canned-foods

حسین عبدالعزیزی، کارشناس مواد غذایی درباره راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی گفت: غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشد.

در صورت استفاده از غذاهای کنسرو شده در هنگام سفر، با جوشاندن 20 دقیقه ای آن از مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری می شود. عبدالعزیزی ادامه داد: هرگز غذاهای پخته شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط رها نکنید و برای دوباره گرم کردن غذاهای باقی مانده، آن ها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند ؛ همچنین غذاهای بیش از دو روز باقی مانده را مصرف نکنید.

علایم و نشانه های برخی مسمومیت های غذایی با تاخیر ظاهر می شود و ممکن است 12 تا 24 ساعت پس از مصرف غذای آلوده در فرد مسموم بروز کند.سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال شدید، کم شدن آب بدن و ضعف و سردرد از جمله علایم مسمومیت است.

هنگام سفر از حمل گوشت و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه مدت خودداری شود چون به سرعت دچار فساد می شود.

منبع: روزنامه خراسان

 

ارسال شده در 6 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پوست انار خشک شده و فواید استفاده از آن
  • این خوراکی های مهم را قبل از زایمان بخورید
  • ابتلا به افسردگی با این نوع طرز فکر
  • دیابت و رژیم های غذایی با پروتئین بالا
  • پس از ورزش سرد کردن بدن چقدر مهم است؟
  • کمک به پوست کودک در برابر عرق
  • رمز و رموزی که ماهرترین آرایشگران از آن اطلاع دارند
  • تاثیر بافت اجتماعی بر رشد و رفتار کودکان
  • روش های از بین بردن استرس
  • حلیم بادمجان با طعم لوبیا سفید
  • اهمیت رعایت حریم خصوصی نزدیکان
  • از خودتان در برابر غذاهای نذری مراقبت کنید
  • توصیه های پزشکی برای رفع تب
  • توضیحاتی پیرامون چین خوردگی های سطح مغز
  • علتهای شگفت انگیز اضافه وزن را بدانید
  • محبوبترین ها

  • کدامیک در درمان افسردگی بهتر است میوه ها یا سبزیجات
  • درباره رژیم آب چه می دانید
  • تاثیرات مفید نوشیدن آب ولرم
  • کربوهیدرات‌های ساده در مقابل پیچیده
  • پیامد های استفاده بیش از حد از نمک در تابستان
  • پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ
  • مواد غذایی حاوی فولیک اسید، ضامن سلامتی جنین
  • مضرات سس ها و چاشنی های مختلف
  • لاغر شدن با عدس،درست یا غلط؟
  • شادی و خوش خلقی با بستنی
  • خوردن خرمای نشسته ممنوع !
  • بازی رایانه ای برای کم شدن وزن
  • موسیر و این فواید بی نظیر
  • بررسی کالری انواع نان ها
  • بررسی انواع شیر و میزان مقوی بودن آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است