دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

variety

همه ی ما دوست داریم از عذاهای متنوع مصرف کنیم و سفره رنگارنگ بچینیم؛ در مهمانی ها سعی میکنیم همه ی غذاها و دسرها را امتحان کنیم و از آن لذت ببریم؛ ولی باید توجه داشت که اگر بر سر سفره غذاهای رنگارنگ و متنوعی وجود داشته باشد و شخص از همگی یا چند تا از آنها بخورد هضم به‌ صورت مطلوب انجام نمی‌شود و در نهایت موجب بیماری خواهد شد.

 

سید جواد علوی اظهار داشت: اگر بر سر سفره غذاهای مختلف و گوناگون مانند غذاهای سنگین (گوشتِ گاو)، لطیف و سبک (گوشت تیهو)، گرم (عسل)، غذاهایی که هضم و جذب آنها سریع باشد (گوشت های پخته و له شده) یا برعکس هضم و جذب آنها کُند باشد(آش سماق و آش ابغوره)، غذای قوی وخشک (بریان) و همچنین انواع سبزی‌ها و میوه‌ها حاضر باشد و شخص از یک یا چند و همگی آنها بخورد هضم به‌صورت مطلوبی انجام نمی‌شود.

به گفته وی غذاهای ذکر شده هر یک کیفیت خاصی دارند، بعضی به سرعت قابل جذب بوده، از جهاز هاضمه (سیستم گوارش) به طرف بدن منتقل می‌شوند و در بعضی دیگر برعکس، عمل هضم به کندی صورت می‌گیرد، به علاوه خلط حاصل از آنها نیز متفاوت است و کیموس‌های آنها با هم فرق دارند.

این کارشناس طب سنتی افزود: در صورتی که اگر غذا از یک نوع باشد به‌خصوص اگر این غذا با مزاج خورنده سازگار باشد, مانند غذای سرکه با گوشت گاو برای معده‌های حار(گرم) و صفراوی و آب نخود، سوپ ساده، جوجه برای معده‌های ضعیف, هضم غذا به خوبی انجام می‌پذیرد.

علوی عنوان کرد: اگر مدت زمان خوردن طولانی شود و به عبارت دیگر سر سفره خیلی معطل شوند هضم نامرتب می‌شود. اگر قرار باشد خیلی زیاد معطل کنند و غذای رقیق را زودتر خورده باشند، در این حال باید مقداری میوه از قبیل گلابی یا چیزهایی که استحاله‌شان سریع نیست مانند سماق و غوره و بعضی مواد سردی بخش مصرف کنند تا قبل از آنکه غذای بعدی هضم شود غذاهایی که در وهله اول خورده شده، که هضم را مختل نکند.

منبع : تسنیم

5 1000
ارسال شده در 6 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • دستورالعمل های جادوئی برای تهیه پاک کننده های خانگی
  • صدمات جسمی ناشی از استعمال سیگار راچگونه کاهش دهیم
  • برنامه تمرینی سرشانه نشر از جلو هالتر چگونه انجام می شود
  • مشکلات مختلف دندانی در دوران بارداری
  • کیکی برای مناسبت های عاشقانه
  • دلیل اینکه گاهی ناخن پا سیاه می شود، چیست؟
  • مصرف چه چیزهایی باعث رفلاکس معده میشود و راه درمان چیست؟
  • برای لاغر شدن این راهکارهای جهانی را بدانید (1)
  • محبوبترین ها

  • تشویق مردم به مصرف ماهی
  • تهیه غذاهای سرخ شده با روغن زیتون
  • تاثیر پروبیوتیک ها بر اختلالات حافظه
  • کدام پروتئین برای عضله سازی بهتر است؟
  • خوردنی های مفید برای مقابله با فشار خون بالا
  • خوردنی های سازگار یا ناسازگار با هم را بشناسید
  • آیا گز و باسلق خاصیت درمانی دارند
  • اثرات منفی نوشیدنی های انرژی زا بر قدرت بدنی ورزشکاران
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لیفت صورت با نخ
  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • دستگاه بخور و لزوم خرید آن برای خانه
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x