147008749_xs

مصرف انگور قرمز فایده های زیادی برای سلامتی مان به همراه دارد می تواند موجب می تواند موجب کاهش فشارخون بالا , درمان یبوست ,  بیماری آلزایمر و  پیشگیری از سرطان شود در این فصل این میوه به وفور یافت می شود همچنین می تواند شما را از پیری زودرس در امان نگه داردپس از مصرف این میوه خوشزه غافل نشوید و آن را در وعده های روزانه خود بگنجانید.

انگور قرمز یعنی سلامتی، یعنی تندرستی و نشاط. با وجود اینکه انگور سفید نیز خواص زیادی برای بدن دارد اما انگور قرمز حاوی آنتی‌اکسیدان بیشتری است.

 

برخی افراد فرق چندانی بین انگورها و طعم آن‌ها قائل نیستند. اما واقعیت این است که طعم انگور قرمز با بقیه انواع آن متفاوت است.این میوه آبدار را باید به صورت کامل یعنی با پوست و هسته‌هایش خورد و از طعم ترش و شیرین آن لذت برد. در بین خواص متعدد این انگور میزان آنتی‌اکسیدان رسوراترول آن چشمگیر است چون مانع از پیری زودهنگام و آسیب‌های سلولی می‌شود. یادتان باشد که مصرف منظم و متعادل این میوه خوشمزه جوانی و سلامت را به شما هدیه خواهد کرد. در ادامه مطلب 5 دلیل خوب می‌آوریم تا بیشتر به خوردن انگور قرمز تشویق شوید. لطفاً با ما همراه باشید.

  • انگور قرمز و رسوراترول

انگور قرمز در پوست و همچنین هسته‌های خود حاوی آنتی‌اکسیدانی به نام رسوراترول است که به «مولکول جوانی» شهرت دارد. رسوراترول یک عامل حفاظت کننده موجود در انگور است که به صورت سدی در برابر مهاجمان بیرونی عمل می‌کند. این ترکیب در صنعت داروسازی در ترکیب بسیاری از محصولات مربوط به سلامتی استفاده می‌شود.

انگور قرمز به دلیل دارا بودن این ترکیب آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده از بروز پیری زودهنگام پیشگیری می‌کند. برای بهره‌مندی هر چه بیشتر از این ترکیب بهتر است انگور را به صورت درسته میل کنید و تا حد امکان از مصرف آب انگور خودداری کنید. فراموش نکنید پوست، گوشت و هسته این میوه دارای خواص فراوانی است بنابراین از دور ریختن هسته آن‌ها بپرهیزید. البته باید بدانید که با مصرف آب انگور خانگی و طبیعی کمک زیادی به سیستم جریان خونتان خواهید کرد.

  • مصرف انگور قرمز برای کاهش فشارخون بالا

فیبرهای محلول در آب و پتاسیم موجود در انگور قرمز به سلامت قلب کمک می‌کند. در واقع پتاسیم موجود در انگور قرمز به اندازه‌ای است که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می‌شود. اگر شما بین 15 تا 20 حبه انگور قرمز میل کنید میزان سدیم بدنتان کاهش پیدا خواهد کرد. توصیه می‌کنیم این انگور را به سالادهایتان اضافه کنید. در این صورت می‌توانید در وعده ناهار و شام نیز از خواص آن بهره مند شوید.

  • انگور قرمز: پایانی برای یبوست

انگور قرمز برای مقابله با یبوست بسیار موثر است. مصرف آن برای صبحانه مانند یک ملین طبیعی عمل کرده و به عملکرد روده‌ها کمک زیادی می‌کند. انگور قرمز به دلیل دارا بودن اسیدهای طبیعی و قند و سلولز می‌تواند باعث تقویت عضلات روده‌ها و معده شود. اگر به طور مرتب انگور قرمز میل کنید می‌توانید یبوست مزمن را درمان کنید. با این حال افرادی که دچار بیرون روی هستند باید از مصرف این انگور بپرهیزند.

