n00125763-t
آب را مایع حیات می نامند. این مایع نقش هایی اساسی در زندگی انسان و همچنین پایداری نظام آفرینش دارد. خواص ویژه آب سبب می شود تا بتواند حلالی مناسب برای ترکیب ها باشد همچنین آب ها تنظیم کننده های دمای زمین هستند. همچنین حدود 70% بدن انسان را آب تشکیل می دهد پس سالم بودن آن بسیار مهم است اما آبی که ما مصرف می کنیم سالم است؟

پیمان فروهر دبیرکل انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران، درباره تفاوت کیفیت آب‌های بسته‌بندی و آب شرب شهری گفت: ما همیشه به عملکرد وزارت نیرو برای تامین آب شرب مردم احترام گذاشته‌ایم و هیچ وقت به بحث کیفیت آب ورود پیدا نکرده‌ایم، چون اعتقاد داریم آبی که برای مردم ارسال می‌شود، سالم است.

وی افزود: اگر از ما به عنوان انجمن سوال شود که چرا مردم را تشویق می‌کنیم که از آب بسته‌بندی استفاده کنند، می‌گوییم اگر کسی می‌خواهد آب بکر بخورد باید آب بسته بندی بخورد.
فروهر تصریح کرد: آبی که مردم به صورت لوله‌کشی و به عنوان آب شرب شهری دریافت می‌کنند به این صورت است که نزولات جوی در کوه‌ها و کوهستان‌ها اتفاق افتاده، تبدیل به رود شده و نهایتا پشت سد نگهداری می‌شود و این در حالی است که دیواره سد خودش منشا فعالیت‌های بیولوژیکی است.
وی ادامه داد: آب از پشت سد در فواصل 25 تا 30 کیلومتر با کانالهای روباز و  روبسته به تصفیه خانه که محل حذف آشغال، ضایعات درشت زباله‌های مردمی است، منتقل می‌شود. بعد نوبت به زباله‌های ریزتر می‌رسد، سپس به استخرهای ته نشینی رفته که سولفات آلون و مواد شیمیایی به آن اضافه می‌شود تا ته نشینی انجام شود و در مرحله بعد نیز فیبراسیون و نهایتا کلرزنی شده و بعد به شبکه 40 تا 50 ساله زیرزمینی و دفنی رفته و از آنجا  به مراکز ثقلی و یا منازل مردم پمپاژ می‌شود.
دبیر کل انجمن آب های معدنی و آشامیدنی ایران خاطرنشان کرد: در صنعت ما آب از لحظه‌ای که از منبع آن خارج می‌شود، در کسری از دقایق وارد بطری می‌شود، لذا کیفیت آب از زمین تا آسمان فرق دارد، بنابراین آب بکر همان آب بطری و بسته بندی است که کمترین تغییرات و دست کاری را داشته و کمترین ماده ماندگاری خارج از منبع خودش به آن اضافه می‌شود.

منبع :پایتخت

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت

پیشنهاد سردبیر

  • رایج ترین خطاها در زندگی زوجین
  • التهاب مفاصل را با کلم بروکلی از بین ببرید
  • سیب زمینی شیرین: کربوهیدرات خوب!
  • نگرانی درمورد واردات دارو به ایران و ماندگاری در گمرک
  • درباره مکمل پروتئین وی شرکت آپتیموم چه میدانید
  • اطلاعاتی در مورد پوست موز
  • پیامدهای اُوِردوز برای معتادان
  • اورژانسی ترین نجات دهنده ها در برابر اچ ای وی
  • با این آمپول دیگر چاق نمی شوید!
  • شیک پروتئین خانگی بدون مکمل
  • بختک ؛ از خیال تا واقعیت
  • در دوران شيردهي به چه علت سینه زخم می شود؟
  • بورک کدو حلوایی ( آموزش تصویری)
  • دلیل تغییر خلق خانم ها
  • آموزش تمرین دویدن و سرعت بخشیدن به آن
  • محبوبترین ها

  • درباره موثر بودن سیستمهای حرکتی در بدنسازی چه می دانید؟
  • اگر از ران و باسن بزرگ رنج می برید ورزش کنید
  • چگونه ورزش کنیم که هوشمندانه باشد
  • تمرین های مختلف ورزشی در بارداری
  • آسیب شناسی – کشیدگی عضلانی کشاله ران
  • عضلات کمر را چگونه تقویت کنیم؟
  • افراد مبتلا به فشارخون چه ورزش هایی انجام دهند
  • تقویت ساعد و تمرینات لی هانی
  • کوچک کردن شکم هم راهکارهایی دارد- قسمت۱
  • سوخت وساز بدن با ورزش چطوری افزایش میابد
  • کالری سوزی با تحرک کافی
  • برنامه حرکتی سی روزه برای افزایش حجم عضلانی
  • راهکارهای مفید برای دوش پس از ورزش
  • تمریناتی برای داشتن بالاتنه ای خوش ترکیب
  • بدنسازان برای سوزاندن چربی ها توجه کنند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است