غول جهانی دنیای  نوشابه، شرکت پپسی‌کولا ،هدف تازه‌ای را برای کاهش میزان قند به کار رفته در نوشیدنی‌های خود در دنیا آغاز کرده است تا از این طریق بتواند با مشکلات متعددی از جمله چاقی و تغییرات آب و هوایی مقابله کند.

کمپانی آمریکایی پپسی به تازگی اعلام کرده است که تا سال ۲۰۲۵ حدود دو سوم از نوشیدنی‌های این شرکت ۱۰۰ کالری یا کم‌تر کالری خواهند داشت و در نظر دارد میزان مواد قندی به کار رفته در نوشیدنی‌های خود را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.

 به نقل از رویترز، این طرح که قرار است با عرضه نوشیدنی‌های کم‌کالری، کالری صفر یا تغییر ترکیبات نوشیدنی‌های موجود انجام شود، در دستور کار شرکت‌های پپسی‌ و کوکاکولا قرار گرفته است. این شرکت‌ها تحت فشار متخصصان بهداشت و دولت‌هایی که این قبیل شرکت‌ها را عامل اصلی شیوع چاقی و دیابت میان مردم می‌دانند، تصمیم به کاهش قند نوشیدنی های خود گرفته‌اند.

در این طرح اولیه قرار است شرکت‌های تولیدکننده نوشیدنی‌های قندی، تا سال ۲۰۲۰ میزان قند موجود در نوشیدنی‌های خود را تا ۲۵ درصد کاهش دهند که دستیابی به آن می‌تواند گام بلندی برای رسیدن به هدف باشد.

سازمان بهداشت جهانی نیز در ماه جاری مالیات‌هایی را به نوشیدنی‌های قندی اختصاص داد تا از این طریق، با کاهش مصرف  نوشیدنی‌های قندی بتواند در راستای سلامت افراد جامعه گام بردارد.

پپسی‌کولا برخلاف شهرتی که دارد، تنها ۱۲ درصد از ۶۳ میلیارد دلار درآمد سالانه ناشی از فروش نوشیدنی‌های قندی را به خود اختصاص داده است و از طرفی، ۲۵ درصد نوشیدنی‌های گازدار را تولید می‌کند.

جزء اهدافی که قرار است این شرکت‌ها تا سال ۲۰۲۵ به آن دست یابند می‌توان به کاهش میزان سدیم و چربی اشباع اشاره کرد. علاوه بر این، بهبود ۱۵ درصدی راندمان مصرف آب در زنجیره تأمین کشاورزی مستقیم در مناطق پرتنش آبی در سال ۲۰۲۵ و کاهش ۲۰ درصدی انتشار گازهای گلخانه‌ای زنجیره تأمین آن تا سال ۲۰۳۰ از دیگر اهداف این طرح به شمار می‌روند.

 

 

ارسال شده در 30 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • در 3 هفته 10 کیلو لاغر شوید
  • بهترین روش طبخ از نظر پزشکان
  • برطرف کردن انسداد روده با این روش های پزشکی
  • گردو و این همه فایده طلایی برای آقایان!
  • کارهای مفید در رفع افسردگی در افراد
  • تولید داروی ضد التهاب مفاصل در ایران
  • خوردن این مواد غذایی باعث ایجاد جرم روی دندان میشود
  • مراقبت های لازم برای مصرف تیروکسین
  • کیک تره فرنگی با آرد ذرت
  • اعتیاد به قرص ریتالین | نحوه مصرف و عوارض ریتالین
  • آلبوم تصاویر دیدنی از طبیعت
  • ریزش مو به وسیله این عوامل مهم
  • ناسالم ترین خورد و خوراک در ماه رمضان
  • با خوردن میوه از آنوریسم آئورت شکمی پیشگیری کنید
  • اضافه کردن نمک به غذای کودک ممنوع
  • محبوبترین ها

  • چغندر بخورید تا سرطان نگیرید
  • خام خوارها بخوانند
  • با خوردن روزانه میوه از بیماریهای قلبی در امان باشید
  • کسانیکه لبنیات نمی خورند چه بخورند
  • 6 میوه ای که باعث کاهش چربی شکم می شود
  • کلسیم، ویتامین D و فیتواستروژن غذای مفید برای زنان
  • تدارک و سفر
  • بررسی خاصیت های درمانی گوشت بوقلمون
  • چگونه به تقویت متابولیسم کمک کنیم؟
  • چگونه بفهمیم که یک زعفران مرغوب است؟
  • آب پنیر و تاثیر آن در لاغری
  • اهمیت استفاده از مارچوبه در رژیم غذایی
  • خوردنیها و نخوردنیهای عصرانه
  • تعریف کلی و مهم از امگا 3 !!
  • مواد مضر موجود در نوتلا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است