572620


به تازگی محققین توانستند از هسته خرما در تهیه نان کمک بگیرند و با کمک آن نانی مغذی و پراز خاصیت تهیه کنند در این محصول ویتامین های مختلفی وجود دارد و برتری ویژه ای نسبت به دیگر نان های موجود در بازار دارد افرادی که به بیماری های گوارشی دچار هستند می توانند از این نان مصرف کنند کنترل چاقی و دیابت نیز با استفاده از این نان ها میسر خواهد بود در ادامه توضیحات بیشتری در مورد این نان خواهیم داد .

محققان یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید نان غنی شده از هسته خرما شدند که برای بیماران دیابتی و گوارشی مفید است.

علیرضا حیدری، مدیر بازرگانی یک شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  اظهار داشت: با توجه به اینکه ایران، دومین تولید کننده  ضایعات خرما است و همین ضایعات می تواند مشکلات زیست محیطی  ایجاد کند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم که از هسته خرما بهره وری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه هسته خرما به راحتی تجزیه پذیر نیست، افزود: بر همین اساس، تصمیم گرفتیم که بر پایه فراورده های سلامتی از ضایعات خرما محصولاتی از جمله نان تولید کنیم.
وی با بیان اینکه هسته خرما خاصیت نگهدارنده دارد، اظهار داشت: در هسته خرما، «سلنیوم» بیشترین فلزی است که وجود دارد؛ می توان از این فلز به عنوان فولاد قوی گیاهی یاد کرد؛ این فلز عنصری بوده که خاصیت نگهدارندگی را در هسته خرما به وجود می آورد.

وی افزود: همچنین ۷۰ درصد هسته خرما فیبر بوده که می تواند برای بیماری های گوارشی مفید و موثر واقع شود؛ علاوه بر اینها روی، آهن و… در هسته خرما به وفور وجود دارد.
حیدری با بیان اینکه به دلیل خواص زیادی که در هسته خرما وجود دارد درصدد آمدیم تا از آن، نان غنی شده تولید کنیم، اظهار داشت: استفاده از هسته خرما برای بیماران گوارشی، کنترل چاقی و بیماران دیابتی مفید خواهد بود.
مدیر بازرگانی این شرکت دانش بنیان تولید کننده نان با هسته خرما افزود: در حال حاضر این نوع نان غنی شده در بازار اصفهان وجود دارد و درصدد هستیم که بازار خود را برای توزیع آن، در سراسر کشور نیز گسترش دهیم.
وی افزود: نان حاوی آرد هسته خرما، دارای مقادیر قابل توجهی سلنیوم، روی و منگنز بوده و از نظر ویتامین‌های A، E و خانواده B نیز غنی شده است.
به گفته وی، علاوه بر این، به دلیل وجود درصد بالای فیبر رژیمی در نان غنی شده با آرد هسته خرما، با مصرف منظم این نوع نان، چربی، کلسترول و فشار خون کاهش یافته و باعث کاهش وزن بدن نیز می‌ شود.
وی عنوان کرد: همچنین مصرف این نوع نان باعث بهبود برخی اختلالات گوارشی نظیر یبوست می‌شود، از سوی دیگر به دلیل عدم وجود اسید فایتیک خصوصیات منفی نان‌های حاوی سبوس گندم را ندارد.
حیدری تصریح کرد: در این شرکت موفق شدیم دستگاهی را طراحی کنیم تا با استفاده از آن، هسته خرما را در بدون وجود اکسیژن و در دمای پایین آسیاب کنیم.

مهر

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه به کودک یاد بدهیم خودش غذا بخورد
  • مشکل عصبی و روحی به نام سرخوردگی
  • کمبود های مختلف بدن و مور مور شدن
  • باورهای درست و نادرست در مورد مصرف تراریخته ها
  • خوردنی های مناسب برای عضله سازی
  • خوراک مرغ و کلم قمری
  • ایمپلنتی که با درجه حرارت بدن مدلش تغییر می کند
  • بدون درد و خونريزي چند تکنیک زیبایی یاد بگیریم
  • پنی سیلین ها و اطلاعاتی در مورد آن
  • فیلم چرا باید خون اهدا کنیم
  • با مشکل در بلع غذا چه کنیم!
  • میان وعده و مواد موجود در آن
  • نکات و دلایلی در رابطه با قاعدگی دردناک
  • نقش صبحانه کامل در سلامت قلب
  • در سردی هوا چگونه تناسب انداممان را حفظ کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • لباسهایی که بیماری زا هستند
  • حد و مرز دوران نوجوانی (Adolescence)
  • درباره خرید کفش دانش آموزان چه میدانید
  • چطوری باید انواع گلودرد را شناسایی کرده و معالجه کنیم؟
  • مصون ماندن از سرطان با خوردن پیاز
  • لیزر برای این افراد ممنوع است!
  • خودسرانه حجامت نکنید
  • روش های درمانی موثر برای از بین بردن خار پاشنه
  • امگا 3 چیست و چه خواصی دارد
  • طب سوزنی ، درمان، مزایا، اثرات جانبی و درد
  • سلامت قلب: انواع ناراحتی های قلبی کشنده
  • روش های آسان و طلایی برای کاهش وزن (بخش اول )
  • ترشح از سینه مردان
  • کم شدن ویتامین ها با این علائم
  • ارتباط سبک زندگی با بیماری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است