کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

 نوشابه های بدون قند قند نوشابه

غول جهانی دنیای  نوشابه، شرکت پپسی‌کولا ،هدف تازه‌ای را برای کاهش میزان قند به کار رفته در نوشیدنی‌های خود در دنیا آغاز کرده است تا از این طریق بتواند با مشکلات متعددی از جمله چاقی و تغییرات آب و هوایی مقابله کند.

کمپانی آمریکایی پپسی به تازگی اعلام کرده است که تا سال ۲۰۲۵ حدود دو سوم از نوشیدنی‌های این شرکت ۱۰۰ کالری یا کم‌تر کالری خواهند داشت و در نظر دارد میزان مواد قندی به کار رفته در نوشیدنی‌های خود را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.

 به نقل از رویترز، این طرح که قرار است با عرضه نوشیدنی‌های کم‌کالری، کالری صفر یا تغییر ترکیبات نوشیدنی‌های موجود انجام شود، در دستور کار شرکت‌های پپسی‌ و کوکاکولا قرار گرفته است. این شرکت‌ها تحت فشار متخصصان بهداشت و دولت‌هایی که این قبیل شرکت‌ها را عامل اصلی شیوع چاقی و دیابت میان مردم می‌دانند، تصمیم به کاهش قند نوشیدنی های خود گرفته‌اند.

در این طرح اولیه قرار است شرکت‌های تولیدکننده نوشیدنی‌های قندی، تا سال ۲۰۲۰ میزان قند موجود در نوشیدنی‌های خود را تا ۲۵ درصد کاهش دهند که دستیابی به آن می‌تواند گام بلندی برای رسیدن به هدف باشد.

سازمان بهداشت جهانی نیز در ماه جاری مالیات‌هایی را به نوشیدنی‌های قندی اختصاص داد تا از این طریق، با کاهش مصرف  نوشیدنی‌های قندی بتواند در راستای سلامت افراد جامعه گام بردارد.

پپسی‌کولا برخلاف شهرتی که دارد، تنها ۱۲ درصد از ۶۳ میلیارد دلار درآمد سالانه ناشی از فروش نوشیدنی‌های قندی را به خود اختصاص داده است و از طرفی، ۲۵ درصد نوشیدنی‌های گازدار را تولید می‌کند.

جزء اهدافی که قرار است این شرکت‌ها تا سال ۲۰۲۵ به آن دست یابند می‌توان به کاهش میزان سدیم و چربی اشباع اشاره کرد. علاوه بر این، بهبود ۱۵ درصدی راندمان مصرف آب در زنجیره تأمین کشاورزی مستقیم در مناطق پرتنش آبی در سال ۲۰۲۵ و کاهش ۲۰ درصدی انتشار گازهای گلخانه‌ای زنجیره تأمین آن تا سال ۲۰۳۰ از دیگر اهداف این طرح به شمار می‌روند.

 

 

5 1000
ارسال شده در 30 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بیش فعالی ناشی از مصرف شکر برای فرزندان
  • خطرناک ترین سندرم های دنیا
  • آیا مشکلات گوارشی مانع از گرفتن روزه میشوند ؟
  • سالم بودن کدام کودکان،چاق یا لاغر؟
  • برای درمان خشکی لب این راهکارها را بخوانید
  • استفاده از دستگاه بخور در منزل
  • بانیونِت یا پینه انگشت خیاطان ؛ از تشخیص تا درمان
  • درمان خستگی مزمن در خانه
  • محبوبترین ها

  • تاثیرپذیری آینده شغلی از تغذیه
  • چه گزی بخوریم و چه گزی نخریم
  • ممنوعات غذایی قبل از خوابیدن
  • خرید ماهی با در نظرگرفتن این ویژگی ها
  • آیا بعد از ورزش نباید منابع کربوهیدراتی مصرف کرد ؟
  • آیا مطمئن هستید که سبزیجات به بلند شدن قد کمک میکند؟
  • 9 توصیه برای پیشگیری از سرماخوردگی
  • جانشین داروهای سوءهاضمه
  • رپورتاژ

  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x