مشاوره زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست

variety

همه ی ما دوست داریم از عذاهای متنوع مصرف کنیم و سفره رنگارنگ بچینیم؛ در مهمانی ها سعی میکنیم همه ی غذاها و دسرها را امتحان کنیم و از آن لذت ببریم؛ ولی باید توجه داشت که اگر بر سر سفره غذاهای رنگارنگ و متنوعی وجود داشته باشد و شخص از همگی یا چند تا از آنها بخورد هضم به‌ صورت مطلوب انجام نمی‌شود و در نهایت موجب بیماری خواهد شد.

 

سید جواد علوی اظهار داشت: اگر بر سر سفره غذاهای مختلف و گوناگون مانند غذاهای سنگین (گوشتِ گاو)، لطیف و سبک (گوشت تیهو)، گرم (عسل)، غذاهایی که هضم و جذب آنها سریع باشد (گوشت های پخته و له شده) یا برعکس هضم و جذب آنها کُند باشد(آش سماق و آش ابغوره)، غذای قوی وخشک (بریان) و همچنین انواع سبزی‌ها و میوه‌ها حاضر باشد و شخص از یک یا چند و همگی آنها بخورد هضم به‌صورت مطلوبی انجام نمی‌شود.

به گفته وی غذاهای ذکر شده هر یک کیفیت خاصی دارند، بعضی به سرعت قابل جذب بوده، از جهاز هاضمه (سیستم گوارش) به طرف بدن منتقل می‌شوند و در بعضی دیگر برعکس، عمل هضم به کندی صورت می‌گیرد، به علاوه خلط حاصل از آنها نیز متفاوت است و کیموس‌های آنها با هم فرق دارند.

این کارشناس طب سنتی افزود: در صورتی که اگر غذا از یک نوع باشد به‌خصوص اگر این غذا با مزاج خورنده سازگار باشد, مانند غذای سرکه با گوشت گاو برای معده‌های حار(گرم) و صفراوی و آب نخود، سوپ ساده، جوجه برای معده‌های ضعیف, هضم غذا به خوبی انجام می‌پذیرد.

علوی عنوان کرد: اگر مدت زمان خوردن طولانی شود و به عبارت دیگر سر سفره خیلی معطل شوند هضم نامرتب می‌شود. اگر قرار باشد خیلی زیاد معطل کنند و غذای رقیق را زودتر خورده باشند، در این حال باید مقداری میوه از قبیل گلابی یا چیزهایی که استحاله‌شان سریع نیست مانند سماق و غوره و بعضی مواد سردی بخش مصرف کنند تا قبل از آنکه غذای بعدی هضم شود غذاهایی که در وهله اول خورده شده، که هضم را مختل نکند.

منبع : تسنیم

5 1000
ارسال شده در 5 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • ویتامین C سلول های سرطانی را نابود می کند
  • روش صحیح استفاده از کاندوم چگونه است؟
  • چیپسی برای کودکان
  • اختلالات مقعد : علل، علائم و درمان
  • با التهاب مفاصل خداحافظی کنید
  • اگر مرد مطلقه برای ازدواج انتخاب کرده اید
  • تا چه حد با سیب درمانی آشنایی دارید؟
  • کنسرو ها تهدید برای سلامتی ما
  • محبوبترین ها

  • به شایعات وبا اهمیتی ندهید
  • غذاهایی برای درمان کم خونی
  • حتما غذاهای گرم و تازه موقع سحر میل کنید!
  • علت علاقه شدید افراد به پیتزا
  • روشهای بدست آوردن وزن ماندگار
  • همین امروز دست نگه دارید! آكريلاميد را میشناسید؟
  • معکوس نمودن سندرم متابولیک با رژیم مدیترانه ای
  • مشکلات تغذیه ای مربوط به دوران نوجوانی
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • لبخندی بی همتا با بهترین متخصص ارتودنسی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • جراحی ترمیمی،پلاستیک و زیبایی دکتر شاهین بهجو
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x