رژیم غذایی و لاغری

برای همه افراد پیش آمده که بعد از خوردن غذا احساس خستگی، پر بودن و خواب آلودگی بکنند و ساعاتی را به استراحت بپردازند. اما علت این رفتار چیست؟محققان بر این باورند که خوردن برخی غذا ها موجب احساس خستگی و کسلی در فرد می شود و در مواقع حساس مثل قبل از رانندگی نباید مصرف شود. با دکتر سلام همراه باشید.

برنج سفید: این نوع برنج دارای شاخص گلوکزی بالایی است. هنگامیکه فردی برنج می خورد بعد از آن دچار رخوت و سستی می شود.

نان سفید: کربوهیدرات های نظیر نان سفید دارای شاخص گلوکزی بالا و فاقد فیبر هستند، از اینرو به سرعت تجزیه شده و شما نمی توانید انرژی لازم از آنها را دریافت کنید در نتیجه دچار بیحالی می شوید.

نخود: نخود نیز سرشار از تریپتوفان (اسیدآمینه مرتبط با سروتونین که با خواب ارتباط دارد) است، از اینرو بعد از خوردن آن، چرت نیمروزی الزامی می شود.

گوشت قرمز: میزان چربی بالا در گوشت قرمز نظیر همبرگر و استیک می تواند حس بیحالی در شما ایجاد کند. بدن شما نیاز به میزان زیادی انرژی برای تجزیه گوشت قرمز دارد، به همین خاطر تمام انرژی شما صرف آن می شود.

شیرینی: میزان قند بالا در شیرینی جات باعث می شود بدن انسولین ترشح کرده و در نتیجه تریپتوفان بسیار زیادی در مغز آزاد شده و شما احساس خواب آلودگی می کنید.

منبع: خبر پو

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • دارونماها تا 30 درصد در بهبود بيماري‌ها موثرند
  • با کلم و سیب زمینی هم می شود پیش غذا درست کرد
  • معرفی برخی سالادهای مخلوط
  • رفتار انسانهایی که از لحاظ روانی قوی هستند چگونه است
  • تقویت اراده و رسیدن به هدف
  • ذکر خاطرات و تاثیرات مثبت آن
  • آگاهی از دلايل و علائم نازايي در زوج​هاي جوان
  • تاثیر روابط دوستانه بر سلامتی بدن
  • مهارت‌های كنترل عصبانیت
  • نوعی خوراکی با حبوبات کنسروی
  • برای سرما خوردگی چه سوپی مفید است
  • تقویت قدرت تمرکز ذهن
  • نکاتی مهم و تاثیر گذار در زندگی زناشویی
  • برای خانمهای حامله به چه دلیل خوردن موز بسیار توصیه می شود؟
  • کیک با لایه ای از هلو
  • محبوبترین ها

  • کباب اورفای خانگی
  • رسپی مرغ با سیب زمینی و سس سفید
  • ترفندهایی برای خوش طعم کردن غذا
  • با هویج و شیر و سیب نوشیدنی خوشمزه درست کنید
  • کوفته با سویا سس
  • کوفته در سیخ با نوعی نان خمیری
  • مراحل تهیه نوتلا در خانگی
  • دلمه کردن فلفل دلمه ای
  • نوعی لوکوم خوشمزه ترکیه
  • تارت خامه ای به شکل گل
  • پیتزای سیمیت
  • شیرینی به شکل بستنی
  • آموزش تصویری خوراک گوشت و سبزیجات با سس بشامل
  • بقچه نشاسته و گوشت چرخ کرده
  • مواد غذایی چرب و تهدید سلامتی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است