Tea

ما ایرانی ها چای لبسوز و قندپهلو را به هیچ نوشیدنی مشابه ای نمیفروشیم و به اصطلاح همیشه میگوییم ” چای داغش میچسبه” و در توابع مختلف به نوعی خوردن چای خیلی داغ افتخار محسوب میشود، ولی باید در نظر داشت که چای داغ میتوند عوارض جبران ناپذیری را روی دست ما بگذارد. بر اساس بررسی‌ هایی که در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان که یکی از مناطق شایع سرطان مری است به انجام رسیده، معلوم شده است که نوشیدن مایعات داغی مانند چای، خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می ‌دهد.

این مساله شاید در حدود ۴۰ سال پیش هم مطرح بود، اما در آن زمان، مطالعات، نتایج موفقی را در برنداشتند، در حالی که بررسی‌ های اخیر گروه داخلی گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاران‌شان نشان داده است که نوشیدن مایعات داغ خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش می ‌دهد.

این نتایج در بررسی‌های اپیدمیولوژیک مشخص شده است، اما اینکه مایعات داغ با چه مکانیسمی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند، هنوز مشخص نیست.

هم اکنون کاملا معلوم شده است که وقتی ما مواد شیمیایی یا مواد غذایی فرآیندشده مانند سوسیس و کالباس را که به آنهانیترات‌ و نیتریت‌ اضافه شده مصرف می‌کنیم، خطر تولید نیتروزآمین‌ها افزایش می یابد و آنها نیز با مکانیسم آلکیلاسیون باعث سرطان‌زایی می ‌شوند.

در بررسی‌ های اپیدمیولوژیک، مشخص شده افرادی که مایعات داغ می‌نوشند بیشتر به سرطان به ویژه سرطان مری مبتلا می ‌شوند.به نظر می ‌رسد در پی نوشیدن مایعات داغ، سوختگی دهان، گلو و مری را داریم و به علت همین عارضه و آسیبی که در اثر سوختن به سلول‌های مری وارد می‌شود، زمینه ابتلا به سرطان پیش می‌آید.

عمدتا این سرطان در ناحیه مری بوده و بعد انتهای مری و معده را نیز درگیر می‌کند.

پس توصیه می‌کنم عادت کنید که چای، سوپ، آش، شیر و تمامی مایعات را ولرم میل کنید تا داغ مصرف‌ کردن آنها باعث سوختن و التهاب دستگاه گوارش و به دنبال آن سرطان نشود.این حساسیت بیشتر در مورد چای داغ است، در حالی که توصیه من درباره همه مایعات با دمای بالاست و حتی غذاهای مایعی مانند سوپ را نیز نباید داغ میل کنید.

منبع: سلامتی

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • راه روش های درمانی برای ای بی
  • چگونه بی نظیرترین تعطیلات را بگذرانیم
  • زیاده خواستن کودک
  • حس بیماری شما را بیمارتر خواهد کرد!
  • Micro needling در پزشکی زیبایی چه نقشی دارد ؟
  • استمرار هوای سرد تا آخر هفته در کشور
  • تاثیر بارداری بر سلامت دهان و دندان چگونه است
  • برای کاهش خستگی چشم در کار با موبایل لنزهای دیجیتال زایس
  • تاثیرات روغن رازیانه بر روی افراد
  • پیامد های ترسناک طلاق بر زندگی فرزندان رابشناسید
  • موفقیت در بارور شدن با این توصیه ها
  • شناخت علت خشکی دهان
  • حاملگی برای بار دوم و افزایش سلامتی خانواده
  • بی خطرترین خوراکی ها برای بدن
  • برخی مواد غذایی مضر برای خانم های باردار
  • محبوبترین ها

  • درد در ناحیه لگن و این توصیه ها
  • زنان حامله و مصرف آسپرین
  • درد کمر حین حاملگی
  • ویژگی های باورنکردنی شیرخواران
  • باروری و چند نکته درمورد آن
  • داشتن ایده ال ترین شکم پس از مادرشدن
  • شیمی درمانی در دوران حاملگی
  • خطرات و پیامدهای عفونت پس از زایمان
  • ارتباط ویتامین D با درد زایمان
  • ایمنی نوزاد در برابر بیماری های غیرواگیردار
  • علائم یائسگی را با این ویتامین های مفید درمان کنید
  • ایجاد لخته خون با انجام عمل سزارین
  • آیا وقتی عادت ماهیانه قطع می شود یعنی باردارید؟
  • بطور عادی تا چه مدت بعد از زایمان خونریزی ادامه دارد؟
  • از پستانک های ارتودنسی چه می دانید؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است