کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد

Tea

ما ایرانی ها چای لبسوز و قندپهلو را به هیچ نوشیدنی مشابه ای نمیفروشیم و به اصطلاح همیشه میگوییم ” چای داغش میچسبه” و در توابع مختلف به نوعی خوردن چای خیلی داغ افتخار محسوب میشود، ولی باید در نظر داشت که چای داغ میتوند عوارض جبران ناپذیری را روی دست ما بگذارد. بر اساس بررسی‌ هایی که در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان که یکی از مناطق شایع سرطان مری است به انجام رسیده، معلوم شده است که نوشیدن مایعات داغی مانند چای، خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می ‌دهد.

این مساله شاید در حدود ۴۰ سال پیش هم مطرح بود، اما در آن زمان، مطالعات، نتایج موفقی را در برنداشتند، در حالی که بررسی‌ های اخیر گروه داخلی گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران‌شان نشان داده است که نوشیدن مایعات داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می ‌دهد.

این نتایج در بررسی‌های اپیدمیولوژیک مشخص شده است، اما اینکه مایعات داغ با چه مکانیسمی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، هنوز مشخص نیست.

هم اکنون کاملا معلوم شده است که وقتی ما مواد شیمیایی یا مواد غذایی فرآیندشده مانند سوسیس و کالباس را که به آنهانیترات‌ و نیتریت‌ اضافه شده مصرف می‌کنیم، خطر تولید نیتروزآمین‌ها افزایش می یابد و آنها نیز با مکانیسم آلکیلاسیون باعث سرطان‌زایی می ‌شوند.

در بررسی‌ های اپیدمیولوژیک، مشخص شده افرادی که مایعات داغ می‌نوشند بیشتر به سرطان به ویژه سرطان مری مبتلا می ‌شوند.به نظر می ‌رسد در پی نوشیدن مایعات داغ، سوختگی دهان، گلو و مری را داریم و به علت همین عارضه و آسیبی که در اثر سوختن به سلول‌های مری وارد می‌شود، زمینه ابتلا به سرطان پیش می‌آید.

عمدتا این سرطان در ناحیه مری بوده و بعد انتهای مری و معده را نیز درگیر می‌کند.

پس توصیه می‌کنم عادت کنید که چای، سوپ، آش، شیر و تمامی مایعات را ولرم میل کنید تا داغ مصرف‌ کردن آنها باعث سوختن و التهاب دستگاه گوارش و به دنبال آن سرطان نشود.این حساسیت بیشتر در مورد چای داغ است، در حالی که توصیه من درباره همه مایعات با دمای بالاست و حتی غذاهای مایعی مانند سوپ را نیز نباید داغ میل کنید.

منبع: سلامتی

5 1000
ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x