مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی

picsart_1477473833422

طی تحقیقات اخیر دانشمندان ایرانیان بیش از مصرف متوسط سرانه جهان در روز قند و شکر مصرف می کنند! این میزان مصرف قند و شکر می تواند تاثیر بسزایی را در سلامت مردم و اقتصاد جامعه داشته باشد زیرا با این میزان مصرف قند و شکر دولت ناگزیر به واردات است و همچنین سلامت خود فرد نیز هزینه هایی برای خود او و دولت در پی دارد.

 مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ایرانی ها از متوسط جهانی بیشتر قند و شکر مصرف می کنند.

زهرا عبداللهی با اشاره به وضعیت سوء تغذیه در کشور، گفت: سوء تغذیه در کشور به دو دسته کمبود ریز مغذی‌ها و بیش‌خواری تقسیم می شود که در حوزه سوء تغذیه کودکان در دو دهه گذشته شاهد بروز ۲۰ درصدی کوتاه قدی و همچنین کم وزنی ۱۶.۶ درصد کودکان بوده‌ایم که البته با اقدامات انجام شده در دو سه سال اخیر شاهد هستیم که آمارها بهبود یافته است.

وی ضمن اشاره به برنامه غنی‌سازی آرد وزارت بهداشت، افزود: در سال ۹۰ به دلیل بالا بودن هزینه‌های غنی‌سازی این برنامه متوقف شد ولی از سال ۹۲ به بعد که این طرح مجددا آغاز شد و بیش از ۸۵ درصد کارخانه‌های آرد، غنی‌سازی را انجام می‌دهند.

عبدالهی به ارائه مکمل ویتامین D‌ به دانش آموزان دبیرستانی و سالمندان تحت پوشش شبکه درمانی اشاره کرد و افزود: مطالعات و آزمایشات برای غنی سازی آرد با ویتامین D‌ در حال انجام است و در صورت مثبت بودن این مطالعات علاوه بر غنی‌سازی آرد به آهن و اسید فولیک، ویتامین D‌ نیز وارد برنامه غنی‌سازی آرد می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با حمایت تولیدکنندگان شیر، شیر غنی شده با ویتامین D‌ به دانش آموزان ۱۵ استان در قالب برنامه شیر مدرسه ارائه شد، گفت: امسال همه استان‌ها شیر غنی شده با ویتامین D‌ به دانش آموزان خود می‌دهند.

عبداللهی یکی از مشکلات موجود در سلامت افراد را اضافه وزن و چاقی در کشور بیان کرد و گفت: نیمی از جمعیت ۱۵ تا ۶۵ ساله ایران دچار اضافه وزن هستند که این موضوع در زنان بیشتر دیده شده و متاسفانه در گروه ۵۵ تا ۶۵ ساله ایرانیان میزان چاقی به ۶۰ الی ۷۰ درصد رسیده است که این اضافه وزن و چاقی به دلیل الگوی نامناسب غذایی است.

مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه بر اساس آمارهای جهانی هر نفر در روز باید ۴۰ گرم شکر دریافت کند، گفت: هر ایرانی روزانه ۶۶ گرم قند و شکر مصرف می‌کند و بر اساس مطالعات جهانی در سبد مطلوب غذایی روغن باید روزانه ۳۵ گرم مصرف شود اما ایرانی‌ها روزانه ۴۶ گرم چربی مصرف می‌کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین مطالعات هر ایرانی روزانه ۱۰.۸ گرم نمک مصرف می‌کند، گفت: البته این میزان بهبود یافته است ولی مهمترین قدمی که می‌توانیم در راستای کاهش دریافت نمک توسط ایرانیان برداریم کاهش میزان نمک در نان است چرا که هر ایرانی روزانه ۶ تا ۷ گرم نمک از نان مصرفی‌اش را دریافت می‌کند و این در حالی است که باید کل مصرف نمک یک فرد در روز کمتر از ۵ گرم باشد.

عبدالهی با اشاره به مصوبه شورای عالی سلامت کشور مبنی بر کاهش میزان نمک در نان به یک درصد، گفت:‌ با اجرای این طرح، میزان نمک دریافتی هر ایرانی سه گرم در روز کاهش خواهد یافت.

مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت در ادامه در خصوص میزان قند و شکر در مواد غذایی بر لزوم کاهش ۱۰ درصدی قند نوشابه و آبمیوه‌های صنعتی تاکید کرد و افزود: در حال حاضر با صنف شیرینی‌پزان در حال رایزنی هستیم تا میزان شکر مصرفی در این صنف کاهش یابد هر چند معتقدیم که باید سیاست‌ها در واردات شکر تغییر کند و ضمن افزایش تعرفه‌ها یارانه آن  نیز حذف شود چرا که شکر برای مردم بسیار ضرر دارد.

عبداللهی ضمن رد برخی شائبات مبنی بر اینکه آردهای وارداتی، آرد ذرت سبوس دار شده هستند، گفت: این مساله به طور جدی تکذیب می‌شود چرا که تاکنون مستندی در این خصوص که آرد ذرت سبوس‌دار شده به عنوان آرد گندم در نانوایی‌ها استفاده می‌شود نداشتیم و پیشنهاد می‌شود رسانه‌ها نیز از رسانه‌ای کردن هر موضوع کذبی خودداری کنند.

وی با بیان اینکه استاندارد آرد و نان توسط شورای عالی سلامت در حال بازنگری است، تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که به شدت به دنبال آن هستیم و درخواست‌های مکرری از وزارت صنعت، معدن و تجارت داشتیم این است که استاندارد میزان سبوس‌گیری از آرد مورد بازنگری قرار گیرد؛ چرا که در حال حاضر میزان سبوس‌گیری از آرد حتی به رقم ۲۱ درصد نیز رسیده که این بسیار بالاست و با توجه به وضعیت سلامت مردم باید میزان سبوس‌گیری کاهش یابد.

مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت، گفت: میزان سبوس گیری در نان سنگگ ۷ درصد و در سایر نان‌ها ۱۲ الی ۱۵ درصد بود اما بنا به دلایلی که برای وزارت بهداشت مشخص نیست میزان سبوس‌گیری به ۱۸ تا ۲۱ درصد رسید که در حال حاضر کارگروه فنی تشکیل شده و در حال اصلاح این مسئله هستیم.

 منبع: میزان
5 1000
ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط با موضوع دیابت
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • حفظ شادابی در محیط اشتغال
  • آسیب های خورد و خوراک غیر اصولی
  • روش صحیح پاکسازی بدن با آبمیوه
  • توصیه های دینی به خانم های سه ماهه
  • تاثیرات رضایت شغلی بر روی سلامت روانی
  • نکاتی برای مسافرت کردن در دوران بارداری
  • مقاربت از مقعد از نظر پزشکی چه خطرات و مضراتی دارد؟
  • اگر به اضطراب و استرس مبتلا هستید مطلب زیر را از دست ندهید
  • محبوبترین ها

  • اهمیت شنیدن نظرات و تفکرات دیگران
  • فکر زیاد و ایجاد اختلال در تمرکز حواس
  • تفهیم فرزندخواندگی به اطفال
  • دوستی خانم های شوهردار با جوانان مجرد
  • برطرف کردن نیازهای خردسالان
  • اهمیت بر زبان آوردن کلمات عاشقانه به همسر
  • اختلال اضطرابی به نام خرید!
  • تداخل در تمرکز با این عوامل
  • رپورتاژ

  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • انجام خدمات جراحی و غیر جراحی زیبایی دکتر بهجو
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x