 

  • انگور قرمز و بیماری آلزایمر

طبق نتایج پژوهشی که در Mount Sinai Medical School ایالات متحده آمریکا انجام شده، رسوراترول از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند. قدرت آنتی اکسیدانی انگور قرمز برای افزایش قدرت حافظه و محافظت بدن از ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است.

رسوراترول تأثیر تخریب سلول‌های عصبی در مراحل اولیه بیماری را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، این آنتی اکسیدان به اندازه چای سبز و حتی بیشتر از آن در کنترل و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است. متخصصان بر این باور هستند که مصرف انگور قرمز به بهبود چشمگیر عملکرد مغز ما کمک می‌کند. پس برای در امان ماندن خاطرات زندگی‌تان انگور قرمز را فراموش نکنید.

  • انگور قرمز برای پیشگیری از سرطان

مصرف انگور قرمز به پیشگیری از بیماری های متعددی مانند سرطان سینه و سرطان کلورکتال کمک می‌کند. موسسه مبارزه با سرطان آمریکا چندین پژوهش در این خصوص انجام داده است.

به عقیده متخصصان آنتوسیانین‌های موجود در انگور قرمز برای جلوگیری از رشد و تکثیر تومورهای سرطانی موثر عمل می‌کنند.

پولیفنول‌های موجود در این میوه نیز مانند رسوراترول تأثیر آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد و مانع از آسیب و تخریب سلولی حاصل از سرطان می‌شود. انگور قرمز برای افرادی که شیمی درمانی انجام می‌دهند بسیار موثر است. آب انگور قرمز انرژی دهنده است. علاوه بر این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و تأثیر درمان را افزایش می‌دهد. در عین حال قدرت ضدالتهابی این میوه باعث کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی می‌شود.

  • حرف آخر

در نهایت این که توصیه می‌کنیم از فصل انگور برای مصرف این میوه نهایت استفاده را ببرید. گرچه انگور یک دارو محسوب نمی‌شود اما تأثیر درمانی زیادی دارد و سلامتی‌تان را ارتقا می‌دهد. بنابراین توصیه می‌شود که انگور بیشتری مصرف کنید.
منبع همشهری آنلاین

 

ارسال شده در 3 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • داروهاي ضد افسردگي براي بيماران سكته مغزي مفيد است
  • مدرن ترین جعبه کمک های اولیه غیرشیمیایی
  • التهاب و مشکلات روحی ناشی از آن
  • خواص عرقیات گیاهی را بشناسیم
  • اگر فرزند شما خواب خوبی ندارد بخوانید
  • مراقبت از سلامت پا در امراض قندی
  • انرژی مثبت را با این روش ها به خانه بیاورید
  • سبک غذا خوردنتان را به مرور تغییر دهید
  • حقایقی درباره استئونکروز
  • پرورش چندقلوها و این ترفندها
  • تن دادن به این عمل و رهایی از شر میگرن
  • مناسبترین انیمیشن ها برای کودک
  • دست بردن در امر زایمان و روند آن
  • 9 مورد از رایج ترین ناراحتی های مادران باردار
  • لزوم مصرف ویتامین C زمان سرماخوردگی
  • محبوبترین ها

  • به روش محب اهری با سرطان بجنگیم
  • شناخت کامل سیری و گرسنگی عصبی
  • ارزیابی سکته قلبی فقط وفقط با یک قطره خون
  • نمک با امراض خود ایمنی چه ارتباطی دارد؟
  • تسهیل امر زایمان به کمک ماماها
  • تاثیرات مختلف دریافت کلاژن بر بدن
  • موتور قلب مصنوعی بسیار کوچک ساخته شد
  • انواع مواد سمی در اطراف ما
  • وارد ابر میکروبی افراد نشوید!
  • لاغری در هر سنی سبب بهبود سلامت قلبی و عروقی می گردد
  • فاکتورهای اصلی مسدود شدن “عروق کرونر” مشخص شد
  • سرطان سینه چه مراحلی دارد؟
  • مفصل زانو و آسيبهاي آن
  • احساس گزش ناشی از بیماری کلیوی
  • اندازه غذا در دوران بارداری چه مقدار باید باشد؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است