب می‏‌شود و نفّاخ و ادرارآور است.
وی یادآور شد: آب انار ترش‌وشیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر، برای تقویت معده و رفع خارش مفید است اما زیاده‏‏‌روی در مصرف انار ترش به‌ویژه خوردن ناشتای آن، موجب ایجاد زخم و خراش در جدار داخلی روده‏‌ها می‏‌شود.

منبع : الو دکتر

ارسال شده در 27 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • این باکتری ها چیزی جز برق برای زنده ماندن نیاز ندارند
  • نکات مهم برای تهیه انواع کنسروها
  • فرآورده های مناسب برای دیابتی ها
  • از این نوع قرص ها پرهیز کنید!
  • شاپرکی به نام ترامپ
  • موارد استعمال داروی کتوتیفن
  • 15 نشانه افرادی که کارشان را دوست ندارند
  • این مواد غذایی را در ماه رمضان مصرف کنید
  • محبوبترین ها

  • رژیم های غذایی نادرست از دیدگاه طب سنتی
  • عوارض مصرف غذاهای آماده و افزودنی های غیرمجاز
  • فشار خون پایین را با این روش ها درمان کنید
  • رژیم غذایی مخصوص زمان یائسگی
  • بخورو نخورهای دوران قاعدگی
  • با این راهکار ها بدغذایی کودک خود را درمان کنید
  • تقسیم بندی غذاها از نظر کیفی و ظاهری
  • اطلاعات کامل و منحصر بفرد درباره عرقیجات آلوئه ورا
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است