با توجه به دنیای تکنولوژی و کم تحرکی انسان ها، بسیاری از ما با افزایش وزن و بیماری های مربوط به آن درگیر شده ایم؛ اما نکته ای که تازگی توسط پژوهشگران اعلام شده است قابل تامل بوده و نقش مهمی در دانسته های رژیمی ما خواهد داشت.

پژوهش های جدید به سوالی که برای رژیم دهندگان و محققان چاقی گیج کننده است به روشنی پاسخ می دهند. سوالی شبیه به  این که: چرا افراد بعد از این که برای کم کردن وزن خود سخت تلاش می کنند، دوباره دچار اضافه وزن می شوند. افرادی که با موفقیت وزن خود را کم می کنند، گرسنگی زیادی را تحمل می کنند. در حالی که ما به 100 کالری بیشتر از حد معمول به ازای هر دو کیلو کاهش وزن نیاز داریم.

محققان موسسه ملی سلامت، پاسخ بدن به کاهش وزن را این گونه بیان می کنند. کاهش وزن به اشتهای شما ضربه وارد می کند. بر اثر سوخت و ساز ناشی از کاهش وزن، بدن دوباره تحریک به اضافه وزن می شوند. براساس مطالعات موسسه ملی سلامت اثر اشتها سه برابر قوی تر از سوخت و ساز بدن است. این دو با هم، عملا اطمینان می دهند که به ازای هر کیلو کاهش وزن  شما یک قدم به عقب  بر خواهید داشت. دانستن این موضوع پزشکان را در برخورد صحیح با بیمارانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند یاری می کند.

این مطالعات یک نقطه تحول است، زیرا به پزشکان اطلاعات مفیدی می دهد تا دستورالعمل های صحیحی ارائه دهند و از اضافه وزن دوباره جلوگیری کنند.

مدیر مرکز تغذیه و تحقیقات متابولیک می گوید: ما همواره به بیماران خود توصیه می کنیم این دو کفه را همیشه در نظر داشته باشیم تا ما بتوانیم مشخص کنیم چه کاری باید انجام دهیم. یعنی شما واقعا مجبورید بین مصرف غذا در یک کفه و دفع اشتها در کفه ی دیگر یکی را انتخاب کنید.

سوخت و ساز بدن و مصرف غذا:

در 80% افرادی که وزن خود را با موفقیت از دست داده اند حدود 10% آن ها به تدریج به وزن قبلی خود رسیده اند که این به دلیل رعایت نکردن اعتدال بین مصرف غذا و رفع اشتهایشان است.

ارسال شده در 28 مهر 1395 توسط خانم عرب زاده با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , بهداشت و ارتقاء سلامت , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چرا متخصصان خوردن روزانه سیب را توصیه می کنند؟
  • رتبه اول خوش اندامی در خاورمیانه برای ایرانیان
  • همه خواص و مضرات سوزاندن عود
  • علاقه به نوشیدنی های کافئین دار چگونه پدید می آید
  • پدرو مادر و عادت به تکنولوژی در بچه ها
  • 2 سال پیرتر شدن مغزهمراه با ده سال ابتلا به دیابت
  • افراد میانسال این دارو را همراه خود داشته باشند!
  • قهوه برای پیشگیری از چه بیماری هایی مفید است؟
  • اهمیت دریافت پروتئین در زنان باردار
  • پرتو درمانی چه زمانی کاربرد دارد؟
  • آیا فرد حسودی هستید؟با این تست مشخص می شود
  • با دانستن این نکات ، هیچگاه نوشیدن چای را کنار نمی گذارید
  • خطرناکترین یخ ها برای سلامتی ؛ یخ‌های رستوران‌ها هستند
  • مزایای گنجاندن امگا ٣ در رژیم های غذایی (قسمت دوم)
  • بررسی دقیق حادثه ریلی سمنان به دور از فضای احساسی
  • محبوبترین ها

  • اگر نفستان بدبوست بخوانید
  • افراد سیگاری بیشتر به فکر خود کشی می افتند
  • بررسی عواقب ناشی از مصرف انواع تراریخته ها
  • پاسخ به سوالات شما درباره “حجامت”
  • آموزش نرمش دست و انگشت آرتروزدار به صورت تصویری
  • عکس رادیولوژی از آهن رباهای بلعیده شده
  • وابستگی دارویی به تولیدات خارجی کاهش یافت
  • اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت ونیر
  • چگونه کنترل فشار خون را در دست بگیریم
  • جان باختن دختر دانشجو در سیلاب خرم آباد
  • اقدامات مهم پس از غذا
  • 90 درصد دانش آموزان تهرانی کمتر از سرانه جهانی آب می‌نوشند
  • مشاهده دم در یک پسر نوجوان
  • تبدیل سلولهای قلبی به ضربان ساز با ژن درمانی
  • تاثیر بسیار مفید میوه بر روی بدن انسان.
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است