n00125763-t
آب را مایع حیات می نامند. این مایع نقش هایی اساسی در زندگی انسان و همچنین پایداری نظام آفرینش دارد. خواص ویژه آب سبب می شود تا بتواند حلالی مناسب برای ترکیب ها باشد همچنین آب ها تنظیم کننده های دمای زمین هستند. همچنین حدود 70% بدن انسان را آب تشکیل می دهد پس سالم بودن آن بسیار مهم است اما آبی که ما مصرف می کنیم سالم است؟

پیمان فروهر دبیرکل انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران، درباره تفاوت کیفیت آب‌های بسته‌بندی و آب شرب شهری گفت: ما همیشه به عملکرد وزارت نیرو برای تامین آب شرب مردم احترام گذاشته‌ایم و هیچ وقت به بحث کیفیت آب ورود پیدا نکرده‌ایم، چون اعتقاد داریم آبی که برای مردم ارسال می‌شود، سالم است.

وی افزود: اگر از ما به عنوان انجمن سوال شود که چرا مردم را تشویق می‌کنیم که از آب بسته‌بندی استفاده کنند، می‌گوییم اگر کسی می‌خواهد آب بکر بخورد باید آب بسته بندی بخورد.
فروهر تصریح کرد: آبی که مردم به صورت لوله‌کشی و به عنوان آب شرب شهری دریافت می‌کنند به این صورت است که نزولات جوی در کوه‌ها و کوهستان‌ها اتفاق افتاده، تبدیل به رود شده و نهایتا پشت سد نگهداری می‌شود و این در حالی است که دیواره سد خودش منشا فعالیت‌های بیولوژیکی است.
وی ادامه داد: آب از پشت سد در فواصل 25 تا 30 کیلومتر با کانالهای روباز و  روبسته به تصفیه خانه که محل حذف آشغال، ضایعات درشت زباله‌های مردمی است، منتقل می‌شود. بعد نوبت به زباله‌های ریزتر می‌رسد، سپس به استخرهای ته نشینی رفته که سولفات آلون و مواد شیمیایی به آن اضافه می‌شود تا ته نشینی انجام شود و در مرحله بعد نیز فیبراسیون و نهایتا کلرزنی شده و بعد به شبکه 40 تا 50 ساله زیرزمینی و دفنی رفته و از آنجا  به مراکز ثقلی و یا منازل مردم پمپاژ می‌شود.
دبیر کل انجمن آب های معدنی و آشامیدنی ایران خاطرنشان کرد: در صنعت ما آب از لحظه‌ای که از منبع آن خارج می‌شود، در کسری از دقایق وارد بطری می‌شود، لذا کیفیت آب از زمین تا آسمان فرق دارد، بنابراین آب بکر همان آب بطری و بسته بندی است که کمترین تغییرات و دست کاری را داشته و کمترین ماده ماندگاری خارج از منبع خودش به آن اضافه می‌شود.

منبع :پایتخت

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی های مهم برای نگهداری خوراکی های مختلف
  • ارتباط باکتری دهان با سرطان های گوارشی
  • اگر اهل سونا هستید بخوانید
  • کاپ کیک هویج و دارچین
  • خورد و خوراک اصولی تیروئیدی ها
  • سوالاتی پیرامون کرم های لاغری
  • هرگز این 2 دقیقه را از یاد نبرید
  • راهکاری اساسی برای خداحافظی با حساسیت های فصلی
  • راهکارهای درمانی برای کاهش حجم مژه و ابرو
  • تهیه 44 درصد تجهیزات بیمارستان رازی بیرجند
  • به دهان و دندان خود آسیب وارد نکنید
  • برش های پیراشکی گردویی
  • محققان ایرانی موفق به تولید نانو پودرغیرسمی کشنده موش شدند
  • کاهش مشکل چاقی با این روش ها
  • مهار سرطان بیضه با این توصیه ها
  • محبوبترین ها

  • اندامهای آمیزشی مردان
  • زگیل تناسلی و راههای انتقال آن به بدن
  • مشکلی مردانه به نام بالینیت
  • اعتیاد جنسی را جدی بگیرید
  • علل ایجاد روابط فرازناشویی را بیشتر بررسی کنیم
  • تاثیر پذیری میل جنسی از خواب افراد
  • پیشگیری از سرد مزاج شدن مردان
  • عواملی که سبب ایجاد درد بیضه می شود
  • راه های کنترل ارگاسم در مردان
  • علائم و درمان شپش ناحیه تناسلی
  • همه چیز در مورد بیماری واژینیت
  • تست رضایت از رابطه جنسی
  • راه حل هایی برای تستوسترون پایین در آقایان
  • درباره بیماری ناهنجاری جنسی بیشتر بدانیم
  • پرسش و پاسخ هایی درمورد رابطه جنسی زوج های جوان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است