مشاوره زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی

sugar

همانطور که میدانید تعداد قابل توجهی از ما ایرانی ها دیابت داریم و در حال کنترل آن هستیم، ولی جالب است بدانید در ایران به تعداد افرادی که تحت کنترل هستند، افرادی وجود دارند که از دیابت خود بی خبرند. این یعنی مصرف قند و شکر در ایران سر به فلک میکشد. مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ایرانی ها از متوسط جهانی بیشتر قند و شکر مصرف می کنند.

زهرا عبداللهی با اشاره به وضعیت سوء تغذیه در کشور، گفت: سوء تغذیه در کشور به دو دسته کمبود ریز مغذی‌ها و بیش‌خواری تقسیم می شود که در حوزه سوء تغذیه کودکان در دو دهه گذشته شاهد بروز ۲۰ درصدی کوتاه قدی و همچنین کم وزنی ۱۶.۶ درصد کودکان بوده‌ایم که البته با اقدامات انجام شده در دو سه سال اخیر شاهد هستیم که آمارها بهبود یافته است.
وی ضمن اشاره به برنامه غنی‌سازی آرد وزارت بهداشت، افزود: در سال ۹۰ به دلیل بالا بودن هزینه‌های غنی‌سازی این برنامه متوقف شد ولی از سال ۹۲ به بعد که این طرح مجددا آغاز شد و بیش از ۸۵ درصد کارخانه‌های آرد، غنی‌سازی را انجام می‌دهند.
عبدالهی به ارائه مکمل ویتامین D‌ به دانش آموزان دبیرستانی و سالمندان تحت پوشش شبکه درمانی اشاره کرد و افزود: مطالعات و آزمایشات برای غنی سازی آرد با ویتامین D‌ در حال انجام است و در صورت مثبت بودن این مطالعات علاوه بر غنی‌سازی آرد به آهن و اسید فولیک، ویتامین D‌ نیز وارد برنامه غنی‌سازی آرد می‌شود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته با حمایت تولیدکنندگان شیر، شیر غنی شده با ویتامین D‌ به دانش آموزان ۱۵ استان در قالب برنامه شیر مدرسه ارائه شد، گفت: امسال همه استان‌ها شیر غنی شده با ویتامین D‌ به دانش آموزان خود می‌دهند.
عبداللهی یکی از مشکلات موجود در سلامت افراد را اضافه وزن و چاقی در کشور بیان کرد و گفت: نیمی از جمعیت ۱۵ تا ۶۵ ساله ایران دچار اضافه وزن هستند که این موضوع در زنان بیشتر دیده شده و متاسفانه در گروه ۵۵ تا ۶۵ ساله ایرانیان میزان چاقی به ۶۰ الی ۷۰ درصد رسیده است که این اضافه وزن و چاقی به دلیل الگوی نامناسب غذایی است.
مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه بر اساس آمارهای جهانی هر نفر در روز باید ۴۰ گرم شکر دریافت کند، گفت: هر ایرانی روزانه ۶۶ گرم قند و شکر مصرف می‌کند و بر اساس مطالعات جهانی در سبد مطلوب غذایی روغن باید روزانه ۳۵ گرم مصرف شود اما ایرانی‌ها روزانه ۴۶ گرم چربی مصرف می‌کنند.
وی با بیان اینکه بر اساس آخرین مطالعات هر ایرانی روزانه ۱۰.۸ گرم نمک مصرف می‌کند، گفت: البته این میزان بهبود یافته است ولی مهمترین قدمی که می‌توانیم در راستای کاهش دریافت نمک توسط ایرانیان برداریم کاهش میزان نمک در نان است چرا که هر ایرانی روزانه ۶ تا ۷ گرم نمک از نان مصرفی‌اش را دریافت می‌کند و این در حالی است که باید کل مصرف نمک یک فرد در روز کمتر از ۵ گرم باشد.
عبدالهی با اشاره به مصوبه شورای عالی سلامت کشور مبنی بر کاهش میزان نمک در نان به یک درصد، گفت:‌ با اجرای این طرح، میزان نمک دریافتی هر ایرانی سه گرم در روز کاهش خواهد یافت.
مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت در ادامه در خصوص میزان قند و شکر در مواد غذایی بر لزوم کاهش ۱۰ درصدی قند نوشابه و آبمیوه‌های صنعتی تاکید کرد و افزود: در حال حاضر با صنف شیرینی‌پزان در حال رایزنی هستیم تا میزان شکر مصرفی در این صنف کاهش یابد هر چند معتقدیم که باید سیاست‌ها در واردات شکر تغییر کند و ضمن افزایش تعرفه‌ها یارانه آن نیز حذف شود چرا که شکر برای مردم بسیار ضرر دارد.
عبداللهی ضمن رد برخی شائبات مبنی بر اینکه آردهای وارداتی، آرد ذرت سبوس دار شده هستند، گفت: این مساله به طور جدی تکذیب می‌شود چرا که تاکنون مستندی در این خصوص که آرد ذرت سبوس‌دار شده به عنوان آرد گندم در نانوایی‌ها استفاده می‌شود نداشتیم و پیشنهاد می‌شود رسانه‌ها نیز از رسانه‌ای کردن هر موضوع کذبی خودداری کنند.
وی با بیان اینکه استاندارد آرد و نان توسط شورای عالی سلامت در حال بازنگری است، تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که به شدت به دنبال آن هستیم و درخواست‌های مکرری از وزارت صنعت، معدن و تجارت داشتیم این است که استاندارد میزان سبوس‌گیری از آرد مورد بازنگری قرار گیرد؛ چرا که در حال حاضر میزان سبوس‌گیری از آرد حتی به رقم ۲۱ درصد نیز رسیده که این بسیار بالاست و با توجه به وضعیت سلامت مردم باید میزان سبوس‌گیری کاهش یابد.
مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت، گفت: میزان سبوس گیری در نان سنگگ ۷ درصد و در سایر نان‌ها ۱۲ الی ۱۵ درصد بود اما بنا به دلایلی که برای وزارت بهداشت مشخص نیست میزان سبوس‌گیری به ۱۸ تا ۲۱ درصد رسید که در حال حاضر کارگروه فنی تشکیل شده و در حال اصلاح این مسئله هستیم.

