مشاوره زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

یک صبحانه ی بد می تواند از لحاظ روحی شما را بهم بریزد. اگر تا به حال از خوردن گرانولا، یک تخم مرغ ماسیده شده و یا یک بیسکویت خشک احساس خفگی کرده اید. شما می دانید اثر افسردگی عجیبی این مواد روی شما می گذارند. اما شاید بدترین پیشنهاد هنگام صبح، خوردن بلغور جو باشد.

این دانه جو به علت غنی بودن از فیبر به طور جدی باعث افسردگی می شود. بنابراین برای داشتن صبحی شادتر باید به خوردن آن پایان دهید.

به جای شیر با آب آن را درست کنید

احتمالاً شنیده اید که بلغور جو به عنوان یک صبحانه ی کامل تا ظهر می تواند در معده ی شما باقی بماند. این در صورتی درست است که شما آن را با یک پروتئین درست کنید.
وقتی شما بلغور جو را با شیر نارگیل، شیر سویا و… درست می کنید فقط آن را چرب تر می کنید و اگر نه هنوز پروتئین کمی به آن اضافه می شود. بنابراین باید از منابع دیگری مثل آجیل، روغن مغزها و یا دانه ها استفاده کنید.

استفاده از یک قابلمه

بلغور جو دوسر دارای بافت چسبناکی است که عاملی برای ایجاد حباب های بزرگ هنگام پخت و پز می شود. در نتیجه استفاده از ظروف کوچک باعث سرریز کردن آن می شود. استفاده از کاسه با عمق بیشتر و یا قابلمه، مسیر این نشتی را طولانی تر می کند و از ریختن آن روی اجاق گاز جلوگیری می کند.

نمک اضافه نکنید

اگر می خواهید بلغور جو خوش طعمی داشته باشید، بیش از حد نمک اضافه نکنید.

هم زدن را فراموش نکنید

هم زدن به شکسته شدن و کوچک شدن حباب ها قبل از این که بزرگتر شوند کمک می کند.
اگر در مایکروویو آن را درست می کنید، هر 45 ثانیه آن را بهم بزنید و اگر روی اجاق می خواهید بلغور درست کنید هنگام پخت مرتباً آن را هم بزنید. این هم زدن همچنین نشاسته ی اضافی بلغور را آزاد می کند و باعث می شود تا بلغور جو به یک بافت خامه ای برسد.

زمان پخت به اندازه ی کافی طولانی باشد

زمان زیادی لازم است تا مایع پخت و پز جذب جو شود و به یک بافت خامه ای و نرم برسد پس حداقل 5 دقیقه برای این مرحله صبر کنید. حالا این صبحانه را با خیال راحت میل کنید.

5 1000
ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x