meat-eaters-versus-vegetarians

به نظر شما افراد گیاهخوار سالم ترند یا افراد گوشتخوار؟مطمئنن فکر می کنید کسانی که از خوراکی های گیاهی تغذیه می کنند سالم تر هستند در صورتی که تحقیقات پزوهشگران ثابت کرده است افراد گیاهخوار بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند و ریسک بیماری های قلبی در این افراد بالاتر است پس به علاقه مندان به غذاهای گیاهی در زمینه بیماری قلبی-عروقی هشدار میدهیم .

تصور می شود افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار سالم تر باشند، اما مطالعه ای جدید این باور را زیر سوال می برد. محققان در طول ۱۰ سال مطالعه دریافتند افراد گوشتخوار در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان گوشت نداشت بیشتر در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی نبودند. دکتر هیون…

تصور می شود افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار سالم تر باشند، اما مطالعه ای جدید این باور را زیر سوال می برد.
محققان در طول ۱۰ سال مطالعه دریافتند افراد گوشتخوار در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان گوشت نداشت بیشتر در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی نبودند.

دکتر هیون سوک کیم، سرپرست تیم تحقیق ار دانشکده پزشکی راتجرز نیوجرزی، در این باره می گوید: «من نمی گویم که رژیم غذایی گیاهی برای پیشگیری از ریسک بیماری قلبی-عروقی مفید نیست. اما فواید آن برای سلامت قلب کمتر از آن چیزی است که عموم مردم باور دارند.»

در این مطالعه محققان از داده های ملی نظرسنجی آمریکا برای مقایسه افراد گیاهخوار بزرگسال با هزاران فرد گوشتخوار استفاده کردند. درحالیکه افراد گیاهخوار لاغرتر بودند، ریسک بیماری قلبی در آنها خیلی متفاوت از افراد گوشتخوار نبود.

کیم در این باره می گوید: «افراد گیاهخوار دارای ریسک کمتر ابتلا به چاقی، فشارخون بالا و سندروم متابولیک قرار دارند. اما این مسئله به این خاطر است که غالبا افراد گیاهخوار زنان بوده و از جمعیت جوان تر هستند از اینرو ریسک بیماری قلبی در این گروه به مراتب کمتر است.»

تیم تحقیق، از داده های نظرسنجی سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ استفاده کرد که شامل حدود ۱۲ هزار فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا بود. از بین این تعداد از افراد، ۲۶۳ نفر (۲.۳ درصد) از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند.

محققان در این مطالعه، نرخ بروز چاقی، میانگین اندازه دور کمر، فشارخون بالا، و سندروم متابولیک را که موجب افزایش ریسک بیماری قلبی می شود بررسی کردند.

محققان بعد از بررسی تمامی فاکتورها دریافتند شرکت کنندگان گیاهخوار ۲.۷ درصد و افراد غیرگیاهخوار ۴.۵ درصد در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی بودند. به گفته کیم، اختلاف بین این دو گروه تقاوت چشمگیری را نشان نمی دهد.

منبع : مهر

ارسال شده در 1 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ریشه علاقه به ورزش در ژنتیک افراد
  • چطوری ریمل را خریده و مصرف کنیم
  • مراقبت برای پیشگیری از سقط
  • الکل و داروی افسرد کننده
  • موارد مصرف انواع رژگونه
  • خلاقیت کودک در عرض 24 ساعت
  • روغن سویا و این آسیب های مختلف
  • اختلالی که شخص چهره خود را زشت می پندارد
  • رژیم ها مراقب کمبود کربوهیدرات باشید
  • سرطان پروستات و راههای مقابله با آن
  • سینوزیت را بشناسید و درمان کنید (بخش اول)
  • اگر به نامزدتان شک دارید بخوانید
  • قسمت پنجم دکتر سلام | رژیم غذایی در بیماری های قلبی
  • توهم چه تعریفی دارد؟
  • اشتباه آزمايشگاهي و کشف داروي جديد
  • محبوبترین ها

  • آنتی بیوتیک ها و مقاومت باکتری ها
  • کاهش ابتلا به سرطان روده با مصرف آسپرین
  • واكسن ضد سرطان رحم در اسپانيا توزيع مي شود
  • معرفی چند دارویی که به تازگی در ایران تولید شده است
  • مبتلایان به ام اس داروهای مؤثر را دریافت نمی‌کنند
  • لزوم افزایش آگاهی والدین درباره علائم سوء مصرف مواد روان گردان
  • باقي‌مانده‌هاي دارويي در موادغذايي بامنشا دامي سلامت انسان را تهديد مي‌كند
  • آیا داروهای ضد ویروس اچ آی وی ایمن هستند؟
  • گامهای موفق محققان کشور در تولید نانو دارو برای درمان بیماریهای اعصاب
  • دانستنی های دارویی پیرامون متفورمین
  • واکسینه کودکان مکزیکی و این واکنش های خطرناک
  • اثر مطلوب آسپرين بر آسم
  • قرص هاي روان گردان خشنونت در جامعه را افزايش مي‌دهند
  • روش جدید برای تولید سریع دارو
  • خطر داروهای حاوی کورتون برای کودکان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است