هدر رفتن موادغذایی هنگام پخت و پز هدر دادن موادغذایی گرسنگی پیشگیری از هدر دادن موادغذایی

گرسنگی امروزه بزرگترین معضل مردم دنیا به شمار می رود که سالانه قربانیان زیادی را به کام مرگ فرو میبرد  چه کارهایی از دست ما در این زمینه بر می آید و با چه روش هایی می توانیم مانع پیشروی آن در میان مردم شویم یکی از این روش ها کنترل موادغذایی اضافی است که روزانه هدر میدیم و دور میریزیم پیشنهادات جالبی در این زمینه برایتان داریم با ما همراه باشید .

هرسال حدود ۱.۳ میلیارد تن غذا در دنیا به هدر می‌رود که ۳۵ میلیون تن از آن در ایران دور ریخته می‌شود در حالی که این مقدار می‌تواند ۱۵ میلیون انسان گرسنه را در کشور ما سیر کند.

بنابرگزارش معاونت بهداشت وزارت بهداشت، گرسنگی بزرگ‌ترین خطر دنیا برای سلامتی انسان‌ها است و هرساله تعداد کسانی که از گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند از مجموع قربانیان ایدز، مالاریا و سل بیشتر است.

راهکارهای زیر، می‌تواند در پیشگیری از هدر دادن موادغذایی موثر باشند.

_ در مواقعی که گرسنه و خسته هستید هرگز خرید نکنید، زیرا معمولا بیشتر از نیاز خود خرید خواهید کرد.

_ همیشه بودجه موادغذایی در نظرگرفته شده برای خرید اقلام غذایی را مجزا کنید. این کار کمک می‌کند به اندازه نیازتان خرید کنید.

_ به منظور پیشگیری از فساد مواد غذایی خریداری شده، همواره خرید اقلام فاسدشدنی یا سبزیجات را در مرحله آخر قرار دهید.

_ در صورت داشتن میهمان حتما از تعداد نفرات آنها مطمئن شوید تا بیشتر از نیاز یا ظرفیت یخچال خود خرید نکنید.

_ به منظور حفظ سلامت و تازگی نان و همچنین پیشگیری از بیات شدن آن، هنگام خرید از کیسه پارچه‌ای تمیز استفاده کنید.

_ نگهداری نان در یخچال باعث بیات شدن و افزایش دورریز می‌شود. برای نگهداری نان، آن را بسته بندی و در فریز نگهداری کنید.

راهکارهای مناسب برای پیشگیری از هدر رفتن موادغذایی هنگام پخت و پز

_ همیشه با توجه به وضعیت افراد خانواده تدارک غذا ببینید. مثلا سهم سالمندان یا کودکان را بر اساس شرایط آنها محاسبه کنید.

_ از همه قسمت‌های سبزیجات مانند ساقه و برگ تازه آن می‌توان برای غذای اصلی، سوپ یا سالاد استفاده کرد.

_ در صورت اضافه ماندن غذا در یک وعده، برای وعده‌های دیگر حجم کمتری غذا، تدارک ببینید. در صورت اضافه ماندن غذا، باقیمانده آن را با اندکی تغییر در وعده بعدی مصرف کنید. همچنین می‌توانید این مقدار باقیمانده را بعد از خنک شدن، بر حسب زمان مصرف، در ظروف مناسبی که درپوش دارند، در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید اضافه میوه‌ها را به صورت برگه‌های خشک یا کمپوت کم شیرین تبدیل کنید.

_ اضافه سبزیجات را، خشک یا فریز کنید.

ایسنا،

 

5 1000
ارسال شده در 3 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تنفس برای حمله های ناگهانی
  • دیسک کمر و درد کمر را با پای مرغ بهبود دهید
  • عوارض پس از عمل جراحی با بیهوشی
  • دغدغه ی همه خانم ها، زیبایی ناخن ها
  • بقچه ای با تخمه آفتابگردان
  • گزیده اخبار پزشکی نوزدهم فروردین
  • یادگیری هنرهای لازم برای شاد بودن
  • اسرار نهان درباره بانوان
  • محبوبترین ها

  • 13 راز جالب که دختر خانم ها باید قبل از ازدواج بدانند
  • استفاده زیاد از شبکه های اجتماعی تنها را به دنبال دارد
  • 5 کلید طلایی برای شناخت شخصیت افراد بر اساس فرق سر
  • لبریز شدن صبر،چیکار کنیم؟
  • نظریه پیاژه درباره مراحل رشد کودکان
  • پرورش کارمندانی نوآور
  • دوران بلوغ و ایجاد تغییرات تغذیه ای در نوجوانان
  • چند راهنمایی که بدبین ها خوش بین شوند
  • رپورتاژ

  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما