پیشنهاد سردبیر

  • تغذیه مقابل تلویزیون ممنوع
  • آماری راجع به روانکاوی ایرانیان
  • تاثیرات مفید ازدواج بر سرطان
  • فواید این ماده معدنی برای آلزایمر
  • خطرات جبران ناپذیر آب های آلوده
  • روش های تاثیرگذار بر بد بو شدن دهان
  • زمانی که با تشنج صرع روبرو میشویم باید چیکار کنیم؟
  • غذاهای چرب و تاثیرات آن ها روی روده ها
  • در مردان مبتلا به سندرم متابولیک بهبود تشکیل استخوان با استفاده از رسوراترول
  • چگونه میتوانیم ساده زندگی کنیم؟
  • ابتلا به عارضه های قلبی با زیاد نشستن
  • این خوراکیها انیشتین وجودتان را کور می کنند!
  • چاق شدن با سالاد
  • خوردن بستنی و عوارض آن
  • سالادی رژیمی با مرغ
  • محبوبترین ها

  • دسر گل با رویه تمشک
  • ده ماده غذایی که مسهل طبیعی هستند
  • کاچی با شیره انگور
  • یک سینی استیک کبابی به روش مارتا استورات
  • پورتوبلو غذایی لذیذ و دلچسب
  • با کرم کاستارد تارت توت فرنگی درست کنید
  • کیک قهوه ای با کالری کم و آسان
  • کرم بلوبری
  • دسر هویج و سیب سرد
  • پیراشکی از خمیر یوفکا و میلفوی
  • آموزش تهیه املت نودل
  • با ژله بلوبری دسر آبی رنگ درست کنید!
  • اسموتی نارنجی مختص این فصل
  • پیراشکی سبک مخصوص بهار
  • سبک تغذیه ای مردم ایتالیا در تهیه پاستا
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است