کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

Tea

ما ایرانی ها چای لبسوز و قندپهلو را به هیچ نوشیدنی مشابه ای نمیفروشیم و به اصطلاح همیشه میگوییم ” چای داغش میچسبه” و در توابع مختلف به نوعی خوردن چای خیلی داغ افتخار محسوب میشود، ولی باید در نظر داشت که چای داغ میتوند عوارض جبران ناپذیری را روی دست ما بگذارد. بر اساس بررسی‌ هایی که در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان که یکی از مناطق شایع سرطان مری است به انجام رسیده، معلوم شده است که نوشیدن مایعات داغی مانند چای، خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می ‌دهد.

این مساله شاید در حدود ۴۰ سال پیش هم مطرح بود، اما در آن زمان، مطالعات، نتایج موفقی را در برنداشتند، در حالی که بررسی‌ های اخیر گروه داخلی گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران‌شان نشان داده است که نوشیدن مایعات داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می ‌دهد.

این نتایج در بررسی‌های اپیدمیولوژیک مشخص شده است، اما اینکه مایعات داغ با چه مکانیسمی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، هنوز مشخص نیست.

هم اکنون کاملا معلوم شده است که وقتی ما مواد شیمیایی یا مواد غذایی فرآیندشده مانند سوسیس و کالباس را که به آنهانیترات‌ و نیتریت‌ اضافه شده مصرف می‌کنیم، خطر تولید نیتروزآمین‌ها افزایش می یابد و آنها نیز با مکانیسم آلکیلاسیون باعث سرطان‌زایی می ‌شوند.

در بررسی‌ های اپیدمیولوژیک، مشخص شده افرادی که مایعات داغ می‌نوشند بیشتر به سرطان به ویژه سرطان مری مبتلا می ‌شوند.به نظر می ‌رسد در پی نوشیدن مایعات داغ، سوختگی دهان، گلو و مری را داریم و به علت همین عارضه و آسیبی که در اثر سوختن به سلول‌های مری وارد می‌شود، زمینه ابتلا به سرطان پیش می‌آید.

عمدتا این سرطان در ناحیه مری بوده و بعد انتهای مری و معده را نیز درگیر می‌کند.

پس توصیه می‌کنم عادت کنید که چای، سوپ، آش، شیر و تمامی مایعات را ولرم میل کنید تا داغ مصرف‌ کردن آنها باعث سوختن و التهاب دستگاه گوارش و به دنبال آن سرطان نشود.این حساسیت بیشتر در مورد چای داغ است، در حالی که توصیه من درباره همه مایعات با دمای بالاست و حتی غذاهای مایعی مانند سوپ را نیز نباید داغ میل کنید.

منبع: سلامتی

5 1000
ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • با گل کلم پاستای کاربونارا درست کنیم
  • آیا قد بلند شدن با پاستیل حقیقت دارد؟
  • عذرخواهی منطقی را به کودک بفهمانید
  • روش نادرست شیردهی و خطر آن برای نوزاد
  • سخن گفتن بچه ؛بدون تفکر
  • با این ترفند ساده عفونت دندان های خود را از بین ببرید
  • مصرف ملون چه فوایدی برای خانم های باردار دارد
  • نکات مهم خوراکی برای این ماههای سرد
  • محبوبترین ها

  • آیا گوجه فرنگی و سیب زمینی سبز سرطان زا هستند؟
  • ماجرای کم کردن 28 کیلویی در یک سال
  • هر آنچه درمورد بستنی باید بدانید
  • ویتامین ث بخورید تا دچار سرفه های ناشی از ورزشی نشوید
  • مراقبت در مصرف انواع روغن ها
  • آیا تا به حال ترکیب چای و سیب را امتحان کردید؟
  • منابع نمک در رژیم غذایی ما
  • خوردنی های نارنجی یه عالمه برات فایده داره
  • رپورتاژ

  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • جراحی ترمیمی،پلاستیک و زیبایی دکتر شاهین بهجو
  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x