منبع: میزان

5 1000
ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • گیاهان آپارتمانی سمی
  • تمرین کگل و تاثیرات مفید آن بر زنان باردار
  • چگونه شیرینی بدون شکر درست کنیم؟
  • کاهش عوامل خطر دیابت در افراد بالغ چاق با پروتئین آب پنیر
  • توصیه های زیبایی برای آقا دامادها
  • مزایای مصرف بادام زمینی در وعده های غذایی
  • مبتلایان به فشار خون و مراقبت های ضروری در منزل
  • همه چیز درباره بیرون زدگی شست پا
  • محبوبترین ها

  • کمبود ویتامین دی و درد زانو
  • عوارض و پیامدهای پوشش کفش های پاشنه دار
  • حل مشکلات کمردرد با این قوانین
  • مشکلات روحی و آرتریت روماتوئید
  • نشانه های مهم برای مشکلات ارتوپدی
  • کمردردهای بیش از یک ماه را بی خیال نشوید
  • نکات مهمی که باید درباره آرتریت روماتوئید بدانید
  • همه چیز درباره بیرون زدگی شست پا
  • رپورتاژ

  • برای اطلاع از قیمت هایفو این مطلب را بخوانید
  • انجام خدمات جراحی و غیر جراحی زیبایی دکتر بهجو
  • کرم های موثر و طبیعی شرکت ایده آرای پیشگام
  • جدیدترین روش درمان ام اس با ازون تراپی و اکسیژن درمانی
  • تزریق چربی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x