دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی

تهیه صبحانه تهیه بلغور جو بلغور جو

یک صبحانه ی بد می تواند از لحاظ روحی شما را بهم بریزد. اگر تا به حال از خوردن گرانولا، یک تخم مرغ ماسیده شده و یا یک بیسکویت خشک احساس خفگی کرده اید. شما می دانید اثر افسردگی عجیبی این مواد روی شما می گذارند. اما شاید بدترین پیشنهاد هنگام صبح، خوردن بلغور جو باشد.

این دانه جو به علت غنی بودن از فیبر به طور جدی باعث افسردگی می شود. بنابراین برای داشتن صبحی شادتر باید به خوردن آن پایان دهید.

تهیه صبحانه تهیه بلغور جو بلغور جو

به جای شیر با آب آن را درست کنید

احتمالاً شنیده اید که بلغور جو به عنوان یک صبحانه ی کامل تا ظهر می تواند در معده ی شما باقی بماند. این در صورتی درست است که شما آن را با یک پروتئین درست کنید.
وقتی شما بلغور جو را با شیر نارگیل، شیر سویا و… درست می کنید فقط آن را چرب تر می کنید و اگر نه هنوز پروتئین کمی به آن اضافه می شود. بنابراین باید از منابع دیگری مثل آجیل، روغن مغزها و یا دانه ها استفاده کنید.

استفاده از یک قابلمه

بلغور جو دوسر دارای بافت چسبناکی است که عاملی برای ایجاد حباب های بزرگ هنگام پخت و پز می شود. در نتیجه استفاده از ظروف کوچک باعث سرریز کردن آن می شود. استفاده از کاسه با عمق بیشتر و یا قابلمه، مسیر این نشتی را طولانی تر می کند و از ریختن آن روی اجاق گاز جلوگیری می کند.

نمک اضافه نکنید

اگر می خواهید بلغور جو خوش طعمی داشته باشید، بیش از حد نمک اضافه نکنید.

هم زدن را فراموش نکنید

هم زدن به شکسته شدن و کوچک شدن حباب ها قبل از این که بزرگتر شوند کمک می کند.
اگر در مایکروویو آن را درست می کنید، هر 45 ثانیه آن را بهم بزنید و اگر روی اجاق می خواهید بلغور درست کنید هنگام پخت مرتباً آن را هم بزنید. این هم زدن همچنین نشاسته ی اضافی بلغور را آزاد می کند و باعث می شود تا بلغور جو به یک بافت خامه ای برسد.

زمان پخت به اندازه ی کافی طولانی باشد

زمان زیادی لازم است تا مایع پخت و پز جذب جو شود و به یک بافت خامه ای و نرم برسد پس حداقل 5 دقیقه برای این مرحله صبر کنید. حالا این صبحانه را با خیال راحت میل کنید.

5 1000
ارسال شده در 5 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x