تهیه صبحانه تهیه بلغور جو بلغور جو

یک صبحانه ی بد می تواند از لحاظ روحی شما را بهم بریزد. اگر تا به حال از خوردن گرانولا، یک تخم مرغ ماسیده شده و یا یک بیسکویت خشک احساس خفگی کرده اید. شما می دانید اثر افسردگی عجیبی این مواد روی شما می گذارند. اما شاید بدترین پیشنهاد هنگام صبح، خوردن بلغور جو باشد.

این دانه جو به علت غنی بودن از فیبر به طور جدی باعث افسردگی می شود. بنابراین برای داشتن صبحی شادتر باید به خوردن آن پایان دهید.

تهیه صبحانه تهیه بلغور جو بلغور جو   تهیه صبحانه تهیه بلغور جو بلغور جو

به جای شیر با آب آن را درست کنید

احتمالاً شنیده اید که بلغور جو به عنوان یک صبحانه ی کامل تا ظهر می تواند در معده ی شما باقی بماند. این در صورتی درست است که شما آن را با یک پروتئین درست کنید.
وقتی شما بلغور جو را با شیر نارگیل، شیر سویا و… درست می کنید فقط آن را چرب تر می کنید و اگر نه هنوز پروتئین کمی به آن اضافه می شود. بنابراین باید از منابع دیگری مثل آجیل، روغن مغزها و یا دانه ها استفاده کنید.

استفاده از یک قابلمه

بلغور جو دوسر دارای بافت چسبناکی است که عاملی برای ایجاد حباب های بزرگ هنگام پخت و پز می شود. در نتیجه استفاده از ظروف کوچک باعث سرریز کردن آن می شود. استفاده از کاسه با عمق بیشتر و یا قابلمه، مسیر این نشتی را طولانی تر می کند و از ریختن آن روی اجاق گاز جلوگیری می کند.

نمک اضافه نکنید

اگر می خواهید بلغور جو خوش طعمی داشته باشید، بیش از حد نمک اضافه نکنید.

هم زدن را فراموش نکنید

هم زدن به شکسته شدن و کوچک شدن حباب ها قبل از این که بزرگتر شوند کمک می کند.
اگر در مایکروویو آن را درست می کنید، هر 45 ثانیه آن را بهم بزنید و اگر روی اجاق می خواهید بلغور درست کنید هنگام پخت مرتباً آن را هم بزنید. این هم زدن همچنین نشاسته ی اضافی بلغور را آزاد می کند و باعث می شود تا بلغور جو به یک بافت خامه ای برسد.

زمان پخت به اندازه ی کافی طولانی باشد

زمان زیادی لازم است تا مایع پخت و پز جذب جو شود و به یک بافت خامه ای و نرم برسد پس حداقل 5 دقیقه برای این مرحله صبر کنید. حالا این صبحانه را با خیال راحت میل کنید.

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 5 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • شیوه هایی برای از بین بردن لکه های دندان
  • اهمیت مدیریت در مصرف مواد غذایی در ماه رمضان
  • استفاده از بتادین و این نکات مهم
  • شامپوی مناسب برای موهای خشک
  • درمان خارش های ناشی از اگزمای پوستی در طب سنتی
  • آبسه ریه – علائم، علل و درمان
  • مشکلات روحی با پرورش گربه خانگی
  • تشخیص مبتلایان افسردگی با استفاده از چشم ها
  • محبوبترین ها

  • جایگاه ایران در جذب گردشگر سلامت
  • اضافه وزن افراد دارای زندگی پر استرس
  • با این موجود لاغری را تجربه کنید
  • چه میزان درباره راههای انتقال “سل” اطلاع دارید؟
  • 70 بیمار بستری در عراق به ایران منتقل شدند
  • نویسنده خندوانه داغدار شد
  • زمانی که در خشکسالی مجبور به خوردن آب فاضلاب شویم
  • ساخت محیط بهداشتی برای استحمام افراد بی خانمان
  • رپورتاژ

  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است