مسمومیت غذایی مسمومیت غذاهای مانده مسمومیت با کنسروها کنسرو سم زدایی از کنسروها حسین عبدالعزیزی جوشاندن کنسرو پیشگیری از مسمومیت

حسین عبدالعزیزی، کارشناس مواد غذایی درباره راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی گفت: غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشد.

در صورت استفاده از غذاهای کنسرو شده در هنگام سفر، با جوشاندن 20 دقیقه ای آن از مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری می شود. عبدالعزیزی ادامه داد: هرگز غذاهای پخته شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط رها نکنید و برای دوباره گرم کردن غذاهای باقی مانده، آن ها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند ؛ همچنین غذاهای بیش از دو روز باقی مانده را مصرف نکنید.

علایم و نشانه های برخی مسمومیت های غذایی با تاخیر ظاهر می شود و ممکن است 12 تا 24 ساعت پس از مصرف غذای آلوده در فرد مسموم بروز کند.سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال شدید، کم شدن آب بدن و ضعف و سردرد از جمله علایم مسمومیت است.

هنگام سفر از حمل گوشت و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه مدت خودداری شود چون به سرعت دچار فساد می شود.

منبع: روزنامه خراسان

 

ارسال شده در 6 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تشکیل زندگی مشترک در عقب مانده های ذهنی
  • روش تامی تاک چه مزیت هایی دارد
  • مراحل مختلف حجیم کردن بازوها
  • کارهایی که باعث تقویت حافظه می شود
  • ارتباط امراض قندی و تنهایی
  • نذر سلامت توسط پزشکان در مشهد
  • چه داروهایی با چه مواد غذایی تداخل دارند
  • انتظارات نابجای فرزندان از والدین
  • محبوبترین ها

  • ترس های شبانه در بچه ها
  • امنیت روانی کودکان و بی توجه والدین
  • نکاتی بسیار جالب در مورد خواب مصنوعی
  • همسری که عاشق پول است!
  • از میان برداشتن مشکلات روحی در میان مردم
  • جایگاه احساسات مختلف در مغز انسان
  • زیانهای باورنکردنی ایستادن مقابل آینه
  • پاسخ به واکنش های منفی از اطرافیان
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)