heart-brun1

برخی عوامل در ایجاد سوزش معده نقش موثری دارند و می توانند عاملی برای تشدید این عارضه گوارشی شوند رفلکس معده از پیامدهای سوزش معده به شمار می رود سبک زندگی شما در این زمینه نقش موثری ایفا میکند آدامس خوردن،مصرف الکل و تنباکو ،خوردن  غذا در آخر شب و ضیافت های مفرح آسیب های شدیدی به معده شما وارد خواهد کرد با روش های درمانی موثر در این زمینه آشنا شوید.

 

 همه ما از احساس سوزش در قفسه سینه و گلوی خود و مزه ی تلخ دهان آگاهی داریم. بله، سوزش معده. براساس مطالعات موسسه ملی سلامت هرکسی در طول زندگی با این علائم برخورد داشته است. ما باید بیشتر در این مورد بدانیم غذاهای تند، باعث سوزش معده می شوند و حتی غذاهای چرب نیز در این مورد بی تقصیر نیستند.

سوزش معده بیماری نیست

آنچه که باید بدانید این است، سوزش معده در واقع یک بیماری نیست بلکه یک نشانه است. در واقع بازگشت اسید به معده باعث سوزش می شود که از دیگر علائم آن، سرفه ی خشک، گلو درد و استفراغ است. دو علت اصلی برای این رفلکس وجود دارد. یکی اینکه اصلی ترین مشکلات دارویی در بیماران این است که قسمت بالایی معده به سمت حفره قفسه سینه کشیده می شود ولی غذاها و رفتارها یا حرکات خاص می توانند عضلات معده را شل کنند. البته محرک های غذایی برای هر بیمار متفاوت است. غذاهای کافئین دار و نوشابه ها نیز باعث رفلکس معده می شوند.

برنامه ی شبانه ی شما در شهر

الکل و تنباکو باعث فشار بر روی قسمت تحتانی عضلات مری شده که این امر باعث اسیدی شدن و کاهش بزاق می شود. با کاهش بزاق قادر به پاک کردن اسید معده نخواهید بود و این امر سبب سوزش بیشتر می شود.

عادت آدامس خوردن:

اگر از طرفداران آدامس با طعم نعناع هستید با تغییر آن به طعم های دیگر به شل کردن ماهیچه معده خود کمک کنید و از اسیدی شدن آن محافظت نمایید.

خوردن  غذا در آخر شب:

بیماران دارای سوزش معده باید ۲ ساعت قبل از خواب از خوردن پرهیز کنند.

زمانی که چیزی خورده اید به هر حالتی که باشید اسید به مری بر می گردد و زمانی که با پا زدن شروع به هضم غذا می کنید در واقع اسید بیشتری را وارد معده می کنید.
ضیافت های مفرح شما:

هنگامی که شما در یک مهمانی شروع به خوردن انواع بوقلمون- پوره سیب زمینی و… می کنید، بدن شما با حرکت سریع غذا شروع به تولید اسید می کند و چون حجم غذای وارد شده زیاد است همه اسید معده نمی تواند در روده تخلیه شود. بنابراین وارد مری و معده ی شما می شود.

منبع: دکتر سلام

ارسال شده در 1 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مهمترین مواد غذایی برای آشپزخانه
  • آسیب های گرما در طول مسافرت
  • حالت تهوع و راههای درمانی مفید برای آن
  • عکس های منتخب از کلم بروکلی
  • همه چیز پیرامون گیاهان تراریخته
  • رسیدگی همزمان به خانواده و کار
  • روغن تقویت مو: مقایسه روغن کرچک و روغن زیتون
  • چه نوع سردرد هایی در بین خانم ها شایع تر است
  • به گریه کودکان اهمیت ندهید
  • گوشت قورمه غذای مخصوص عید قربان
  • توصیه هایی به مرد خانواده در مواجهه با همسر و مادرش
  • صبحانه کامل چه تاثیراتی بر عملکرد ورزشکار دارد؟
  • همه چیز در مورد شخصیت اجتنابی
  • خشم در بازی های نوجوانان
  • این ویتامین ها برای کودکان ضروری هستند
  • محبوبترین ها

  • امسال به برنامه غذایی تان این خوردنی ها را اضافه کنید
  • فواید خوردن شام اول وقت
  • تغییر مزاج برای مقابله با بیماری قلبی
  • غذاهای بد برای بوی بدن
  • این نکات را در زمان پختن و کباب کردن غذا فراموش نکنید
  • بررسی خاصیت ضد سرطانی فرنی
  • خوراکی های مفید برای بهبود حافظه
  • توضیحاتی پیرامون بهتر کردن تغذیه
  • نمک عامل اصلی پف کردن صورت شما
  • دانستنی ها و نکات طلایی در رابطه با رژیم غذایی
  • اگر می خواهید مغز کودکتان به طور کامل رشد کند بخوانید
  • برای صبحانه چه مواد غذایی بهتر است؟
  • پیشگیری از شکستگی لگن با رژیم غذایی مدیترانه ای
  • هرآنچه درمورد بومادران باید بدانید
  • پیامدهای مصرف اسفناج
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است